Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 030
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Изслушах с голямо внимание това интервю. Доста наедро се гребе по темата.
Една просперираща киноиндустрия, доколкото схващам харесвана и в Америка и в Арабския свят има причини да  бъде харесвана. Има ценности, има реклама на страната, има традиции.
Със същия интерес гледам японски филми впрочем. Някаква друга галактика.
По сходен начин са ми интересни и турците- преди сериалите наистина знаех много малко за тях. Във филмите почти винаги има интересна фабула. Понякога ми идват малко елементарни сюжетите, но този филм, който коментираме тук "Пепел от рози" е много по-съвременен, с позиция, с отношение към проблема насилие, с драма която изглежда на пръв поглед нерешима. Интересно е решението на сценаристите - как постепенно поставят нещата по местата им.
 Да, Керим е много чаровен- талантът на Енгин Акюрек е невероятен- винаги е много точен в израза- и без превод е ясно какво се случва. Дори да е нямо кино пак бих го разбрала.
  Според мен Берен Саат не е толкова добра- на моменти реакцията й е по-скоро неопределена, отколкото еднозначна, но това е мое мнение.
 Друга впечатляваща актриса е Мукадес - такъв уникален дразнител е, че е просто уникална. Пренеприятна:)
Не съм виждала на екран или по телевизията по-красиво представена романтична любов.
Извинете ме, ако твърде дълго ви ангажирах...

# 316
# 317
  • Разград

Beren Saat aşk sarhoşu
Kadir Has Üniversitesi’nde 5 bin 627 öğrencinin oylarıyla verilen “Geleneksel Yılın Has İsimleri Ödülleri” dün sahiplerini buldu

http://magazin.milliyet.com.tr/beren-saat-ask-sarhosu/magazin/ma … 14927/default.htm

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 03:29 от vania_e

# 318
  • Разград

# 319
Добро утрооо!  Hug

От сутринта ми създавате чудесно настроение! Благодаря Ви!  jumpuu

Морски бриз, Господ здраве да ти дава !Не мога да спра да се смея Joy Joy Joy  Прочетох го не знам колко пъти! Пак  казвам -  невероятен талант имаш, евалла значи!  bouquet

dani_ka, благодаря за интервюто със Сумру Явурджук!  bouquet Гледам го от вчера, ама като не му разбирам...

Благодаря на всички за чудесните снимки , гифчета и музика,които качвате! smile3501

Друго като не правя,поне да ви благодаря! От сърце! Two Hearts

# 320
  • Пловдив

Добро утро дами. Да изпием кафето си с настроение.

# 321
Добро утро, сладурани! Успешен ден!

Скрит текст:

# 322
  • София
нямате изчитане  Naughty
колкото и да ви гоня трябва да седя пред компа постоянно за да съм в час , но нЕма как да стане  Laughing
за това ако питам нещо неподготвена моля за извинение   bouquet

# 323
# 324
Добро утро, момичета!! Хубав ден на всички пожелавам!

Снощи бях отсъстваща, а вие и трейлър сте гледали, и сакото Енгиново сте обсъждали, и панталоните... Laughing

Първо за трейлъра - пак екшъни ще има, просто няма как да оставят недовършени събитията от предния епизод, няма да има място за романтика според мен, двата гълъба не могат да се отпуснат и да се погледнат, докато не е решен проблемът Мустафа.

А за костюма на Енгин - чини ми се, че панталонът е що годе добре, ама сакото е откровено малко - тясно, с къси ръкави... А за телефона - мнееее, не мисля, че има телефон у джоба, друго е... Sunglasses
 Ама не мисля, че стилистите са му виновни, или пък, че не бил обърнал внимание, щото не му било важно - еми той нали има очи, не види ли? Не усеща ли, че опъва на раменцата?
Но нищо де, туй да му е кусурът!

