Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 90

Круела, да не съм песимист обаче тоз убавец, го очаквам да ни дразни и от отвъдното Grinning

Скрит текст:

И ще идвам във съня ви и на яве......предпочитам го жив и врачката джипси да го цери с гладна плюнка и чорба от неизвестен произход

# 91
  • Разград
Kenan Doğulu: 'Beren'le kavga ettiğimiz yalan'

Dün bazı yayın organlarında Kenan Doğulu ile Beren Saat'in kavga ettiklerine ilişkin bir haber yer almıştı...
Dün akşam "Magazin Dünyası" muhabiri ’Beren Saat ile kavga ettiler’ haberini Kenan Doğulu’ya sordu...
Kenan Doğulu, bu haberi yalanladı..

http://www.sacitaslan.com/magazin-kenan-dogulu-berenle-kavga-ett … -yalan_54593.html

http://www.facebook.com/photo.php?v=288698814536854

# 92
   Добър ден и от мен!    newsm51
Най - накрая успях да прехвърля старите теми и държа да Ви изкажа възхищението и адмирациите си, към Всички които правите разбирането на филмчето ни възможно, към Всички, които помагате и пишете в темата. Толкова сте се измъчили в началото и толкова труд сте хвърлили... А това с думите на Фатмагюл и след това онагледено със снимки, нямам думи  smile3525 Вече го коментирах, но не мога да не го отбележа пак. Направо ми е неудобно, че с нищо не съм допринесла.  Embarassed

Благодаря! lovekiss

* Хриси, не я мисли емот иконката  newsm57    Него може да го няма, но ние ще продължим да го хулим  smile3508  Все ще се намери причина, надяваме се от старите.

# 93
  • София

http://www.gecce.com/video/beren-saat-ve-kenan-dogulu-ilk-kez-el … goruntulendi_7539

..."Не стига че талантливо, ами неотразимо красиво!" AFERIN!  ....

# 94
# 95
Края на пътя не искам да умира ...а да гледа как Фатмагюл и Керим са щастливи....в затвора да изгние копелето.Само едно ще кажа поклон пред таланта на Фърат толова е убедителен до г мразим всички  #2gunfire и все пак аз не му прощавам ,затова което извърши спрямо ХАДЖЕР ,ФАТМАГЮЛ ,ВУРАЛ И КЕРИМ ,МАЙКА МУ И БАЩА МУ.

# 96
ОТ ФЕН СТРАНИЦАТА НА ЕНГИН ВЪВ ФБ

Engin Akyurek Bulgarian Fans
prevod -Срещата на момичетата от световния фен клуб на Енгин Акюрек със Енгин и останалите актьорите от сериала „Каква е Вината на Фатмагюл”

(Членовете на клуба срещнали се с него били , Инфуезин, Ендер и още едно момиче - не им било позволено да снимат)

Преди няколко месеца, един от администраторите на този сайт имаше желанието да създаде световен фен клуб, да помогне да се покаже и промотира невероятно талантливият Енгин Акюрек. Всички разбрахме какъв невероятен актьор е, с вроден талант, проявяващ се неописуемо живо и истински на екрана. Наистина, Той може да изрази гняв, тъга, болка, съмнение, горчивина, любов, разочарование, само с едно вдигане на вежда, леко свиване на своите устни, завъртане на главата си, отдалечен поглед на очите си. Създадохме този сайт да изразим своето уважение и овации спрямо Енгин Акюрек, искахме останалата част от света да знае, че има почитатели и сериозни фенове по света. Нашата ФБ страница има членове в повече от 50 страни. Да, ЕА е интерес за толкова много страни и дори повече.
Това лято, помислихме за начини да го запознаем с това колко сме сериозни и колко ценим неговият велик талант и енергия, и колко сме шастливи виждайки го на екрана. Изпратихме писма до вестниците, до неговия мениджър, до продуцентската компания на „Каква е Вината на Фатмагюл”. Открихме най – различни интервюта като ги постнахме в нашия сайт. Обсъждахме неговият невероятен талант, и това колко много му се възхищаваме. И нека да бъдем честни – Много от нас, са влюбени в него, дори и от далеч.

Да, той е толкова много обожаван, толкова много обичан и толкова много уважаван.

За неговият рожден ден, един от нашите администратори помисли, че ще бъде фантастична възможност за всички вас нашите членове, да изразим своите чуства и добри пожелания към ЕА, пишейки му. Всички тези съобщения и добри пожелания бяха изпратени на мениджъра му, за да се уверим че и други хора ще видят нашето уважение и възхищение което имаме към г-н Акюрек. Един от нашите Админи се канеше да ходи на посещение в Турция, и решихме да му дадем някои специални неща, събрани за него от нас - световните фенове. Всичко беше подбрано много специално. – Водка „Белведере”, защото ни казаха, че ЕА обича водка. Шоколади, защото знаем колко много обича сладко. Красиви пирамиди с форми, кристални преспапиета, за неговата „сложна чуственост и сила” както, някои ексцентрични неща, специална леблебия от централна Турция . Може да видите снимки по долу .

