Лучия да ти е жива и зрава сестричката.
Приятни сънища на цялата банда
Ха здрасти и от мен в петъчния ден
, ако няма рима - удари ма 
Аз мисля да се занимавам през почивните дни ама да видим, дано изчака времето, че го дават разваляне, дано сколасам. Мисля да сея малко магданоз и да си оправям цветята. Скъпия иска райграса наново да го засява че трябвало не знам кво да подпълва някъде си, абеее работа колкото искате, но няма как нали до сега плакахме за пролет и хубаво време.

, дано да е добре и да се появи

Уважена си. С таз извинителна бележка.... как няма да те извиним! 
То вярно че толкова рано трева не съм сяла... ама 2 пъти на ден я поливам, времето топличко се закрепи... ми неще пущината
|Иначе всичките ми рози са оцелели и са покрити с пъпки - листни пъпки де. Чудя му се на живият плет дето го сяхме наесен... дали е оцелял... ама и на него сигурно му рано - никакви следи. Аронията ми листенца развива даже. И Клематиса , и жасмина... мънички ама листенца. Ходих вчера на пазар сакъзчета да търся. Нищо не са изнесли още. Само едни пушката на 4,50 - ма да си ги държат. На цветница ще има по левче. И така.
И моля цветарките.... СНИМКИ на китки и расади!!!!!!!!!!!не ми се скатавайте такива!!!!!

Как мразя тези промени в часовото време ужас...

Приятна ти разходка с колелото
времето е чудесно!

И аз съм сред спортуващите от близо месец, при това доста редовно. Нали си имам вече гимнастически салон у дома 
Препоръчани теми