КИВИ + КОМ = КИС - 19

• 54 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

Здравейте момичета Hug
Не съм ви чела че тези дни съм по басейните Вики имат Републиканско състезание.
Добре е че пиша иначе глас нямам от викане Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha
Повечето във ФБ сте видели клипчетата но за хората които не са във ФБ ще пусна и тук едно уникално плуване на Вики на 200 метра кроул . newsm44
Макар че е на 7 стотни  от бронзовият медал тя направи непостижимото .Пребори по времена десетина и се класира на 4 място.
Залата полудя викаха и хора които не бяха от Младост .....неуписуема емоция ooooh! Hug Party
Ето и ...клипчето

На щафетата станаха Републикански шампионки  newsm44 Нашите златни момичета доказаха че са най силните за поредна година.Нашите са в 4 коридор
Ето клипчето

На който му се  гледа тука са всички клипчета

Стискайте палци Hug  след малко   има 100 метра кроул и накрая смесена щафета.

Изчезвам  Hug

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 10:55 от ЗИЧЕ

# 121
  • Пловдив
Забравих Mr. Green Joy......
Честит ви ден на шегата. Ако днес някой ви излъже или си направи приятелска шега с вас – не му се сърдете! От край време първи април си е ден за шеги. Пошегувайте се, посмейте се от сърце и вие! Денят на хумора и сатирата, или още – на шегата, на лъжата, не е отбелязан като празник в календара, но едва ли някой го забравя... Peace

# 122
Зиче, браво на Вики. Много талант, много хъс и вяра има това дете. Дано има и много късмет да се реализира в живота. Целуни я от нас.  Hug

Хубав ден, момичета. Днес не съм в "лъжливо" настроение и не мога да измисля никаква правдоподобна лъжа, на която някой да се върже.
Затова пък ще се опитам да ви накарам да се усмихнете по друг начин.  Laughing
Ето нещо в противовес на мрачната картина навън:

# 123
Здравейте,здравейте.....  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug

Прострях .....
.......И викам да вляза да ви видя,че да не ме биете много...... Mr. Green

# 124
Мастерче, направихте ли крачетата вече?
Аз днес се настройвам за утре, че няма вече отпуска  Sad От утре на тръстиката и това е  Mr. Green
Тук вали само дъжд, някъде го дават и сняг прехвърчало. Та по тоз случай да ви кажа нещо интересно:
" Защо Марта е толкова непостоянна? - Защото февруари е къс, а април е мек!!!!!"  Joy Joy Joy

# 125
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Рано е още за крачетата....мА продължаваме де с труденето..... perko ku-ku

# 126
Добро утро и успешна нова седмица!Днес да не забравите да стиснете здраво палци и да се помолите операцията на дедко на Мони да мине благоприятно и бързо да се възстанови  Praynig  fingerscrossed

# 127
Привет и от мен  wavey

Мони, влизам по-късничко, но не съм забравила и стискам палци   Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed. Вярвам и чакам добри новини от теб  Hug Hug Hug Hug

Жаки, силно те гушкам мила  Hug Hug Hug Дано отминава лошото. За синузита - не ви ли изписаха и нагревки, понеже и аз страдам от това, и пункции са ми правили  Mr. Green, та мисля, че  ако е навреме добре се повлиява с нагревките.

Люска, как са при вас нещата, не знам не видях ли ...  newsm78, дано всичко да е наред  Hug Hug

Зиче, поздравления за Вики   bouquet  newsm51, както винаги перфектна. Браво на детето за  огромия труд и усилията които полага, мисля, че тепърва ви предстоят големите вълнения - както за нея така и за всички  вас които я обичате  bowuu Hug Hug

Мастерче  Hug newsm10 newsm10 newsm10  love001

Юле, ама голям сладур този твой кръщелник брееее  Simple Smile, еее и кръстницата не лъже  Heart Eyes Hug Hug

Паце, май ти се размина пикника  newsm78, но нищоооо тепърва хубавите дни предстоят  Simple Smile Hug Hug

Фейче, разкошно пролетно букетче, което  наистина ме накара да се усмихна  Simple Smile Hug Hug

Момичета, два дни из къщи се правих на работна  Embarassed  Времето обаче беше отврат Mr. Green,  през седмицата продължавам, че имам работа из градинката си, дано се оправи вече, просто ми писна  от мрачно и студено време .

Лека и спорна седмица на всички   Hug Hug Hug

# 128
  • Видин
Зичеее, гледах и ревах, ревах и пак гледах...
Много и се радвам на Викито, да е жива и здрава, все такъв хъс да има за победи!
Целуни я от мен за победата! Heart EyesРазбира се целуни и Медунчо! Hug

Ха добър ден!

Анаксе, и нагревки имаме мила как иначе Flutter

За Мони и дедко силно стиснати палци! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Лека седмица на всички!  bouquet

# 129
  • Пловдив
Станах запалих кандилцето за лека операция на ДАНАИЛ  и се помолих всичко да е наред със сложната операция. Praynig Praynig Praynig Praynig
ЖАКИ, ДАНО И ПРИ ВАС ВСИЧКО ВЕЧЕ ДА Е НАРЕД Praynig
ЛЮСИ, при вас как са нещата оправихте ли се с пътуването на сестра ти? Rolling Eyes
СИСКА, мята гащи в Турция ще чакаме да ни показва снимки.
ЮЛЕ, разкошно кръщене и кръщелницата като момиче хубава. Hug Hug
ГУШКАМ ВИ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ОБИЧАМ ВИ!

П.П. Жаки писали сме заедно Hug Hug
Аз съм на хапчета че глас нямам изобщо... шепна  Mr. Green толкова емоции това състезание че рев ,гордост ,и щастие събрани в едно.Милото ми детенце голям боец излезна .Всички за нея говореха и и се радваха каква борбеност и сила намери по цели серии да пребори във всички дисциплини. Hug Hug
Ще я нацелувам непремено и Медун също Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 12:33 от ЗИЧЕ

# 130
Бързам да отговоря-за сега сестра ми няма да пътува.Не знам дали се е разбрала с шефа си,но самата тя не иска да тръгва,защото все още не се чувства много добре.Не смея да питам какво става,защото майка не иска тя да заминава надалече/това е разбираемо,мама е на възраст,болна и остава сама да гледа "лудата" ми племеница/,а да си намери работа тук.

# 131
Анкасче, направихме разходката и добре, че бяхме взели ключовете от вилата, та довършихме "пикника" на топло пред камината! Изкарахме си супер! Hug
Зичка, толкова много се радвам за успехите на Вики! НЕВЕРОЯТНО ДЕТЕ Е! Браво!   bouquet

За Мони и дедко,  стиснати палци!  newsm10

Flowers Four Leaf Clover

Сега съм в обедна почивка и след малко заминавам за Стара Загора. Тази седмица ще работя едновременно и в Пловдив и в Стара Загора. В неделя при тежка катастрофа е загинал бащата на моя колежка и отивам да я замествам в оркестъра. По принцип много обичам да ходя в Стара Загора, но сегашният повод е ужасен! Бог да прости човека! Flowers Rose Flowers Rose

# 132
  • Пловдив
МОНИ КАКВО СТАНА ДНЕС newsm78 Rolling Eyes ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД Praynig Praynig
Ни ти звъня да не те притеснявам Rolling Eyes

ЛЮСКА,ще се справи сестра ти нека се стабилизира.
Паце благодаря мила Hug

# 133
Добро утро мили момичета   bouquet

Минавам много набързо, исках да видя дали има новини от Монито. Мони, надявам се  всичко да е наред мила  Hug Hug Hug, обади се когато можеш  Hug

И разбира се да метна по едно кафенце и чайче за Зичето  Hug Hug Hug

За сега лека и спорна (ще намина по-късно, че сега ми е натопорчено), аа и усмивки   Heart Eyes Hug Hug

# 134
  • Видин
Хубав ден и от мен, момичета!

Мони, дано всичко е минало успешно!Мисля те! Hug

Общи условия

Активация на акаунт