Успяхме да намерим доста близък човек до ЕА, на който да дадем нашите подаръци, след което те да бъдат предадени на него. Мениджерът му ни благодари и информира, че ЕА е получил подаръците ни, но много по важно – той също получил всичките онези добри пожелания и фантастични мисли на всички вас включително и тези в уебсайтът постнати преди две седмици. Той е наясно колко много е обичан и почитан от всички вас.

Както и да е. Ние все още не бяхме видяли ЕА!!. И нямяше как да напуснем страната без да го видим, било то на снимачната площадка или някак си лично.

Взехме трамвай, ферибот ”Dolmus” ( Турски мини автобус), и такси – изглеждаше всякаш е на края на страната ). Наистина трябвали мястото за снимки да бъде толкова отдалечено? За нещастие – да, защото изглежда че филмовият екип и актьорите са били под постоянен тормоз от страна на феновете. Те снимали сцените, актьорите, дори и охраната като след това ги слагали в ФБ сайтовете, You Tube както и на други места. Изглежда е нямало никакво спокойствие за продуцентската компания, и се е наложило да се преместят на място като това. Но разбира се те са открити и тук на това място.

Отидохме на снимачната площадка в събота, и бяхме приятно изненадани че екипът снимаше в този ден. Бяхме взели подаръци и за г-жа Берен Саат, надявайки се че ще и ги дадем лично. Също бяхме взели подаръци за екипа и разни други, за тяхната доброта спрямо нас и нашата визита рано рано.

Дадохме на човек от персонала подаръците за г-жа Берен Саат както и за останалите от екипа. Бяхме донесли Турски сладки и специалната печена леблебия. Кой видяхме на снимачната площадка?

Е, много хора, включително и нашата любима двойка. Когато на г-жа Саат бяха дадени подаръците, г-н Акюрек може да е бил малко разочарован, но в момента когато печената леблебия беше сложена на масата, той със сигурност разбра , че ние бяхме тези, донесли неговите подаръци, и колко упорито се трудихме, за да се уверим, че той лично е получил подаръците. Погледна към нас, кимна леко с глава, очите му трепкаха (блещукаха), изражението на лицето му се промени малко. Той знаеше, че ние бяхме „Феновете”, дали подаръците на близък човек от семейството, който да му ги предаде, и той знаеше че споделяме една взаимна тайна.

В момента в който видяхме ЕА, можем да се закълнем, че въздуха покрай нас се промени, в този момент като че ли пролетта се завърна, птиците очакваха сигнал за да започнат да пеят, пеперудите само чакаха да излетят във въздуха, тревата беше по зелена, небето и водата изглеждаха по сини. Въздухът се чустваше по – топъл, въпреки че в Истанбул беше студено.

И Енги? Знаем, че много от нас са се питали (ние със сигурност). Наистина ли е толкова красив? Наистина ли е толкова талантлив? Наистина ли е толкова харизматичен? Наистинали е наистина ли .........? Да скъпи приятели – Той е 100% „НАИСТИНА”. Изключително талантлив, Дори доста по привлекателен отколкото на екрана, дори доста по харизматичен. Очите му изглеждаха така, сякаш бяха пълни с мистерии, които просто канеха човек да седне и говори с него. усмивките му изглеждаха „дяволито секси”, като че ли е наясно със влиянието си върху всички жени около него , независимо от възрастта. Целият той, цялото му същество сякаш вибрира - изпълнено със чуство на цел, чуство на сила, чуство на някакъв вид магия, или магнетизъм, които просто теглят човека към него, и го карат да го наблюдаваш и изследваш с часове ( ако е необходимо) за да разкриеш това магическо притегляне.

Адонис е нищо в сравнение с ЕА.Микеланджело може би е щял да ридае и да поиска да ремонтира своя „Davi”, ако беше някога срешнал ЕА. Изглежда, че всяка една желана черта , талант, добродетел, на него са му дадени доста в повече.

Той беше сладък, той беше мил, гразциозно се приближаваше напред към нас и ни благодари, както и направиха останалите от екипа. Но също така и „игра” (представи) се пред нас: като известен мъж стоящ на заден план, бил в светлините на прожекторите по често отколкото не е бил, точно пред нас, така че можехме да го наблюдаваме, както и неговите действия, движения, усмивки и др.

И да!! той е невероятно талантлив актьор. Опиянихме се само от това че бяхме близо до него, само от вдишвайки същия въздух, само от това специално „je ne sais quois”(момичета това май е на френски) , което изглежда го обгръща в облак.

Повярвай те ни, този мъж е смъртоносен за чуствеността на една жена. Ако цените вашето съзнание, вашето сърце вашият здрав разум, стойте далеч от него.

Но не искаме и да забравяме любезността и добротата на останалите от екипа. Всеки един беше невероятно любезен и добър към нас; поздравиха ни топло, взеха нашите подаръци и ги дадоха на съответните хора. Актьорите и персонала ни благодариха за сладките и ядките. Берен Саат е невероятно красива и сладка. Напомня за онези деликатни феи, с нейните къдрици и големи очи и сладко лице. Esra Dermancioglu е също красива и сладка жена. Ахем, (име на фенка) - да видяхме също така и любимият на всички „баща” и нетърпеливо очакваната „сестра” . И двамата бяха прекрасни.

Снимачният екип не само се отнесе с нас вежливо и любезно, но и също ни предложи кафе. И макар, че сме известни със снобията си към кафето (разтворимо ?истинско ?aбсолютно никога? – имат в предвид кафето) , това разтворимо Нескафе с пастеризирана сметана, сервирано в пластмасови чашки, беше най вкусното кафе което някога сме пили. Благодарим на целия екип за тяхната любезност и гостоприемство.

Споменахме ли колко невероятно красив и секси ЕА се явява в истинския живот. Стотици пъти по привлекателен и по секси отколкото на екрана.. Да „Вирджиния”( име на някоя фенка) - там някъде наистина има идеален и перфектен мъж и този мъж е Енгин Акюрек

Бихме казали нашата любов и целувки е за всички вас, но не - Цялата наша любов и по важно – целувки е запазена за Енгин Акюрек

Но ви благодарим, че сте част от нашта група и показвате вашите почитания и подкрепа към Енгин Акюрек на тази и други платформи.
От админите

# 97
Дано да не е сън,а да видим най - сетен още една целувка.Но този път инициаторката да е Фатмафюл.Нали според слухчетата ще има нещо такова....
Марианка страооотен  клип ....уникална си.

# 98
  • Временно
В очакване на трейлъра страстите бушуват ... Laughing

Тези дни някоя от вас ,момичета, беше писала нещо от рода на "да се наслаждаваме на филмите,защото малко от нещата могат да се случат реално" .. аз обаче друго си мисля - нещата от филмите се случват и в живота,но когато имаме възможността да сме странични наблюдатели много по-лесно е да приемем и асимилираме нещата,да се отърсим от първичните емоции и да обмислим нещата,докато ако сме в ролята на случващите се с нас събития е много по-трудно да излезеш от шока и да реагираш адекватно ... дано ме разберете ... мога да дам един пример - със сестра ми бяхме бременни заедно,че и един термин имахме..та тя роди първа - в момента,когато ми съобщиха по телефона не можах да се въздържа,текнаха едни сълзи,абе беше си много осъзната и емоционална реакция,после като ги видях с бебето пак ... и така след 5 дни родих и аз и най-шокиращото за мен беше,че една сълза не отроних .. за моето дете,ей така от радост ... чак после ми се случи,разбрах,че съм била буквално в шок първите часове и дни,не осъзнавах реално какво ми се случва ... та така,дано не  се отклоних много 

# 99
Не знам дали е съновидение, всъщност едва ли. Но не виждам в очите й и един грам постравматичен страс от отвличането. Направо си е закачлив, от сорта на "Ела, Керим, изяж ме"  Grinning

Нееееее. Виж и ръцете. Кръстосани пред гърдите означава затвореност, не приемаш другия.  smihesorry

# 100
  • София
 *nin4eto*,благодаря ти,беше ми интересно,точно така и аз си представям Енгин ако го видим на живо Grinning  bouquet

# 101
 *nin4eto*, newsm10   Благодаря! Прочетох го с голямо удоволствие. Написано е с много чувство към Енгин. Той го заслужава, защото наистина е невероятен.   Heart Eyes

# 102
  • В Града на липите
*nin4eto*   Hug

# 103
Скрит текст:

Трейлъра иде,и аз бързаааам..........

*nin4eto* Wink,интерсно фенско преживяване с Енгин Акюрек

# 104
  • В Града на липите
Резюме на 66еп. /Копирано от Engin Akyurek Bulgarian Fans, благодаря им за превода    bouquet/

Заповедта за задържане на Яшаранови носи радост за ФГ и семейството й. Но след преживяната случка ФГ се страхува дори да се надява. Мълчаливо чака да приключи процесът.
Яшаранови изживяват голям шок. Селим и Ердоан чуват по телевизията за заповедта за задържане на Решат и Мюнир и осъзнават, че е дошъл и техният ред. Оттук насетне всичко ще бъде по-трудно за двамата бегълц...и.
ФГ се затваря в себе си след преживяната с Мустафа случка, мълчанието й още повче кара Керим да се изправи срещу Мустафа. Керим и Фахретин продължават да вървят по следите на Мустафа и усилията им не остават без резултат.
Мустафа осъзнава, че се затяга обръчът около него, но до последния момент той няма намериение да се откаже.
От друга страна след като излиза наяве бягството на Селим и Ердоан, полицията започва да ги търси навсякъде. Но Ердоан има нов план за измъкване от полицията. Състоянието на Мустафа се влошава с всяка изминала минута, но той продължава с последни сили да избяга от полицаите, които са по следите му. Всъщност и Мустафа вече е много близко до края на пътя.Вижте повече

А къде е тая цалуФка  newsm78 Дано не е само в моята фантазия.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 15:08 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт