Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 60

Зорничка, аз ти прочетох мнението и въобще не ми досади. Точно затова писах и първия си пост в тази тема. Защото за пръв път ми се случва, да съм толкова объркана в позицията си за някой герой /в което обвинявам само Енгин, много запомнящ се образ направи, колкото и противоречив да е/.
Много ми харесва да чета различни гледни точки и различни мнения. Няма как да виждаме и усещаме нещата еднакво, най-малкото защото самите ние сме много различни.

Благодаря, Хриси ! Абсолютно си права, и на мен ми е много интересно да чета мненията на останалите,затова при всяка свободна минута съм тук. Аз до последно ще отстоявам позицията,че всеки човек има право на щастлив живот, свобода на действието и мисълта и никой, независимо дали е от семейството, приятелите и т.н. няма право да нарушава тези естествени човешки права. Мисля,че и Нарин започва вече да го осъзнава.  Hug

# 61
  • Пловдив

Снимки от 66 серия.

# 62
  • Пловдив

И още...

# 63
  • Пловдив
Зори, не само прочетох поста ти, но и го подкрепям с две ръце(даже и с двата крака  Laughing Hug) Но в края на краищата всеки има право сам да си определя усещанията  Peace Макар че Л_Д сама си казва в поста, че водеща си е визията. Просто за някои Енгин си е положителен  образ, независимо каква роля играе  Wink Е, за мен не е така  Peace

ПП Досега не бях виждала синеоки акули, ама щом казвате сигурно има

# 64
Благодаря Мариана за снимките.Значи и трейлърчето е на път Hug

# 65
  • Разград
Fatmagulun Sucu Ne? 66. Bolum Ozet

Yaşaranlar hakkında çıkan tutuklama kararı, Fatmagüller cephesinde sevinçle karşılanır. Fatmagül ise yaşanan onca olaydan sonra, umutlanmaya bile korkmaktadır. Sessizce bu sürecin sonuçlanmasını bekler.

Yaşaranlar tarafında ise büyük bir sarsıntı yaşanmaktadır. Münir ve Reşat hakkındaki tutuklama kararını televizyondan öğrenen Erdoğan ve Selim, sıranın kendilerini geldiğini fark eder. İki kaçak için bundan sonra her şey daha zor olacaktır.

Mustafa’yla yaşadığı olaydan sonra içine kapanan Fatmagül’ün sessizliği, Kerim’i Mustafa’ya karşı daha çok hırslandırır. Mustafa’nın izini sürmeye devam eden Kerim ve Fahrettin’in çabaları sonuçsuz kalmaz.

Etrafındaki çemberin giderek daraldığını fark eden Mustafa’nın son ana kadar pes etmeye niyeti yoktur.

Öte yandan Selim ve Erdoğan’ın kaçtıklarının ortaya çıkmasıyla, polisler her yerde onları da aramaya başlar. Erdoğan’ın ise polisleri atlatmak için yeni bir planı vardır. Yarası her geçen dakika daha tehlikeli hale gelen Mustafa, son gücüyle peşindeki polislerden kaçmaya devam eder. Ancak artık Mustafa için de yolun sonu çok yakındır.

# 66
  • Пловдив

Баща и син май ще правят собствено издирване.

# 67
Зори, не само прочетох поста ти, но и го подкрепям с две ръце(даже и с двата крака  Laughing Hug) Но в края на краищата всеки има право сам да си определя усещанията  Peace Макар че Л_Д сама си казва в поста, че водеща си е визията. Просто за някои Енгин си е положителен  образ, независимо каква роля играе  Wink Е, за мен не е така  Peace

ПП Досега не бях виждала синеоки акули, ама щом казвате сигурно има
Ех, Злати, сродни души сме си ние знам аз !  newsm76
Мариана, благодаря за снимките, предвкусвам трейлъра вече  Laughing

# 68
  • Разград

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 14:14 от vania_e

# 69
  • В Града на липите
Аз, като един истински адвокат на Керим, само да изтъкна. Вече не е загладен. Съвсем си е добре. Фатмагюл да го хваща под ръка, да го води в пристройката и да почва с тортите. Grinning

И Берен, поне на нея ми прилича.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 13:33 от hrissi_sz

# 70
“…душата тъжи, страда и се радва. Душата приема физическите и психическите болки, ликува когато обича. Страхът я сковава, любовта я облагородява....”-

Това е мисъл,която прочетох наскоро в една книга,през какво ли е преминала душата на Фатма и каквo ще успее да я излекува...А на Керим....Мустафа...всеки от тях двамата носи частица от нейната душа в себе си...Всеки я обича или обичал по различен начин,но явно когато спре да обича и я скове страха,душата обсебва ума и действията стават неконтролеруеми ,май така става с Мустафа....

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 13:40 от Slawena

# 71
От ozet-а накрая разбрах, че ще изпращаме Мустафа в последния му път.  Praynig Ще издържа стоически още един епизод присъствието му и - гюле, гюле! Вече бях почнала да се притеснявам, че ще ни го натрапват до края.  Mr. Green

# 72
  • София
Вярно май,трейлъра идваааа така     animal037или така   Animal Snail

За Облака:Абсолютно съм съгласна,че това е цел на сценаристите-въпреки всичко и всички ние зрителите да симпатизираме на Мустафа Б.И аз в началото все виках,че това ако е в живота ми,ще го  #Sniper,но взех да гледам на Мустафа   като на герой от филм и не го пренасям в реалния живот.Подобни на него съществуват/вуйчо ми напр./,но аз спрях да го гледам от тая му страна.........той е герой от филм и като такъв ми става на моменти симпатичен,на моменти силно секси,на моменти гаден,на моменти романтичен.......и въобще сложна работа.Като цяло се радвам,че точно Енгин изпълнява тази роля,и тук както и във Фатмагюл смятам,че всеки артист си е точно на мястото....даже и Фатма JoyНо ние и преди сме писали,че каквато и роля да дадат на Енгин/и на най-големият престъпник/той пак ще я обгърне с магия,защото такъв си е той МАГНЕТИЧЕН.
 А докторът продължава да си ми е винаги симпатичен,много чаровен,преплитат се в него красота и дързост. smile3521

# 73
  • В Града на липите
От ozet-а накрая разбрах, че ще изпращаме Мустафа в последния му път.  Praynig Ще издържа стоически още един епизод присъствието му и - гюле, гюле! Вече бях почнала да се притеснявам, че ще ни го натрапват до края.  Mr. Green

Круела, да не съм песимист обаче тоз убавец, го очаквам да ни дразни и от отвъдното Grinning

Славенка, колко мъдрост има в думите ти само...

# 74
  • София
ПРИВЕТ МИЛИ ДАМИ!!!

...НЯМАТЕ ИЗЧИТАНЕ ....
Скрит текст:
на някой да му липсвах? .... опс глупав въпрос при наличието на Енгин/Керим tooth

dani_ka, ellerine sağlık .....с интерес прочетох превода ти на интервюто.
Скрит текст:
http://haber.kanald.com.tr/Haber/TV-42/Yasam-bicimimi-tiyatro-be … spx#axzz1ondirzQN
.....ако имаш време и желание .....мисля, че ще бъде интересно четиво ... за  Sumru Yavrucuk имаме много малко преведени неща в темата и това интервю не е от тях.

Мариянка, дарлинг 

Общи условия

Активация на акаунт