КИВИ + КОМ = КИС - 19

• 54 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 75

Лучия да ти е жива и зрава сестричката.
Приятни сънища на цялата банда  bouquet Hug

# 76
# 77
  • Видин
Добро утрооо! Hug
Петък е! Grinning Усмихнете се!

# 78
 wavey  Ха здрасти и от мен в петъчния ден  Heart Eyes, ако няма рима - удари ма  hahaha

Оххх хем ми е петъчно хем не, чак не знам ккаво ми е, но няма да се давам.
Тая седмица  мислим да не си ходим на село, че да си видим и тука къщата, не знам де за сега е така, но ще се решава в движение и от зависито  Laughing  Зиче, мама казва, че е по-добре, леля ми бяха миналия ден и каза, че  синьото  минава и поизбледнява, а дано  Praynig  

Момичета докъде стигнахте с цветята и градинките  newsm78 Аз мисля да се занимавам през почивните дни ама да видим, дано изчака времето, че го дават разваляне, дано сколасам. Мисля да сея малко магданоз и да си оправям цветята. Скъпия иска райграса наново да го засява че трябвало не знам кво да подпълва някъде си, абеее работа колкото искате, но няма как нали до сега плакахме за пролет и хубаво време.

Люска, да е жива и здрава сестричката ти, дано бързо се оправя   bouquet  newsm51 newsm51 newsm51

Бистре, и аз си мисля, че Сиска пак ни изостави  Sad, дано да е добре и да се появи  Praynig Peace Hug

Охх, изчезвам, петък петък ама..... на работа съм и  тя си върви не чака  Laughing

Гуш гуш на всичкиииии   Hug Hug Hug

# 79

Момичета,    ходя от месец на  лечебна гимнастика и се чувствам страхотно! Сега се връщам и съм като преродена! Брей, колко било хубаво да се пораздвижи човек! Тази  пролет няма да пропускам възможност!
Как сте? Гледам садите китки, аз за неделя съм планувала това занимание. Hug
Сега ще направя едно диагонално прочитане назад в темата да не испусна някоя новина, че закъде без мен! Joy

Целувки на всички ви и до скоро!

# 80
Анкасче, мила, едновременно сме писали и то за китките и магданоза сме на един хал! Само дето, аз преди 3 дена ръснах в един сандък на терсата семена магданоз и гордо го поливам всяка вечер! След 20 дена трябва да покара, кой като мен, сега обмислям още какво салатно да бучна на терасата, че за вилите време все няма!
 Hug

# 81
# 82
Анкасче, мила, едновременно сме писали и то за китките и магданоза сме на един хал! Само дето, аз преди 3 дена ръснах в един сандък на терсата семена магданоз и гордо го поливам всяка вечер! След 20 дена трябва да покара, кой като мен, сега обмислям още какво салатно да бучна на терасата, че за вилите време все няма!
 Hug

Магданоза не го поливай всеки ден  Laughing ...Като се позасуши - тогава......Иначе ще изгният семенцата.....
Аз отгглеждам в садъчета босилек,магданоз,люти чушлета,джоджен и......Латинки... Mr. Green....Щото цветчетата са много полезни и ги слагам в салатите(така както са пресни)......

Момичета позагубих се малко ,мА няма да ми се сърдите...Имам уважителни причини за отсъствията....Половинчо ми е написал даже и извинителна бележка до "класната" Зиче......

Скрит текст:
(правим бебе )
smile3534

# 83
 Joy Joy Уважена си. С таз извинителна бележка.... как няма да те извиним! Peace
девойки аз миналата неделя трева си посях. Цяла седмица мина...нищо не покара бре. До 7ми април трябва да е зеленала. Че чакам скъпи гости - ама нищо  newsm78 То вярно че толкова рано трева не съм сяла... ама 2 пъти  на ден я поливам, времето топличко се закрепи... ми неще пущината newsm78 |Иначе всичките ми рози са оцелели и са покрити с пъпки - листни пъпки де. Чудя му се на живият плет дето го сяхме наесен... дали е оцелял... ама и на него сигурно му рано - никакви следи. Аронията ми листенца развива даже. И Клематиса , и жасмина... мънички ама листенца. Ходих вчера на пазар сакъзчета да търся. Нищо не са изнесли още. Само едни пушката на 4,50 - ма да си ги държат. На цветница ще има по левче. И така.
В понеделник ще кръщаваме онова бебе....сещате се. Купих костюм с фрак Mr. Green и папионка. подарък му избрахме една триколка... и една гривничка със сребърно кръстче. Високосна година е - сребро решихме. Само ми е кофти че е в работен ден и имам толкова работа в понеделник. Де го измислиха това... още незнам.
На всички ви желая хубави пролетни почивни дни! Hug И моля цветарките.... СНИМКИ на китки и расади!!!!!!!!!!!не ми се скатавайте такива!!!!! Crossing Arms

# 84
  • Пловдив
Мастеронки тъкмо бях почнала отсъствията да пиша но ще ги извиня щом половинчо е написал извинителна бележка. Wink Joy

ПАЦЕ, къде ходиш на лечебна гимнастика бреее какво лекуваш взимай ме и мене Hug Hug
Аз снощи ходих на народни танци подрусах хора и много ми беше гот Hug Hug

АНКАСЧЕ, аз съм готова сях рози елички две които бях донесла още на есен от планината в пластмасови шишета бяха та ги преместих в големи кофи .Донесоха ми някакви храстчета и тях бучнах.Игликата още не е цъфнала но има пъпки .

ЮЛЕ хубав подарък сте измислили и аз станах кръстница за втори път ама ще е след година май кръщенката та има време още.

# 85
  • Пловдив
Добро утро Hug Hug
Направихте ли си часовниците с един час напред? HugКак мразя тези промени в часовото време ужас...

На 25 март, е Благовещение - в народния календар денят е известен, като Благовец или Половин Великден. Поверието гласи, че на този ден долитат кукувиците и лястовиците и известяват на хората благата вест за настъпващата пролет.Благовещение е празник на всички християни. Според библията на този ден на Дева Мария се явил Архангел Гавраил и донесъл благата вест, че тя ще роди сина Божий, Спасителят на хората Исус Христос.На този ден и лястовиците не свиват гнезда.Трябва задължително да се яде нещо зелено, като спанак, лапад, коприва, разрешава се и риба.Според народните вярвания на този ден по-лесно заздравяват всички рани, затова тогава най- често се дупчат ушите на малките момиченца.През деня всяка отрова губи силата си.Жените не докосват игли, куки или конци.Честит празник на всички носещи имена, като Благовест, Благовеста , Благой, Блага, Богдана, Богдан и други.

Честито на всички празнуващи!

Хайде изчезвам да покарам колело че днес нали не се прави нищо ....и не забравяйте днес с парички да ходите навън че ако чуете кукувицата да е на берекет... Hug

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 09:39 от ЗИЧЕ

# 86
  • Видин
Добро утро, дами! Hug

Зиче, смених часовниците току що FlutterПриятна ти разходка с колелото Peaceвремето е чудесно!
Паце, като те слушам за лечебната гимнастика много ми се ще и аз да отида.Така съм се схванала от една седмица, че вече ми писна Crazy

Анкасче, и аз днес съм замислила да се завъртя из градинката на село, пък ще видим какво ще излезе. Grinning
На обяд Дани ще запали скарата да, все пак празник е днес Wink

Честито на всички именници!
Със здраве и гордост да си носят името!

# 87

Честит празник, мили дами! За мен това е един от най-хубавите празници!

Зиче, хайде с мен на лечебна гимнастика! Ходя в диспансера по спортна медицина до Гребната база. Вземи си направление за физиотерапия и мини през д-р Стойнова, след това часовете са понеделник, сряда и петък сутрин, вторник и четвъртък са следобяд. Инструкторката е страхотна, излизам от гимнастика като преродена!

Жаки, хайде  на гимнастика! Сега му е баш времето!

Мастерче, причината ти е силно уважителна, съсредоточи се в заниманията си и хич не ни обръщай внимание, да не се разсейваш!  Joy
Магданоза не го преполивам, това за латинките ме заинтригува, ще те послушам!  Heart Eyes
 Hug

# 88
Честит празник скъпи дами! И честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

Ама все едни гимнастички се събрахме в темата  Joy Joy Joy  И аз съм сред спортуващите от близо месец, при това доста редовно. Нали си имам вече гимнастически салон у дома  Laughing та трябва да се използва по предназначение. Аз играя обаче Пилатес - голям фен съм на тези упражнения. Разтягат, стягат и освежават цялото тяло. Отделно правя едни много леки енергизиращи упражнения... Така е, ума управлява тялото - не случайно е казано Здрав дух в здраво тяло  bowuu
Времето е прекрасно, тук вече започват да се раззеленяват храстите в парковете. Скоро ще е прекрасна гледка, само в парковете да седиш ...

# 89
Добро утро/и дано е такова/!Тук съм,но не ми се пише.Страх е сковал душата ми и нерви ме тресат.Преди седмица сестра ми влезе в болница уж защото е направила тежка жлъчна криза.До днес обаче не могат да установят дали от жлъчката или поради друга причина има симптоми на жълтеница/а тя е карала вирусна преди години/.Правят и непрекъснато изследвания,вливат и някакви банки и нищо не казват.Страх ме е какво ще излезе накрая.Стискайте с мен палци и се молете да не е нещо лошо,че...
И извинявайте,че така започнах новата седмица,но ми се реве и искам просто с някого да споделя.Нека тази седмица е успешна за всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт