Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Ени Hug

Ели Hug

Хриси Hug

Момичета, донесох ви от цветенцата дето днес донесох и украсих къщата с тях!
Голяма красота беше в ниските части на Рила днес!
А и птиченца чуруликаха!Даже слънцето леко ме хвана в лицето!
А бе с две думи - хубав е живота и  извън интернет!

# 632
Мерси Дими Hug
Скрит текст:
Моя мъж и той днес ми подари кокичета. smile3521

# 633
Да дам отговор и аз на въпроса на Байрактарова - Какъв виждам аз животът на Назан след 10 години
Първо - като Ени смятам,че се занимава с работите на аширета по отношение на храна,лекарства,обучение на децата ,нуждите на семейства и т.н.Но.. Naughty не я виждам като Ханъм Ага.Тази роля за мен си е на Ясемин.По-скоро Назан я подпомага - нещо като ролята на Пала в бизнеса на Балдар.сигурна съм,че има дизайнерско студио - и вероятно дрехите й имат следи и мотиви от фолклора на Ван. Развела се е с Бора. Не се е омъжила отново, но не смятам да е останала да живее в конака при Саваш.Иска ми се да живее самостоятелно със Баран.А той се е превърнал в чудесен и грижовен син.Върви уверено по пътя на вуйчо си Саваш.Учи в Америка как се правят суджуци.муджуци JoyИма си гадже-американка,а Назан одобрява връзката им.
Може би се занимава и с благотворителност, увлича се от антикварни предмети.
Живее спокойно и пълноценно,учи английски - заради снахата Naughty- много е напреднала...
Това е!

# 634
# 635
Димиии страхотен подпис джанъм  Hug
Представете си Баранчо да доведе некое черничко гадженце американка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyНазанка нема да може носа си да покаже у Ван  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Амиииии ако Баран се окаже че има по такива наклонностии и си доведе от чужбината някой згоден левент латиноамериканец  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyДали вуйчовците Саваш и Пала ще го приемат това  newsm78 newsm78 newsm78.Аааа и за да  е още по гот латиноса да е някой хипар  Joy Joy Joy Joy Joy.Яска сигурно няма да може да свари да успокоява Саваш.А той милия вече ще е остарял и ще се е превърнал в достолепен вански ага и ще почита всички тия традиции срещу които се е  бунтувал като млад.Лелее сценарий за нов сезон направо измислих Joy

# 636
Еничка Hug гаджето на Баран само да не е голяма "саждичка4, а иначе мъжете са си доста мургавички Party, момето може да е креолка и само в нюансите ще се различават1
и без "обратни" нарези,моля,моля....Сойът Балдар требе да продължи да се множи Joy Joy
И бактън от традиции Mr. Green Масалчето няма да страда като енгето си Чичек Joy Joy

# 637
Привет  ЛиНки! Hug Hug Hug Hug Hug

Ето ме и мен отново в темата да видя какви сте ги свършили днес , но нещо много тихо Еничка, само ние ли сме тук и Димето май героите са изморени от купона. А по повод за Назан и аз мислих, мислих , но вие двечките всичко сте написали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зодия риби и овен
Скрит текст:
Като имаме предвид, че няма по-мъжествен мъж от Овен и по-женствена жена от Риби, любовта между тях никога няма да пострада поне от сексуални недоразумения. Когато мъж Овен и жена-Риби се влюбят един в друг, майката Природа се усмихва благосклонно. Тези двама могат да бъдат Ромео и Жулиета от плът и кръв. В оптималния вариант нейната любов ще го превърне в мъж-герой, а неговата – ще извади на бял свят цялата самоотверженост, на която е способна истинската жена.!

Диме, Ени
Скрит текст:
Ето и малко Вански суджуци

# 638
# 639
# 640
Ени как ти ги роди клавиатурата  Joy Joy Joy Joy Баран и латиниамериканец. Пала ще се спука не само от Оф-кане, Ах-кане, но и ще вземе да повтори инфаркта, недей така. Балдар са мъже и половина, я виж агата какъв е мъжкар, готин, умен, секси, мъж на една жена ханъм Ясемин Joy Joy Joy

# 641
Така е не може Баран да разваля имиджа на фемилито  Joy Joy Joy Joy.Пък и вуйчо му Саваш как само от раз прави бебоци пък племеника да се окаже хомо не можееееее  smile3521
Просто си представям вуйчо Пала как би ококорил очите и как ще започне да офка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.А Фидан да го прасне игривво по рамото и да му каже-Стиииига Пала остави го момчето да се наиграе младо е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не оставям на вариант Баран да доведе някоя мацка американка тъмничка или латино ама със възможно най-късичкото минижупче дето може да се намери  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 642
Mного далече отиваш за момиче на Баран, може от Булгаристан да си вземе Joy Joy Joy Joyколко време Баладар имаха бизнес с тях, учил и станал инженер по пътищата ,току виж дошъл магистрала да строи в БГ:35: Joy Joy Joy и хоп някоя готина българка е взел  Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
Е-е-е, как няма да ги прави от раз Саваш бебоците - като е карал  на пост и молитва в Италия - ми напращяло беше момчето! Joy Joy Joy
За минижупа - не знам,ама америчкото моме със сигурност ще я води родата в Бодрум,
и ако там  тя се барне по монокини....вуйчо Пала има да се блещи,че и ще му увисне долното чене...

Ели,Руми - виждам ви момичета - здравейте! Laughing Laughing

# 644
Сонче, май героите са уморени. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт