Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 122
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Хриси   bouquet  благодаря за резюмето

Естествено, че шока за Яшарановите е голям. Чакам с нетърпение да видя физиономиите на Ердоан, елем пък на Селим....

# 121
Ха сега върви работи  и  смятай.Отиде ми в канала заблудата ,че Керим е само герой а Енгин е актьора който играе т.е такъв мъж няма ,ама йок има и те саедно.Направо и м завиждам на тези  фенове и евалла на упоритостта им да се срещнат с Енгин,че и да споделят с нас.Остава ми да се надявам на трейлър и на хубав край на филма .Пък и не се знае може ние да сме следващите Rolling Eyesсрещнали се с Енгин и да пийнем по една водчица Party

# 122
Здравейте пак от мен! Grinning

Марианка, извинявам се за неуместния пост по повод награждаването - изфирясало ми е от главата, че сте го коментирали, че ще е по обяд! Чета ви подробно, гласувах два пъти за Енгин, ама ето - баш най-важното съм забОравила! Извинявам се, ако съм подвела някой с моите думи!

Нинчето, страхотна статия.

Хриси, благодаря за резюмето, не виждам и аз обаче нищо споменато за романтика? Ех, чини ми се, че и 66 еп. ще ни оставят на диета... А дано съм лош пророк!
 Hug

# 123
  • В Града на липите
Злате, не само в моя трейлър се появи целуФка. Явно и в Турция ми четат трейлърите, защото днес се появи някакъв подобен фенски слух. Айдааа, прочух се  Joy   Joy Joy

Иначе, това на снимката не съм аз. Малко по-хубава съм.  Grinning Но изражението ми е същото, и по цял ден се смея. Долу горе като лудите.

Аз мисля, че романтиката от 66-ти еп. я пазят за изненада.

# 124
Фенска мусака Керим

Скрит текст:
Купувате полoвин кило картофи от кварталния пазар сорт „Главата на Мюнир”,обелват се и сенарязват на еднакви кубчета.Един морков от сорта „Зъбат Ришат”,чушка „Носа на Мустафата”,доматено пюре на фирма „Смачкан Ердоан”,зехтин „Екстра вързан Селим”,мащерка и чубрица от градината на Мерием,сладък червен пипер  марка „Кадир бей”,чер пипер „Рахми”,скълцано месо от телето Мелтем,за застройка две яйца от кокошката  Асу,и мялко от кравата Мукадес.Зеленчуците се нарязват на ситно от Фатма,слагат се подпавките,едно „машала” за успех,и тавата се мята във загрята фурна.Поднася се гореща от най загорялата фенка на Керим.
   chef

# 125
  • Пловдив
Скрит текст:

С цялата си елегантност - заслужава наградата.
Скрит текст:
tüm şıklığı ve hakkettiği ödülüyle, Engin Akyürek

# 126
Само да добавя относно хубавия край на КВФ - аз съм убедена, че ще е щастлив финалът, най-малкото след лошото винаги трябва да идва добро, закономерно е! А на Ф и К им се случиха един куп лошотии, так че заслужен и единствено възможен е хубав край за тях и любовта им, все пак доброто, правдата и справедливостта трябва да възтържествуват!

Не съм съгласна, че Едже и Мелек са известни с винаги лошия край на продукциите, в които са замесени (правя уговорката, че аз съм гледала само Листопад, Мелодията на сърцето и Менекше и Халил). Например според мен финалът на Мелодията на сърцето беше щастлив, а що се отнася до Листопад - то просто нямаше друг вариант за край!

p.s.Извинявам се за лекото отклоняване от темата Simple Smile

# 127
  • Разград
Винаги изпитвам особена жажда - във хубава чашка или малка поне
да пия с наслада горещо кафе...за всички Вас Приятели мои, по чашка кафе!
Приятен следобед на всички!

# 128
  • Пловдив

Още снимки от награждаването.

# 129
Ха сега върви работи  и  смятай.Отиде ми в канала заблудата ,че Керим е само герой а Енгин е актьора който играе т.е такъв мъж няма ,ама йок има и те саедно.Направо и м завиждам на тези  фенове и евалла на упоритостта им да се срещнат с Енгин,че и да споделят с нас.Остава ми да се надявам на трейлър и на хубав край на филма .Пък и не се знае може ние да сме следващите Rolling Eyesсрещнали се с Енгин и да пийнем по една водчица Party

Почвам да се замислям аз в темата за КВФ ли съм или съм в някоя тема на счетоводителите?!  Laughing
Нищо лично и аз имам приятелка счетоводителка, просто се учудих  Rolling Eyes, ми много сте бе хора, а пък сметките ми  с Енгин не излизат?

КIKI 75 - аз съм убедена, че такъв мъж няма! Тия фенки дето ни се превъзнасят, да ти кажа малко са субективни! Гаранция! Просто не може да има такива мъже съвършени - просто защото няма и съвършени жени!
На времето учителката ни по литература ни казваше, когато изпитваме страхопочитание или друго обсебващо чувство към някоя личност да си пропомняме, че и те ходят в тоалетната, тази гледка макар и само в съзнанието ни ще ни смъкне на земята.
Аз в тоалетната не съм си го представяла досега, но постоянно си напомням, че е мъж и той си хвърля чорапите където му падне, например /това примерно много ме дразни/ и др. такива.  Joy

# 130
  • Разград

# 131
vania_e , дълго време ни радваше само с хубави клипчета. Отскоро се включваш писмовно за което поздравления!  Hug
Уф, яяяяяяя! Умряла работа са тези от Kanal D и Ay Yapim. За колко време се качва един клип от 30 секунди?! За съжаление няма да мога да го видя сега, че трябва да излизам по вънка от net-а. За мен довечера късно. Ако е рекъл Бог и Kanal D!  Praynig
 bye

# 132
# 133

Още снимки от награждаването.

Ииииииииииииии, небрежен даже и като го награждават, уникален е, но не знам къде ще си остави чорапите като се прибере? Mr. Green

# 134
  • Пловдив
Хриси  Hug, то бива, бива ,ама чак пък толкова- и талантлива и красива  Wink, абе, ти да не си Берен под прикритие  Joy Joy

Не му ли е малко голямко  д...то   Mr. Green Все някакъв кусур трябва да има бе, Св. Енгин  Joy Joy

Аха, отслабнал бил, а кой не може да си закопчее сакото  Laughing Ох, колко ми познато това чувство, особено на пролет  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт