Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 127
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • В Града на липите

Злате, знаех си, че ще тръгнеш да му търсиш кусур. Това е от кройката. Нищо му няма на з...ка

# 136
Все някакъв кусур трябва да има бе, Св. Енгин

Златина сакън недей ,
Скрит текст:
ще настане суматоха #Crazy #Crazy #Crazy аз затова си мълча smile3505

Браво за успеха на Енгин и Берен,крайно време бе и той да спечели награда.

# 137
  • Разград
ENGİN AKYÜREK 24 TANITIM FAN SAYFASI

# 138
Аха, отслабнал бил, а кой не може да си закопчее сакото

Не бе Злати, той е неглиже Laughing

А иначе - стахооооотен, чак ми иде да си разкъсам дрехите! Laughing

# 139
Костюмът му отива ама пуловера ,шарената риза късите пантолони -е това истинският Енгин/според мен/небрежен, рошав ,леко брадясал Embarassed

# 140
  • Стара Загора
Много добре изглежда Енгин и хич даже не е напълнял.Злате ,то опъва сакото като е седнал и е закопчано бе Laughing.А има ли снимки и на Берен от това награждаване  и може ли да качи някой  нейни снимки да и се порадваме?
  nianta ,това за чорапите и тоалетната ме разсмя много newsm53,но си права разбира се.
 Славенка,мусака Керим я добавям към другите рецепти Joy Joy Joy!

# 141
  • София
Ех, чаровнииик  Heart Eyes!
Тук ме изненада,колко е спокоен, имам го за притеснителен тип човек!

*nin4eto*, благодаря за споделената публикация от фен клуба  bouquet. Много красиво е написано всичко! Но разбира се, и аз не смятам,че Енгин е чак толкова перфектен, то в това му е чарът! Heart Eyes

# 142
Nianta,страхотен пример си ми дала Laughing.Благодаря ти!!!

# 143
  • Стара Загора
Цитат
А иначе - стахооооотен, чак ми иде да си разкъсам дрехите! Laughing
sylia ,върни се една стр.назад и прочети на nianta поста за тоалетната и чорапките  Joy Joy Joy

# 144
# 145
  • Пловдив

Ето го и момичето.  Е, ама много далече един от друг...

# 146
Beren

Скрит текст:

# 147
Фенска мусака Керим

Скрит текст:
Купувате полoвин кило картофи от кварталния пазар сорт „Главата на Мюнир”,обелват се и сенарязват на еднакви кубчета.Един морков от сорта „Зъбат Ришат”,чушка „Носа на Мустафата”,доматено пюре на фирма „Смачкан Ердоан”,зехтин „Екстра вързан Селим”,мащерка и чубрица от градината на Мерием,сладък червен пипер  марка „Кадир бей”,чер пипер „Рахми”,скълцано месо от телето Мелтем,за застройка две яйца от кокошката  Асу,и мялко от кравата Мукадес.Зеленчуците се нарязват на ситно от Фатма,слагат се подпавките,едно „машала” за успех,и тавата се мята във загрята фурна.Поднася се гореща от най загорялата фенка на Керим.
   chef
Славенко защо криеш тази уникална рецепта.Аз ще взема да е сготвяй отивам до Истанбул за продукти пътьом ще поздравя ли от вас Енгин за наградата...

# 148
Veni,поздрави го все пак днес е неговия ден Peace

# 149
  • Стара Загора
Марияна Hugи mima  Hug-благодаря за снимките на Берен !Много сте бързи  bouquet!Но и тя е страхотна,красива и има такава усмивка...

Общи условия

Активация на акаунт