Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 51 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
ааа не не съм съгласна за зодийте, според него нямаме бъдеще ами изминалите ДЕСЕТ години какво са мит ли са.
и по темата какво стана с превода друг път по това време е преведен или се превежда а сега никой нищо неказва - екипа?

# 631
  • В Града на липите
Vale_bs, момичетата в момента превеждат, докато ние се забавляваме. Вероятно утре с кафето ще я имаме.
Казаха, че почват тази вечер. Някъде из хронологията е.

# 632
то пак много се изписа и съм го продремнала леко, айде след днешния напрегнат ден утре спокойствие кафе превода а вечерта и любов - дано с 66

# 633
Цитат
ааа не не съм съгласна за зодийте, според него нямаме бъдеще ами изминалите ДЕСЕТ години какво са мит ли са.
и по темата какво стана с превода друг път по това време е преведен или се превежда а сега никой нищо неказва - екипа?
Леле, колко сме сърдити, още малко и камшик ще заиграе! Може ли да смениш тона, моля!

# 634
божеее къде го видя тоя камшик незнам, по скоро се смеех, че е погрешно поне за нас

# 635
Като споменахте Облака, и не мога да не споделя:
Току що гледах 11 епизод. Ама как свърши само. Направо имам буца в гърлото. Такъв четириъгълник не бях виждала. Харун и Нарин ги сгодяват. От едната страна Мустафа вързан с вериги за леглото, за да не ги спре. От другата Сердар, сърцето му кърви, не можа да стигне на време. И в средата Нарин, като някоя объркана птичка, опитваща се да излети на свобода без да знае, в какъв кафез попада.
Думите на Мустафа, когато я пусна още са ми в главата:
”И кой излъгахме сега? Да не би Бог? Да не би да не познава сърцето ми? Нарин е моя жена и на този и на онзи свят.”
Хрис аз там си поплаках много тъжен момент ...
Бог да прости дечицата починали в  катастрофата...и да дава сили на родители те им.

# 636
  • Стара Загора
Малчева  smile3525,Вале newsm51-много ви благодаря за информацията!

# 637
  • Разград
Engin Akyürek( bomb)

# 638
Моля ви кажете за Водолей и Рак може и за Водолей и Везни ,ако не съм нахална  Embarassed

# 639
Водолей - Рак
Връзките между тях не могат да донесат щястие на никой от двамата. Тук не помага нито взаимното уважение, нито телесното привличане, ако такова въобще съществува. Дори дружба и сътрудничество трудно се осъществява.

Водолей - Везни
Добри партньорства и съюзи може да има между тях. Това се дължи най-вече на факта, че и двамата са равнодушни към официално бракосъчетание и всичко при тях минава тихо, мирно, кротко, без конфликти.
ето пак сайта http://astro.velida.net/index.php?cmd=zodiacalunions щракни на него и дай почти до края

# 640
  • София
Vale_bs, момичетата в момента превеждат, докато ние се забавляваме. Вероятно утре с кафето ще я имаме.
Казаха, че почват тази вечер. Някъде из хронологията е.

Party Party Party

# 641
  • София

Бре,това ще има ли развитие?!???? newsm78  Аз си искам тук да си го обсъждаме,please,don't go there

# 642
Водолей - Рак
Връзките между тях не могат да донесат щястие на никой от двамата. Тук не помага нито взаимното уважение, нито телесното привличане, ако такова въобще съществува. Дори дружба и сътрудничество трудно се осъществява.

Водолей - Везни
Добри партньорства и съюзи може да има между тях. Това се дължи най-вече на факта, че и двамата са равнодушни към официално бракосъчетание и всичко при тях минава тихо, мирно, кротко, без конфликти.
ето пак сайта http://astro.velida.net/index.php?cmd=zodiacalunions щракни на него и дай почти до края
Аз тези ги прочетох, но искам ValentinaP ако може да ми как излизат по книгата на Тамара Глоба.

# 643
Ееееее,ама кой каза,че Енгин не си пада по счетоводителките  Rolling Eyes айде +1 в отбора на счетоводителите (е към момента само дипломирана,ама ако се задържа повече в темичката и стаж мога да натрупам  Mr. Green ),той милият само ако знае какъв отбор има тук,ще вземе да зареже сериала и да се принесе при нас  Grinning
Бризче,ама направо ме разбиваш,много си талантлива  Hug кога издаваш стихосбирка и как мисилиш да я наречеш  newsm78

# 644
Veni_Koleva Валентина с удоволствие ще ти отговори, но след малко, че ще дават сина ми по тв. Изчезвам за кратко!

Общи условия

Активация на акаунт