Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 103
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Zorni44ka, аз също прочетох постът ти и ми допадна това което пишеш. Моето мнение за случките, които описа:
Майката на Нарин не падна нарочно, не обвинявам за това  Мустафа.
Всички други дейстия към Нарин са продукт на необузданата му и неконтролирума младежка страст. Но Мустафа се промени, Нарин би могла и да прости - да не цитирам сега Фатмагюл за прошката.

zlatinag,  пренебрежителният ти тон не ми допада/но нейсе/. Чисто приятелски - смесваш прекалено много понятията "герой" и "актьор". Помисли си, ако искаш върху това!/Само ако искаш Naughty!
И специално за теб:
Акула, и то Истанбулска - от МОЛ Форум- Истанбул:
Скрит текст:

Ако не са убедително сини, само да вметна, че когато говорим за поглед, било то и акулски, не става въпрос само за цвят. Отново гледаш повърхностно на нещата  Naughty!

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 13:57 от Л_Д

# 76
Круела, да не съм песимист обаче тоз убавец, го очаквам да ни дразни и от отвъдното Grinning

Вярно. Може и да видим някоя и друга сцена на ревност. Мукадес е майстор на словесните изцепки. Все ще напомни за нещо.  Mr. Green

на някой да му липсвах? ....

На мен!  Hug

# 77

Круела, да не съм песимист обаче тоз убавец, го очаквам да ни дразни и от отвъдното Grinning

Скрит текст:

И ще идвам във съня ви и на яве......предпочитам го жив и врачката джипси да го цери с гладна плюнка и чорба от неизвестен произход

# 78
Каква айерония (както казваше Т. Колев)?! Искаше да живее като Ердоан, а ще свърши на боклука. Бива си ги Едже и Мелек в метафорите! smile3501

# 79
Здравейте, момичета, не се сдържах и ще се включа с няколко думи в дискусията за Мустафа Булут, защото и мен не ме оставя равнодушна, наслаждавам се на всяка секунда екранно присъствие. Не го определям като положителен герой, но това не ми пречи да му съчувствам. Той не е злодей, нито престъпник, макар че извърши престъпни деяния. Не забравяйте, че той СТРАДА, буквално умира без Нарин. Да, дивак е, първичен, необуздан, но не е лош. Освен това, вече наближават последните серии и всички виждаме как се променя характера му. Той си намира мястото и в семейството, и в обществото. Сигурна съм, че ако любовта му беше споделена, щеше да бъде по-спокоен и уравновесен.  Simple Smile Любовта облагородява!  Simple Smile
Иначе, съгласна съм, че в живота жената търси мъж като Керим или доктора, няма спор. Съгласна съм и че трагедията в изкуството пречиства душата, но в живота може и да я съсипе, и дай Боже, да няма трагедии.
И само още няколко думи за църквата, каква е символиката според вас тук, Мелек да намери закрила в църквата и свещеника да я заведе при майка и.

# 80
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Дано дадат днес трейлър! Praynig

А за снимките от наградите - мисля, че са миналогодишни - пише 2011, а и не ми се вярва да се награждават по обяд!

Наградите се раздаваха днес от 11 часа. Вчера имаше много постове за този момент с обяснения и преводи. А те са за 2011 г - гласували сме и ние....  2012 тече и има време - точно след година ще научим за новите победители.

# 81
# 82
# 83
  • Пловдив

К ЛИ П

кликни върху надписа

Хубав ден. Този клип е направен с любов за Вас с акценти по 65 серия и музика на Таркан. Приятно гледане.

# 84
  • Пловдив

zlatinag,  пренебрежителният ти тон не ми допада/но нейсе/. Чисто приятелски - смесваш прекалено много понятията "герой" и "актьор". Помисли си, ако искаш върху това!/Само ако искаш Naughty!
И специално за теб:
Скрит текст:

Ако не са убедително сини, само да вметна, че когато говорим за поглед, било то и акулски, не става въпрос само за цвят. Отново гледаш повърхностно на нещата  Naughty!

Тонът ми към теб пренебрежителен  #Crazy #Crazy #Crazy Вай бе! От тук нататък обещавам да не те отразявам  изобщо PeaceНай- малко може на мен да кажеш, че смесвам понятия "герой"и "актьор" при положение , че съм една от много малкото фенки на Фърат Челик  Joy JoyПодчертавам на Фърат  Peace, А доколкото виждам ти си фенка не само на Енгин, а и на Мустфа Б. Wink Явно ти не схващаш закачките и не правиш разлика м/у пренебрежение и противоположно мнение  Peace Нейсе  Grinning

# 85
  • София
Zorni44ka, аз също прочетох постът ти и ми допадна това което пишеш. Моето мнение за случките, които описа:
Майката на Нарин не падна нарочно, не обвинявам за това  Мустафа.
Всички други дейстия към Нарин са продукт на необузданата му и неконтролирума младежка страст. Но Мустафа се промени, Нарин би могла и да прости - да не цитирам сега Фатмагюл за прошката.

И специално за теб:
Скрит текст:

Л_Д, newsm10 newsm51  тази акула ме разби с тез сини очи Hug Hug Hug

# 86
  • Стара Загора
Мариана,много хубав клип си направила пак!Мерси   bouquet newsm51 smile3525
като гледам тази снимка(много е сладка на нея),май ще имаме романтик-романтик,едва ли гледа йенгето с тоя поглед!

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 14:22 от borovinka123

# 87
Лилавата нощница е същата с която беше Фатмагюл когато сънуваше, че слуша сърцето на спящия Керим.
Като гледам и тово фото ми прилича на някакво съновидение.  Thinking  Peace

# 88
# 89
  • В Града на липите
Не знам дали е съновидение, всъщност едва ли. Но не виждам в очите й и един грам постравматичен страс от отвличането. Направо си е закачлив, от сорта на "Ела, Керим, изяж ме"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт