Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Гърция

Е че ние ша го лекуваме нема да го озорваме   bowuu все пак си ни е болно момчето ,ние си знаем работата не ни мислетеа и требе да оставим нещо и за Бубето че сетне ако много злоупотребим ша ни се стори тесен Станбулаграда голема  Joy Joy Joy за д-рБайрактарова незнам ама аз бягам много бързо тъй че хиич не се тревожете ша са опрайм от всякъде  bowuu

Няма страшно нали ви казах, че е стегнал куфара и идва у българско писнало му толкова години да ни чака в Стамбула Peace

Ей такова шалче ще си сложа bowuu

# 481
Хей докторките трябва да се радвате я вижте шекерчето,колко е  доволно е тя Усмивчица си знае  много правилно е преценила. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 482

Е че ние ша го лекуваме нема да го озорваме   bowuu все пак си ни е болно момчето ,ние си знаем работата не ни мислетеа и требе да оставим нещо и за Бубето че сетне ако много злоупотребим ша ни се стори тесен Станбулаграда голема  Joy Joy Joy за д-рБайрактарова незнам ама аз бягам много бързо тъй че хиич не се тревожете ша са опрайм от всякъде  bowuu

Няма страшно нали ви казах, че е стегнал куфара и идва у българско писнало му толкова години да ни чака в Стамбула Peace

Ей такова шалче ще си сложа bowuu
Байрактарова добре ще си сложиш, ама трябва и парфюма на Ясето да вземеш, че без него йок няма да е същото. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 483
  • Гърция
Свет тези моми ни взеха на подбив,  Crossing Arms но после да не кажат споделете рецепта Naughty Ами, че то Бубето е от нашта партия кой мислите толкова години се грижи за него, когато го заболи гърло hahaha

# 484
  Подарявам на всяка една от вас ей тая негова усмивка тип "Ойле ме"...любимата ми е  Heart Eyes

# 485
   Joy Joy Joy JoyАми да, ще го лекувате и грижи ще полагате за него, най- старателно, че Агата беше охранен, ама прокурора ще се загуби в готините си дрешки. Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0&feature=related
   http://www.youtube.com/watch?v=xtMhtMc1GW8&feature=related

# 486
  • Гърция

Цяла вечер търся снимката от горния край на колажа на зеления фон, но не я открих и я слагам така - много ми харесва Heart Eyes
Ние и Спа процедури умеем така, че възстановителния процес ще е изключително кратък hahaha

# 487
Светле, Байрактарова много сте си готини я си карайте все така Аферим!

Скрит текст:

# 488
  • Гърция
  Подарявам на всяка една от вас ей тая негова усмивка тип "Ойле ме"...любимата ми е  Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

# 489
Свет тези моми ни взеха на подбив,  Crossing Arms но после да не кажат споделете рецепта Naughty Ами, че то Бубето е от нашта партия кой мислите толкова години се грижи за него, когато го заболи гърло hahaha

Байрактарова и аз тъй ги усещам нещата  Thinking но ние нали си пазим тайната  ooooh! иначе ша ни бият дуспата от докторската гилдия  Peace Peaceа момчето след нашето лечение ще бъде като нов ,новеничък,па ша опресним я крачния райбер,я ша си припомним и танца на червените търлъчки а може и годежния танц да го отрепетираме че да е готов за Аху  bowuu bowuu

# 490

Скрит текст:

лелеее Руми ако требе след тази вана и да го почистим Шекерчо   newsm53 newsm09големо лекуване ша падне,само да не ни гепе накрая шекерената болест след употреба на толкова много чоколадче hahaha hahaha hahaha

# 491
  • Гърция

Руми Hug ние спирачки нямаме и си ни е добре Mr. Green

Хриси нашето момче щрака с пръсти явно слуша твоите клипчета Hug

# 492
Светле много мечти много нещо. newsm78

# 493
Байрактарова за тази фотка ли става дума  newsm78 newsm78 на мен си ми е Чок харна  bowuu bowuu

# 494
  • Гърция

Байрактарова и аз тъй ги усещам нещата  Thinking но ние нали си пазим тайната  ooooh! иначе ша ни бият дуспата от докторската гилдия  Peace Peaceа момчето след нашето лечение ще бъде като нов ,новеничък,па ша опресним я крачния райбер,я ша си припомним и танца на червените търлъчки а може и годежния танц да го отрепетираме че да е готов за Аху  bowuu bowuu

bowuu Всичко ще отрепетираме и то по 2 пъти и нови стъпки ще научи bowuu Но методите не си издаваме smile3505, а те нека си се чудят как щяло да стане, кога и защо newsm78

После ще има да питат само: Нерде newsm78

Общи условия

Активация на акаунт