Морско бризче - ех, какъв талант имаш, надявам се знаеш!!! Прекрасна си, чета те с огромно удоволствие!! Hug

# 325
Добро утро!
Чак сега видях трейлъра... В стила на последните пускани - нищо особено.  То можеше само със снимки да си останем, все тая.
По-интересен е бил дебата за стайлинга на Енгин. Направо влизам при малцинството. На мен не ми хареса. Както и на промото на втори сезон, където танцуват с Берен. Явно не е мъж за костюми. Прави ми впечатление как стоят костюмите на Каан Ташанер/Ердоан. Той сякаш си е роден така.
zlatinaq, не ми се хвърляй на врата! Не съм минала в твоя отбор. Ако ще си говорим за стайлинги - висящото дъно на гащите на Мустафа ми изпреварват тесния костюм на Енгин.
Това е за стайлинга. На мен не ми пречи - хиииииииииич! Аз Керим го гледам със затворени очи и широко отворени УШИ! (kurkuma, ние си знаем)  Listen
А за Берен Саат какво да кажа? Прекрасна!!!  smile3501

# 326
Здравейте! Добро утро и от мен!

Ivetka71 - голям тормоз с тази закусчица!  Сега след теб като почнат и другите момичета да черпят...   Grinning

Морски бриз
- всичките ти рими са страхотни, но на последната с чуденката за панталоните се смях много, как те връхлетява музата винаги в подходящия момент?!  Grinning

nin4eto - аз изобщо не завиждам на Фатмагюл, но все пак настоявам за един Керим  Mr. Green!

И да кажа на всички участвали като опозиция в дискусията за облеклото на Енгин: било му тясно, малко, късо, дупето нещо, стойката и прочие... Та , мили дами, изобщо не разбирате от мода, ама грам Mr. Green! Сега да не започнете да ми пишете разни гневни нещица, вземете под внимание, че съм омагьосана, моля!  Hug

# 327
Момичета, някоя от вас знае ли как се казва песничката, която върви, когато Фатма е на свиждане при Керим в края на 40-ти епозод, знам че след последните бурни развития в сериала и новичкия ни фрагман, ви връщам все едно в първи клас с молбата ми, но моля дайте линк, или само заглавието поне, че голямо ровене в нета падна, и безрезултатно при това  Embarassed

http://www.youtube.com/watch?v=QCmFTr9N3q0

Песента се нарича Все още имам надежда

# 328
Сега се сетих!  Laughing Мъж ми казва следното:
Като не ме харесват, да си ма вземат в къщи, да не ме гледат другите!  Mr. Green
Но, моля ви се - не го взимайте, Енгин!  Joy, то и повечето от вас не го искат де.

# 329
Добро утро!

Берен защо не е седнала до Енгин  newsm78 или и сам войнът е войн Mr. Green

Живеела на света Любов.
Скрит текст:
И имала, както се полага, Предмет на Любовта. Било им добре заедно. Предметът гледал Любовта с влюбени очи и и казвал:"Обичам те!" Тя разцъфвала от тези думи и била за своя Предмет най-въплътената Любов. Но времето минавало и Предметът все по-рядко гледал Любовта така, както преди. Сега и се налагало сама да пита:"Обичаш ли ме?" "Какво?-отвръщал Предметът.-А, ти за това ... Разбира се. Не вярваш ли?" Любовта разбира се вярвала. И доверчиво притискала бузата си до рамото на своя Предмет. Така Любовта станала Вяра. Тя вярвала безогледно на своя Предмет, даже когато той започнал да се появява все по-рядко вкъщи, даже когато от него започнал да се носи аромат на чужди парфюми. А след това Предметът съвсем изчезнал и не останало на кого да вярва. От Предмета останали някакви дреболии: зъбна четка, износени пантофи, пукната халба. Вярата нищо не изхвърляла. "Това, разбира се, е глупаво-мислела тя.-Безсмислено е даже да се надявам ... Но може би той все пак ще се върне?" Вярата, разбира се, не може да съществува без Предмет на Вярата. Така Вярата станала Надежда. Надеждата е безпредметна. Тя живее и чака. Живее и се надява. Тя умира последна и не умира напълно. Тя не бива да умира, защото след нея идва Ненавистта. Надеждата трябва да се държи до последно.

Общи условия

Активация на акаунт