Марианче, за новата тема 
Щото и аз уж кино гледам, при това май същото, пък друго чувставм

, аз пък въобще не искам някой да ме обича като Мустафа Булут, ще се изтрепем. По-лоша съм и от Асие
Всичко телешко в мен ще се разбунтува, ако ме командорят така. А неговата любов е много властна. Той иска, докато Керим дава. 
Обаче що ли си мисля, че ако беше ти се случило това в действителност, друго щеше да пишеш
Като знам как мразите Мустафа Налчалъ, я само за момент си представи , че Мустафа Б. се изпълнява от Фърат
- същите чувства ли напират в теб

за темите, които вече ти се налага да откриваш на по- три-четири дена..
прекрасен сън - .. направо ме ошашави, че се върнах и го повторих, та и потретих! Видях се и аз там – е мойта камера е малка, любителска, но важното е че съм с колектива. То наистина големо оживление. Много и искрено се забавлявах.
поздравления за хрумването и отделеното от тебе време, за да ни доставиш такава радост първо с резюметата към всяка серия, а така също и подредените реплики на Фатма към Керим от трудното им начало до последните събития. Наистина промяната е огромна за това крехко момиче, което премина през ужаса на такова брутално изнасилване и сега и с отвличането й. Евелин
, пък го е документирала и с кадри
благодаря за всички преводи, които правиш и последния на интервюто на Есра. Интересно ми беше да прочета нещо за артистката.
много се смях на танца ти от пост 632 – и то посред нощите....
/ 
Това е история, която е описана точно по този начин и точно, заради това ми допада!Препоръчани теми