Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • БГ
А тази снимка ме покори - окончателно.... не спирам да я гледам... smile3518
Наистина Мурат има душа на актьор smile3521

# 121
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето ме и мен Simple Smile
Направо се мятам на кафетата и сладките от Светлето и Усмивката, че така изгладнях от 2еп.
Ей, така съм Shocked, гледах го без прекъсване - ей, с малко филми, сериали съм така!!!
!!!!!
Аз ще споделя, мисля си за любовта между Еджевит и Аху. Смятам, че в един момент от сериала по стечение на обстоятелствата те ще опитат да са заедно Heart Eyes Но, също така смятам че няма да им се получи Sad
Защото според мен тя обича Билял, изградили са връзка, която тя трудно ще загърби.
Както и при Еджевит, смятам че неговата девойка също го обича...за разлика от той нея, но мисля че след като не му се получи с Аху ще разбере, че жената за него е Бирсен....
Нещо такова си мисля, че ще има като развитие на любовната част.....
А, за трилър частта не мога още да се изкажа - не ми изглежа предвидим сериала до тук Confused
Според мен отмъщението ще бъде с много изненади за нас.....не ми изглежда стандартна история Peace

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 17:39 от RadoLin4eto_Mac!

# 122
  • БГ
Радост - абсолютно си права с това...цитирам:"...отмъщението ще бъде с много изненади за нас.....не ми изглежда стандартна история..."
И аз имам такъв пресантиман,ще бъде напрегнато,с много обрати в съдбата на всеки и всички,направо ще бръкнат с пръст в "очите" на системата...За любовта и романтиката- съм раздвоена Wink От една страна стара,но детска любов и въпреки всичко в момичето е имало очаквания,надежди,виждала е себе си до Еджевит.Все още не  е ясно на колко години е бил Еджевит,когато излиза от този квартал.дали след смъртта на майка си или преди това... newsm78
Всичко е още съвсем,съвсем в началото, но ме грабна филма и мен ме отнесе като куцо пиле домат... Joy

# 123
  • БГ
Ето ви и компанията hahaha hahaha

# 124
  • БГ
А за баклавичките и другите сладички нещица - двете сладки дружки

# 125
Аааа ето още някой който е огладнял  Peace

# 126

Светле!  Усмивчице!     Hug   Heart Eyes
      Мерси за кафенцата и сладкото удоволствие.

# 127
# 128
Хриси ,Мараба джанъм  Hug Hug
ехх страхотна си ,много хубави и горещи гифчета ни пускаш   love001

# 129
   Хриси   wavey

# 130
# 131
   Колко е сладка Ясето тук...не, че другаде не е, но тук...  Heart Eyes

# 132

Усмивчице!   newsm10

# 133