Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 076
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Slawena coolcool

Ние тук си се майтапим, но положението става сериозно. Тревога!  ooooh!
Да не си помислите нещо?! Разтревожих се за белите мечки.

# 391
  • Под Сините камъни
Здравейте,
Някой знае ли къде има 65 и 66 епизод преведени. На финала съм, а не мога да ги намеря с бг превод.
 Моля помогнете Crazy
И ние чакаме превод на 65 епизод а 66 утре вечер ще го дават

# 392
  • В Града на липите
Славенкооо, айде отиде още една клавиатура. Вече почна да ме удря ток от тоя комп. Скоро ще даде на късо от толкова течности, с които го заливам  Joy  Joy  Joy

# 393
  • Разград

# 394
Славенка  Joy Joy Hug
Круелита, аз тва от сутринта съм го видела, от тогава имам страОтно главоболие и съм се размислила песимистично над бъдещето ни . Егаси късмета да се родим точно в тая ера на намаления.  ooooh!  Crazy #Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 395
Привет сладурки  Hug Малчева Честит имен ден, много здраве, любов и само положителни емоции ти пожелавам.

Злати, моля ти се, недей така, че ще свършим с домати от главата до петите, притиснати в някой ъгъл с ръце нагоре  Joy tooth Аз Енгин определено го харесвам, и бях даже запленена по време на първия сезон. Но вече мъглата се вдигна  Mr. Green Той пак си е готЕн, но не го идеализирам. Въобще не ми се вярва,че е префектния мъж, както го описват феновете. Абсолютно всеки има недостатъци, едно за сметка на друго, в природата винаги има равновесие.
Колкото до модните тенденции, наистина са такива, но не му стои достатъчно добре костюмът. Това обаче не ми прави толкова впечатление, колкото нещо друго. Самият Енгин ходи леко приведен и свит, такива хора са притеснителни и срамежливи. По време на снимките на Облака Енгин изглежда най-добре за мен, и началото на Фатмагюл. Peace
Иначе извън снимачната площадка, наистина изглеждат супер дистанцирани и като направя съпоставка с Берен и К.Т. и ми става още по-странно.  newsm78

Злати, за Кенан, само ние си знаем  newsm62 newsm76

# 396
   Добър ден на всички !
От подсказките и слухчетата, и най-вече след фрагмана вчера нещо се вкарах в друг филм - който хем не ми е приятен, но като мазохистка стоя и гледам / т.е мисля си /. Прекалено голям завой направиха в сценария - всичко ще си дойде на мястото и в правилната посока, но толкова бавно и с подробности / нямам нищо против принципно /, но да бъде балансирано  драма - екшън / романтика-любов. Кога това момиче ще се съвземе от ужаси, шок, насилие , че да започне да мисли за позитивни неща.
Още една серия с детективска агенция "Ългаз" , пътуващия цирк "Братовчеди Яшаран" , страдаща и мълчалива Фатмагюл, дразнеща с коментарите си Мукадес - дано има нещо повече в серията - а забравих Мусти
Извинявам се за този пост, но реших да го напиша, че малко да ми се разведри мрачността / пък може и друг да мисли като мен - знам ли ? /.

# 397
65 скоро ще е преведат, а 66 още не е излъчена
http://www.gecce.com/haber/akalin-bugra-gulsoy-ile-arkadaslik-kurdu-163995.html

# 398
Егаси късмета да се родим точно в тая ера на намаления.  ooooh!  Crazy #Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Мъка! Мъкааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile3511

# 399
На Бура/Вурал жена му и тя ли е артистка?

# 400

Честит Имен Ден - Mal4eva !

Бъди здрава, нека днес денят ти да е слънчев и усмихнат !
Весел празник !

# 401
Това е от сватбата на Бура, извинявам се ако вече някой друг е публикувал вече

# 402
На Бура/Вурал жена му и тя ли е артистка?

Да,играеше учителката в Сълзи от Босфора.Казва се Бурджу Кара Peace

# 403
След публикуваната важна информация от Cruela, си мисля, че спешно трябва да спрем глобалното замърсяване /заради белите мечки/ и глобалното затлъстяване /заради нас самите/! Докато си се мотаме с нашия сериал се оказва, че сме подложени на еволюционна дискриминация!
Дали и при нас нещо намалява? и кое!

Марта_49 - и аз споделям написаното. Дори забелязвам, че не очаквам с такова нетърпение новите серии, все по-често предпочитам да "прелиствам" старите!

vania_e - мерси за снимката, пуши си човека, макар и само наргиле, аз нали се чудех по едно време...

Mal4eva - Честит Имен Ден! Аз честитя на Антониите на антонов ден, пък вие си имате два празиника! Весел и усмихнат ден!

# 404
Марта, и аз мисля като теб. Вече идва 66 еп., а въпроси от 1ви стоят неразрешени - делото за изнасилването, и проблема със земите. Почвам да мисля, че няма да свърши сериала с 80 серии, или ще го претупат и набързо ще разрешат всички проблеми. Нещо твърде се разтегна, и вместо да се решават проблемите, се натрупват нови. Твърде много екшън, според мен. Вярно, че Решат е арестуван и Мустафа притиснат, но има още дълъг път до щастливия финал, кога ще го видим???
Ахой, добре дошъл, тук толкова рядко влизат мъже, чак не ми се вярва че си мъж. Но ако си, с интерес ще чакаме мнение за сериала и героите.
Slawena, благодаря и за сериозните, и за забавните ти постове. И на всички момичета благодаря, станахте част от мен, почвам да се притеснявам как ще я карам след юни.

Общи условия

Активация на акаунт