Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Кате  wavey

Мац newsm51 взимам си двойна доза без да се замисля! smile3521

# 196
  • Once there was a Hushpuppy...
Кате -  Hug
Сякаш ми четеш мислите.....за подписа ти Simple Smile Байрактарова го има същия, но цветен/там където Мурат е при колата и прави "онзи жест" с пръста.....Та, много ми се искаше да го видя този подпис и черно-бял, но не ми беше удобно да я питам дали би си го променила, само за да видим как е по-хубав Peace Сега ще погледам и двата и ще имам възможност да си мисля Wink

Иле -
Скрит текст:
боли ме глава и ми се спи освен всичко друго, май има изригвания newsm78Пък и сега се приготвям да го водя моя сладур на УНГ ,пак - за един месец 5 пъти....да видим вече какво ще каже накрая на лечението. То, аз ходих и при друг за второ мнение и за сега не е за вадене 3та сливица Praynig

# 197
Мац
Скрит текст:
Много боледувате миличка! Не знам какво да ти препоръчам освен да започнете да се калявате със спорт. Мисля, че плуването е най-подходящо! Като чета мине не мине време и някое момиче се оплаче от вирусче или грип. В къщи обикновенно пролет и есен искараме по някоя настинка на крак и без лекарства. Е вярно, че си имаме болежки, но се дължат на ЕГН или са свързани с работата ни. Дано да се оправите по бързо! Peace

# 198
  • Once there was a Hushpuppy...
Иле -
Скрит текст:
Охх, да ти кажа от както бяхме в болница през Януари, не сме Praynig Просто после, т.е. мин. месец му откриха 3та сливица и така започна нашата одисея. Но, сега вече нали си го гледам, не ходи на ясла от доста време и дано да укрепне, идва хубаво време и ще бъдем навън по-често. Хайде, да тръгвам, после ще ви кажа как е минало Peace

# 199
# 200
Привет мили момичета wavey wavey wavey

Мац грабвам си от кафенцето на секундата Peace
Скрит текст:
дано да няма нищо сериозно на твоето сладурче ,че си е чок зор като се разболеят тези малки душички  Peace
Ели   Hug Hug благодаря за новата фотосесия на Мурат  newsm51  love001 отново нашето момче изглежда невероятно Чок Чок Татлъ  newsm03
Кате   Hug  честита премяна  newsm53 и аз като теб трудно отлепих поглед от фотката с Мурат,не мога да му се нагледам   newsm53 newsm09
Руми Hug Хриси  Hug Усмивчице   Hug Иле Hug Димич Hug
с много красота сте изпълнили страничките   love001    txtloves   love001

# 201
# 202
# 203
# 204
# 205
# 206
# 207
# 208
# 209

Общи условия