Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 51 980
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Разград

Скрит текст:

# 586
Навремето имах едно гадже, което много прилича на Енгин/външно/, ама имаше ужасен характер, то с една красота само не се живее... та знае ли се и той в действителност какъв човек е, може да не е толкова готин в действителност или пък с Берен просто да не си допадат или пък да има някакво съревнование м/у тях. Знае ли човек?
Много съм съгласна с теб!
Берен е препоръчала Енгин за филма- поне така четох.
Ако е казала, че не го понася е защото си дава сметка, че Енгин-Керим изнася целия филм. Той е магията.
И защо да седнат един до друг след като 2 години са като залепени- това са 730 дни? Може да са си омръзнали.
А това, че са в конкуренция е сигурно.
Впрочем Енгин и Берен са много чаровна двойка. Има екранна химия, но той определено е по-изразителен и убедителен /според мен/.

# 587
Добър вечер и от мен!
Благодаря за пожеланията,много  сте мили! Аз сега да ви пратя пред камината с чаша вино,както съм аз, и да почакаме по-скоро превода(за което благодаря на екипа)!
И за да се развеселите,един поздрав от мен и един виц за най-често срещаната професия сред нас!
Скрит текст:
http://www.youtube.com/watch?v=KI0vQ0QgdF0
***Отишли две борчета на обяд в ресторант и си поръчали риба, но им я сервирали с употребено лимонче. Стискали те, стискали лимончето - но не успели да изцедят и една капка. Тогава един човек от съседната маса предложил да им помогне, взел лимончето и изтискал цяла лъжичка сок от него.
- Какъв си ти бе човек! - учудили се борчетата.
- Счетоводител. - скромно отвърнал човека.
Аз да си кажа съм зодия Рак,мъжът ми е Риби с асцедент Рак! Доста си приличаме!
Колкото до трагедията с децата-Поклон пред паметта им!

# 588
Здравейте, момичета! Чета ви всеки ден, но никога не съм писала. И аз съм от отбора на счетоводителките, като гледам доста сме.
Спорна работа на екипа с превода, чакам го с нетърпение. Браво на тях newsm51

# 589
Догоних ви най-после!   animal037  Голямо препускане!

Такааааа,  стигнали сте да професиите си... Да ви се представя и аз - детска учителка newsm63

Разбрах,че имам колеги сред вас - dettodorowa ,*¨*morski_briz*¨*,  evelin, приятно ми е! Hug

Разбрах също, че има и група от Бургас! Чудесно! Аз пък съм от Поморие!

hrissi_sz,   bouquet за репликите на Керим! Неуморна си!

# 590
Хриси, невероятна си! Каква чудесна идея да извадиш най-важните реплики! Помагаш на всички ни да разберем по-добре филма и да вникнем по-дълбоко в героите. Браво за труда ти, за ентусиазма, за чувствата и за това, че ги споделяш с нас!

# 591
  • София
Хриси,браво ,мила,пак страхотен труд,уникална си,ще нахраня домочадието и ще почвам да ровя архива със снимките... Peace Peace Peace
dettodorowa,ще помагаме,няма как,комбината счетоводителки - даскалици май ще излезе чок успешна lalalala
kurkuma, Peace
Бризче,сега разбирам,че таланта ти не е случаен.... Peace newsm10

# 592
А има твърдение че счетоводителите са задръстени и скучни -нищо подобно .Скучна може да е работата ,но като стане дума за купон-нямаме равни.
Благодаря на пчеличките които превеждат.
За трагедията в Швейцария по-добре за замълчим(:

# 593

Хрисче , ти си гордост за гилдията на счетоводителите !? Hug Hug Hug  bouquet

# 594
  • В Града на липите
Нелка, тихо моля те. Да не те чуят данъчните. Имам едно лошо предчувствие, че на балкона се спотайва някой от тях и само ни дебне  Joy  Joy  Joy

# 595
Има слух, че Енгин не харесва счетоводители  Mr. Green Hug
И на мен така ми казаха Simple Smile
Затова не съм счетоводителка:)

# 596
 А за да е по-весело търсенето на едни и превода на други-специален поздрав от мен!

# 597
Хриси,благодаря за усърдно положения труд Hug
daniela.qnkova,ще те присъединим към бургаската група Peace

# 598
Цитат
Да не те чуят данъчните. Имам едно лошо предчувствие, че на балкона се спотайва някой от тях и само ни дебне     
Няма страшно! Че какво ли могат да разберат данъчните? Зодията на Енгин, какво има в десния му джоб, и че паричния поток при теб явно е бил слаб, щом си успяла да подредиш репликите на Керим!

# 599
Аз пък съм Рак,ама половинката е Огнен Близнак-ясни са ми като бял ден Wink
Party и ние с милото сме тая невъзможна комбинация...то си е направо "мисия-невъзможна" - романтичен, отнесен от вихъра флегматик и огнен холерик...интересно е... Rolling Eyes
Иначе.. ще взема да се внедря между счетоводителките-като един съдия-изпълнител, те ще осчетоводяват, аз ще събирам, събирам.....я Керим, я доктор Сердар, пък дай Боже и Мурат Й.....абе каквото дойде-вземам го! Embarassed Joy smile3532

Общи условия

Активация на акаунт