) Но в края на краищата всеки има право сам да си определя усещанията
Макар че Л_Д сама си казва в поста, че водеща си е визията. Просто за някои Енгин си е положителен образ, независимо каква роля играе
Е, за мен не е така 
) Но в края на краищата всеки има право сам да си определя усещанията
Макар че Л_Д сама си казва в поста, че водеща си е визията. Просто за някои Енгин си е положителен образ, независимо каква роля играе
Е, за мен не е така 
или така 
,но взех да гледам на Мустафа като на герой от филм и не го пренасям в реалния живот.Подобни на него съществуват/вуйчо ми напр./,но аз спрях да го гледам от тая му страна.........той е герой от филм и като такъв ми става на моменти симпатичен,на моменти силно секси,на моменти гаден,на моменти романтичен.......и въобще сложна работа.Като цяло се радвам,че точно Енгин изпълнява тази роля,и тук както и във Фатмагюл смятам,че всеки артист си е точно на мястото....даже и Фатма
Но ние и преди сме писали,че каквато и роля да дадат на Енгин/и на най-големият престъпник/той пак ще я обгърне с магия,защото такъв си е той МАГНЕТИЧЕН.
Ще издържа стоически още един епизод присъствието му и - гюле, гюле! Вече бях почнала да се притеснявам, че ще ни го натрапват до края. 

Препоръчани теми