Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 078
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Извинявам се - не видях ,че tilli     bouquet е постнала снимките Praynig Embarassed

# 46
продължение.....
Вихър   bouquet много точно си предала чувствата на Керим, когато се разбесня за идването на Мустафа, че и ритна столове. Аз се изумих  на артиста Енгин как изигра  настроението  от силна ярост,  към умиление към любимата му жена.
За  Топ 5 ....... смях се и на Хриси и Куркуметка за техните класации...   Моята е в подписа ми, но и аз като едно девойче тук стигам до  три. Е не съм гледала много филми  
Марта    bouquet  винаги е удоволсдтвие за мен да гледам твоите клипове
 Радвам се и  затова, че в темичката ни идват много нови момичета с позитнивно мислене.
И много, много приятни емоции преживявам с всички Ви тук. Не мога да изброя имената на всички .
За Облака
Не съм го започнала, но ще се насладя на Мустафа Булут след  Керим. Вярвам Ви от сърце че е хубав сериала.
Най-много се притеснявам, че не мога своевременно да Честитя Рожденните дни на  момичетата, които споделят личните си празници с нас.  Много от Вас пропуснах  /Боровинка, детенце на Дива,  мамарис  и други/, затова сега Ви изпращам по една сърдечна прегръдка и целувки с пожелания за най-вече здраве, много щастливи дни и радост за Вас и около Вас. За всички на които съм пропуснала тези празници и за нашата неуморна пчеличка Г.Филипова

Благодарности и за прекрасния екип , които отделят от своето и това на семействата си свободно време, за да ни доставят огромното удоволствие, за да се наслаждаваме на тези два прекрасни сериала.

Ако съм пропуснала нечие име моля да бъда извинена Praynig

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 12:41 от Goni

# 47
# 48
За почитателките на Рахми...

# 49
  • между морето и небето
 Hug в новата тема!

Поздравления към Мариана  !

vania_e, благодаря ти за отговора на въпроса ми  bouquet !

Дали ще имаме трейлър до края на деня? Надявам се да ни зарадват  Praynig и кримилиния да не е отново да не измести връзката К-Фг.

# 50
  • На изток от рая...
За Облака

Може и магията на Енгин да е, но мисля, че и да не го бях видяла предварително като Керим, пак щях да се впечатля от образа на М.Б. Не смесвам двата образа. А и в края на краищата - той затова е избран за ролята, защото пресъздава идеята на сценарист и режисьор.

И е права Л_Д като казва, че в реалния живот възможността да опознаваме истински хората е силно ограничена. Много често не даваме шанс на хора, които според нас са "лоши", "луди" и т.н.
Киното ни представя образите многопластово - в различни ситуации, с различни хора, сами с мислите си. Така разбираш и опознаваш човека, причините за определено негово поведение, чувствата им, страховете им, душата им.

# 51
Здравейте, момичета!
Дано дадат днес трейлър! Praynig

А за снимките от наградите - мисля, че са миналогодишни - пише 2011, а и не ми се вярва да се награждават по обяд!

# 52
mariana,благодаря за новата тема!  bouquet

И аз се надявам до края на деня да пуснат трейлър.

# 53
Ето тези очи ни карат да харесваме Енгин независимо дали е Керим Илгъз или Мустафа Булут.

# 54
Привет !  Hug В очакване на новия трейлър да напиша и аз за Облака:

Аз разбирам защо симпатизирате на Мустафа Булут.То целта на сценариста е такава. Аз май пропуснах да напиша, когато постнах интервюто,че водещият каза по едно време : И все пак понякога Мустафа Булут предизвиква съжаление, а Енгин отговори: радвам се,това всъщност е първоначалната цел. Та в този смисъл Ви разбирам. Аз лично ако трябва да се поставя на мястото на Нарин, още когато ме отвлича Мустафа и майка ми остава парализирана, щях да го издебна и да му вкарам един мощен куршум в главата. Сега ще кажете, това е много жестоко. Е, добре можеше да го пожаля и да го потърпя,само защото ми е братовчед, но след като ме застреля на две места вече нямаше да може нищо да ме трогне. Отивам и го довършвам, пък ако ще да изгния в затвора. Лесно е сега да обсъждаме, защото това е история, пресъздадена само на екрана. Но аз отчитам и това,че по онзи край има такива подобни истории. Кажете ми една жена в този филм,която да е щастлива и да води нормален живот ? Сигурно Сафието, но тя няма мъж до себе си, та затова седи по цял ден необезпокоявана. Нищо не може да ме накара да оправдая Мустафа. Даже и красивите му очи и мекия му глас. Казвала съм дори,че много повече ми харесва като визия в Облака. И ми е много интересно, като се сетите за нощта в руините и преди това непрестанният тормоз, кое от това буди приятно чувство у вас ? А когато унищожаваше лагера на Сердар не само,че не ми беше смешно, ами щях да се нахвърля върху него и да го разкъсам. Сега някой ще каже "ама той е полудял от любов, прави го защото я обича". Вай бе  #Crazy ! Не мерси ! Замислете се защо песента за невъзможната любов на Меджнун и Лейля звучи когато дават Сердар и Нарин ! Образът на Мустафа нарочно се пресъздава от Енгин като човек с противоречив характер, искат да покажат,че човек не е само черен. Да, в отношенията си с другите (брат му,Асил и т.н.) даже е симпатяга. Но в отношението му към Нарин ми е толкова отвратителен,че ми иде да вляза аз във филма да му покажа какво е да се отнасят така с теб.Човекът е сложна личност и това цели да покаже сериала. И все пак по отношение образа на Мустафа Булут за мен всичко е кристално ясно. Извинявам се, ако съм досадила. Не обичам дълги постове...но така се получава понякога. Дано някой има нерви да го прочете   bouquet

# 55
  • София
Здравейте  Hug Марианче, за новата тема

Хриси, това което чувстваш не е толкова магията на киното, а по-скоро магията на Енгин  Wink Щото и аз уж кино гледам, при това май същото, пък друго чувставм  Wink Joy Joy

Евелин, песента, която слуша в колата Сердар, беше израз на емоцията му не с/у Мустафа, а точно тогава беше разбрал, че Нарин е родила  Peace

Тъкмо да отговоря на danilita2006 и вие сте ме отменили  Ами обикновенно ги качват като са готови  Laughing

Може и така да е,но аз по-скоро го разбрах символично,те и показаха пътя наблегнаха на него/пътя към ада/, а Сердар пътуваше към караваните/минното поле/,а там беше Мустафа.
А че му е станало гадно като разбра за раждането сигурно и това,ама пък той какво е очаквал-там ли да си седи бебето newsm78 Joy Joy,нали трябва да се роди рано или късно   preggo  ylinfant

# 56
  • Пловдив

Дано пуснат и видео - браво на момчето ни. И ние гласувахме...

# 57
  • В Града на липите

Зорничка, аз ти прочетох мнението и въобще не ми досади. Точно затова писах и първия си пост в тази тема. Защото за пръв път ми се случва, да съм толкова объркана в позицията си за някой герой /в което обвинявам само Енгин, много запомнящ се образ направи, колкото и противоречив да е/.
Много ми харесва да чета различни гледни точки и различни мнения. Няма как да виждаме и усещаме нещата еднакво, най-малкото защото самите ние сме много различни.

# 58

Марианка,благодаря ти много за новата тема!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 59

Общи условия

Активация на акаунт