КИВИ + КОМ = КИС - 19

• 54 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Мастерче уби ме с този номер rotfImbo rotfImao newsm62

# 61
Ахаааам.......И аз още си ходя убита...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ега ти! Че и ходи....къде го пъхна тва чудо...ум не ми побира..... hahaha

# 62

Честита пролет! Дочакахме я, чак не ми се вярва!   Hug

Мастерче, тоз номер направо ще си го запиша!  Joy

# 63
ЧЕСТИТА НИ ПРОЛЕТ!

Дочакахме я, сега остава и да й се наслаждаваме. Просто съм в еуфория, толкова добре ми действа стоплянето на времето  Hug
Аз сега се връщам от нашия Планетариум - ходихме да гледаме Марс, Венера и Юпитер. Ей, те много големи планети бре, голяма работа са ... Много красиво беше, останахме доволни.
Утре съм почивка, тази вечер ще си почета на воля книжка (няма да е много, спи ми се та две не виждам  Mr. Green)
Сладки сънища  Hug Hug Hug

# 64
# 65
Добро утрооо!Честита ви първа пролет!Аз се завърнах.Най-после имам нов комп и ако е рекъл господ всеки ден ще съм с вас.

# 66
Добро утро момичета   bouquet

Много е хубаво тук, много пролетно и много красиво  Peace Simple Smile

Хубав ден на всички ви и много много пролетно настроение  newsm51  love001 newsm51

# 67
  • Пловдив
Добър ден  Hug
С тези цветя се попилях направо градинките и кашпите ги оправих че тази зима в кашпите храстите измръзнаха та сях сега ириси в тях. Донесоха ми и две рози за двора та и тях бучнах .Това от сутринта правя  Flutter
ЛЮСКА много ми е драго да те видя пак сред нас ...честит нов компютър и да не ни забравяш еййй Hug Hug Hug
Анкасче кака е майка ти от падането newsm78
Мастеронки моя дедко ми разпарвяше за тези крадци в чужбина тя има ластици отдолу и само закача това което краде. Сега на живо го виждам как става. ooooh! ooooh!Баси фустата какво ли още има под нея  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
БИСТРЕ ,ПАЦЕ ,МОНИ,ЖАКИ, и всички не писали силни гушки от мен Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
# 69
Добро утро момичета кокичета   bouquet Hug

Мони, веднага си пийвам кафенце, че имам страшна нужда в момента точно  Simple Smile, тенкю  Hug

На всички прекрасни дами от нашата прекрасна темичка пожелавам спорен ден и задължително да е с много усмивкиииии 
Heart Eyes Hug Hug

# 70
Добро утро прекрасни дами на пролетта (засега  Mr. Green след някой месец ще сме дами на лятото  Hug)
Стопли се и зачезнахме, няма лошо. Аз лично бих спала дори навън, толкова е топличко и приятно.. Страхотно е как природата и хората се събудиха за пролетта. МНого обичам зимата .... когато сърши  Mr. Green Mr. Green
При мен новото е, че вече си имам щори в моята стая. Сега остава да сложа перденцата и съм готова на този етап. Другата седмица ще местя леглото и моите си неща и вече ще си се ширя на обновена стая (нали сега е модерно да се казва реновирана  Mr. Green, ама на мен обновена ми харесва повече)
Целувки и прегръдки на всички ви  Hug  bouquet Hug
п.п. докато се прехласвам по топличкото и Анкас ме изпревари  Joy Joy Joy

# 71
  • Видин
Гутен сабахлем! Hug

И от мен хубав и успешен ден, дами!

# 72
Добро утро!Днес моята сестричка има рожден ден,почерпете се за нейно здраве,защото и без това днес е принудена да го отбележи в болницата  Cry

# 73
  • Пловдив
Добър ден.
ЛУЧИЯ ДА Е МНОГО ЗДРАВА СЕСТРИЧКАТА ТИ.
 Дано всичко е наред и да оздравява бързо.

Изчезвам ,че имам още много работа навън. Hug

# 74
Добър вечер  Hug
Лучия, бързо оздравяване на сестра ти и Честит й рожден ден от нас   bouquet
Аз вече съм хоризонтирана в леглото и чета какво става из форума, след малко отивам във фейса  Laughing Ми така де, трябва да се информирам качествено и количествено, и задължително от няколко източника  hahaha Joy Joy Joy
Охх, толкова е хубаво да е топличко, днес ходих без яке - само по блузка. Топло, слънчево, приятно ... кеффффффф
Абе къде се губи Сисссс  newsm78 Нещо липсва последно време, всичко наред ли е при нея, знате ли?

Общи условия

Активация на акаунт