Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
                Добро утро момичета! wavey wavey wavey

Ели, Хриси, благодаря за кафето и чайчето! newsm51
Каква прекрасна изненада, имаме преведена серия!  newsm10
Отивам да тегля! smile3521

# 106
Привет мили момичета  wavey wavey wavey

на Рина и невероятния екип от работливи пчелички

Превод - Невин Иванова
 Тайминг и субтитри - Dinah
 TVRip - DVDRiper

които без да щадят сили и време ни предоставят превода на сериалчето ни
Бъдете живи и здрави !!!Златни ви ръце !!!

Ели  Hug  Hug благодаря за кафенцето  и прекрасната компания на Савашко и Ясето newsm51

Хриси Hug Hug страхотни гифчета си ни намерила все с прекрасни моменти на Саваш и Ясемин   txtloves   love001

Иле Hug Hug

оставям влюбените гълъбчета да се забавляват на воля а аз отивам да я изтегля серийката  Peace

Приятен ден на всички !!!

# 107
  • БГ
Ели,Хриси - взимам си от топлите напитки и от двете ви,че след средното гледане на преведената серия имам гоУЛЕма нужда от тях,за да спря да се прозявам.
Много динамичен филм,изключително смислен диалог и слова зад кадър на Зеки.
Впечатлена съм, изненадана съм,доволна съм от това ,което създават съседите ни.
За първи път гледам толкова смислена продукция / за сега/,надявам се да бъде такава докрая.

# 108
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро момичета Hug
Мерси на Ели и Хриси за напитките. От рано ни мислите, момичета с какво да се събудим! Hug Hug
Иле, Светле - хубава компания си имаме за кафето!
Дими - оооо, направо ще ти е трудно днес на работа след снощи Hug Но, виждам че си много впечатлена,и те разбирам Peace Аз снощи заспах,както може да се очаква при мен след напрегнат ден/с мойто човече/ и днес като го сложа да спи следобед съм първа писта Grinning
Хайде, до после Hug

# 109
# 110
  • БГ

Изглежда ми щастлива Нуришка и е много елегантна!А палтето май е от визон... newsm78

# 111
Кеии, newsm51
Супер си е Нуриша! newsm10 Гадже та дрънка ииии как и ходи това късо, розово рокле! smile3521 Машалла! smile3501

Аз още съм под въздействието на втори епизод, а и от трея като видях колко пак ще плачем, направо ми се къса сърцето!
Той и Мурат бая си поплака снощи! Страхотен е и се радвам, че в новия сериал е толкова различен образа му от този на Саваш. Една нова затрогваща съдба, която се надявам да проследим до края!

# 112
# 113
Кеии  Hug Hug благодаря за красивата Нургюл newsm03 newsm03

Момичета вече е време за следобедното ни кафенце

Скрит текст:

който иска може да си хапне и по една турска баклавичка  Peace

# 114
  Привет ЛиНки  Hug

Идвам си с кафенцето, че докато се опомня след Безмълвните станало следобед и нещо за подслаждане след толкова мъки на Савашко и Еджи...
Скрит текст:

Светле, сервирали сме едновременно, нищо и ние като Мечо Пух-колкото повече, толкова повече... аз се нареждам на баклавата веднага, ама и кафенце си взимам, защото е по-хубаво от моето  Hug   love001

Кеии  newsm51   

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 15:53 от usmivkata546

# 115
Свет  wavey Усмивчице  wavey
Какви вкусотийки! smile3521 Тенкс, тенкс, тенкс! smile3525
Усмивчице, аз днес след епизода бях така  smile3511

Скрит текст:
Нали душата ми е детска  hahaha Joy Joy и обичам все още да гледам приказки ooooh! ooooh! ooooh! та се зарибих по новия сериал Имало едно време и не откъсвам поглед! Shocked Абе луда работа! hahaha Joy Joy

Една снимчица на първото бебе! smile3521
Тати после колко приказки ще му разказва!

# 116
 Усмивчице   Hug Hug писали сме едновременно  Praynig  но мисля че няма лошо колкото повече толкова по-добре  Peace   оффф много си права Чок Зор е на Еджевит,а и за нас покрай него , бая ще си поплачем  bowuu bowuu
Иле  Hug Hug

но пък си имаме Савашко и Ясето  Peace

# 117
# 118
   Така е, ще търсим утеха при това мило семейство защото с Еджи, Аху и компания ще берем много ядове и много сълзи ще има да проливаме заедно с тях. Пък и както сме я подкарали отсега...
    Иле, и аз така ама... като съм се загледала от снощи и аз, та до преди малко... преминавам сега на тема романтична приказка

# 119
  • БГ
Я сега кажете,как разбрахте,че ми се пие кафе,я? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Как ще изкарам още два часа на тръстиката, не знам,очичките ми са червени и се затварят,ама като се прибера пак ще гледам епизода.
Аферим на комшиите,заслужавало си е чакането за този филм - засега.....Naughty
Мурат е с нова визия и стайлинг,но иначе пак се бори с лошите ooooh! и как ще се оправи между двете момичета - Аху и Бирсен -  не знам.Ще му белеят къдриците Joy Joy

А довечера Саваш,ще е дармадан Joy ама Яска си е до него  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт