Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Гърция
Мераба, къзларки Hug
 Хайде и аз в клуба с вас Laughing
Нещо и от мен Peace
Скрит текст:

Обичам коктейлчета, а и днес тук беше за къс ръкав и аз съм на пролетно - лятна вълна hahaha Разчитам на някоя от вас ако не успея да се прибера да ме закара travel Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. Shocked Не мога да се вредя hahaha

# 361
Мурат,май в новия сериал още не го е валял дъжд

ами то не е късно Катенце , нека малко да се постопли ,че в този студ ще вземе да настине прокурора  hahaha hahaha

Светка на смени ще го масажираме,ще му правим чайче.Нека му е зле hahaha hahaha
Че от тези влюбени мацки в него, за нас не остава време

офффф Кате така ще си го масажираме ,ако требе и Салепче ще му направим ,нали си му е любимото питие след чайчето с две захарчета че няма да му се ще да се връща при момите ние ще си обслужваме отвсякъде и Хииич няма да го ядосваме  Peace

що ядове бра с Ясето  bowuu bowuu

# 362
# 363
# 364

Момичета!   Hug  Оставих ви за един час и вие се развихрихте, ама аз съм виновна, че ви нарусках толкова много музика.Плюски и мазоли ще ви излезнат от танци и трябва лед после да ви раздавам. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=d-pLZCFTXn0 
     http://www.youtube.com/watch?v=g8gtjnvNqds

# 365
# 366
  • Гърция
Хриси  bouquet за музиката и особено за No Mercy . Много ги харесвам, но от доста време не съм ги слушала Peace Поправка за всички Hug Отдавна съм те признала за музикален спец номер едно Hug
Ето и нещо от мен дано не е пускано, че не успях да видя всички клипчета Peace
http://www.youtube.com/watch?v=Qt2mbGP6vFI&feature=related

# 367

Байрактарова!    Hug

Хайде, да ви видя ще познаете ли това място ЛиН-ки?   Joy Joy Joy

Скрит текст:

Срещата е там и купона продължава.  Joy Joy Joy Joy

# 368
Bayraktarova Hug
Скрит текст:
Bayraktarova супееер е при вас.То уж и тук е топло ама днес аз си бях с палто .Обаааче за утре го дават 20 градуса  newsm44Най-накрая и ние да кажем чао на тая пуста зима  smile3521

# 369

И няма начин да сме там и да не доведем бармана. Joy Joy Joy

# 370
  • Гърция
Bayraktarova Hug
Скрит текст:
Bayraktarova супееер е при вас.То уж и тук е топло ама днес аз си бях с палто .Обаааче за уте го дават 20 градуса  newsm44Най-накрая и ние да кажем чао на тая пуста зима  smile3521

Скрит текст:
Ени аз много не разчитам да си е отишла зимата, защото Марта и накрая обича да си показва рогата, но днес определено си беше лято Peace

# 371
  • На юг от тук
Сигурно сега в Бодрум е 20-25 градуса,а ние тук със зимните якета.Вчера при нас валя и дъжд и сняг.

# 372
  • Гърция
 hahaha hahahaХриси аз сядам на бара за да съм по - близо до бармана, а кой ще си тръгне после с него към яхтата ще видим hahaha hahaha

# 373
Всички заедно после отиваме на яхтата за афтър парти  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 374
  • Гърция
Всички заедно после отиваме на яхтата за афтър парти  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha
Но която се събуди на яхтата да е готова за тази реакция hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт