Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 586
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  Хммммм... как ли би изглеждало момчето преди, по време на и след прегледа...   newsm78

# 451
  • Гърция

Байрактарова ша ида да запаря липов чай да си поуспокоим нервата  Peace че ша требе да се спи
а аз нещо хиич не ми иде сън на очите само кат го зърна тоз наш убавец и забравям за сън

Какъв чай мила, че то ние не сме нервирани hahaha Още е рано за лягане hahaha
Скрит текст:
Съпружието сега се прибра и вика: Какво правиш newsm78 Отговорът: Остави ме сега на женско парти съм, а той ми се хили hahaha hahaha

Майтапа настрана, но аз забравих вече кой снимки сме пускали hahaha hahaha

# 452
  • Гърция
  Хммммм... как ли би изглеждало момчето преди, по време на и след прегледа...   newsm78

Ей тъй - на това се казва хомеопатия Peace

# 453
  • Разград
murat yildrim ♥♥♥ 5lst fek kol elkalam

# 454
Ааааа Хриси не сме стиснати Хиич даже ,ами тя хем рушветче хем момчето ooooh!  амиии ний кво ша броим гаргите ли ,ами може да се наложи да го успокояваме убавелко
че ако требе да бииймми и инжекцийки ,а нали знаем че го страх та една ша му държи ръчичката  Peace та споко  Stop хептен няма да я оставим аркадашката без нищо  Peace

ето нещо любимо от другия ми любимец Хулио  Peace

за всички желаещи чайче с две шекерчета  Peace

Скрит текст:

# 455

Ваня!  Hug Много си го харесвам така с усмивка Мурат.Хубав клип.

http://www.youtube.com/watch?v=0YjSHbA6HQQ&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=otbOPcPXZqY&feature=related

# 456
  • Разград
Ecevit & Ahu ~ Save My Heart....

# 457
Светле  Hug мерси ще  му премеря температурата ма искам с устни да я меря ,че иначе не мога  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Светле джанъм вземи наистина направи по един липов чай че от толкова много Мурат наистина няма да може да се заспи  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Пък и в добавка Енрике  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Момичета поздравявам ви с  моята най-любима песен на Енрике.

http://youtu.be/wSuoEeQcdiA

Скрит текст:
Аз се оттеглям да гледам Фатмето да вида до къде са я докарали там.После ще ви навестя да видя как вървят прегледите  Joy

# 458
  • Гърция

ето нещо любимо от другия ми любимец Хулио  Peace

за всички желаещи чайче с две шекерчета  Peace

Скрит текст:

Hug Хулио си е класика    bouquet
Ени  bouquet

# 459
Ааа Байрактарова че кой е казал че сега ще си лягаме кой кога иска тогава да си ляга и ако не може да заспи да използва липовото чайче а който иска може да си вземе нещичко от спойлера ,кое сака  Peace

Скрит текст:

аз от бялото винце по хубаво заспивам  Peace

ей го и нашият убавец ни чака да му сипнем шарап ама не запомних  Беяз ли обича или Кармазъ  newsm78 newsm78 newsm78

# 460
  • Гърция
Ааа Байрактарова че кой е казал че сега ще си лягаме кой кога иска тогава да си ляга и ако не може да заспи да използва липовото чайче а който иска може да си вземе нещичко от спойлера ,кое сака  Peace

Скрит текст:

аз от бялото винце по хубаво заспивам  Peace

Скрит текст:
Вземам червената чашка - любимо ми е Hug Благодаря Peace

# 461
  • Разград
Ask Ve Ceza - Savas & Yasemin - Ai Se Eu Te Pego - With Greek Lyrics

# 462

Мацки, с тия фотки, питиета и музика ще осъмнем и ще ходим да приготвим и сервираме закуската. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ени как така зарязваш компанията.И аз се застъпвам за теб. Joy Joy Joy Не си заслужава такава жертва Фатмето. Joy Joy Joy JoyМного голям локум излезе от тоя филм. Joy Joy

# 463
Ааа Байрактарова че кой е казал че сега ще си лягаме кой кога иска тогава да си ляга и ако не може да заспи да използва липовото чайче а който иска може да си вземе нещичко от спойлера ,кое сака  Peace

Скрит текст:

аз от бялото винце по хубаво заспивам  Peace

ей го и нашият убавец ни чака да му сипнем шарап ама не запомних  Беяз ли обича или Кармазъ  newsm78 newsm78 newsm78

Светле, ами кой не му помага нито липово чайче, нито шарап какво ще прави а  Joy Joy Joy Joy Joy няма спане  Joy Joy Joy Joy Joy

# 464
  • Гърция

Наздравица за Мац Hug От Хриси поздрава Peace
Скрит текст:

Хриси няма да ни е за първи път hahaha Ние сме си оправни дами с всичко се справяме bowuu

Общи условия

Активация на акаунт