Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 610
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Светле ти ме разбираш най-добре  Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Обещавам най-тържествено повече дума няма да обеля за това ка се лекуваме със Савашко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама как да не те разбирам бе джанъм  Hug нали сме си от една кръвна група  Peace а и сме болни от една и съща болест и търсим лек ама само Муратко може да ни излекува,незнам кой кого ша излекува накрая,само да не се разболеем още повече и да ни фани артилерията и кат идем на Стамбула и да забраим да се върнем у Бугарско,аммааа шшшшттт няма да казваме на домашните щото тогаз нема да ни пуснат и да си помислим  Peace

# 422

Гледай ,гледай Мурат  и той ми простил ,че съм приказлива и ми носи подаръче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСамо че няма да ви казвам какъв ми е подаръка ,че нали пазя тайни  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 423
  • Гърция

Гледай ,гледай Мурат  и той ми простил ,че съм приказлива и ми носи подаръче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това е рушвет, че да не се изпуснеш и пред Бубето hahaha hahaha

Иначе ще има
Скрит текст:

# 424
Ех тоя Мурат ех!Колко ли много хълца .

# 425

Гледай ,гледай Мурат  и той ми простил ,че съм приказлива и ми носи подаръче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ааааааа ще и казвам че да дойде да ни развали кефа.Не ми трябва изобщо  Joy Joy Joy

# 426

Байрактарова нерде е брисал нашия  Thinking какво има у торбето  newsm78 да не ни е купил армагани ,малиии с какво ли ще ни изненада,  newsm78 newsm78 ша умра от либопитство  newsm09 newsm09 newsm09 аз само се моля дано Муратко да е изпратил Бубето на алъш вериш из Париж или Лондон ,ама тъй с повечко Еврота,че да можем да си проведем лечението както си му е реда  Joy Joy Joy Joy

# 427
# 428

Гледай ,гледай Мурат  и той ми простил ,че съм приказлива и ми носи подаръче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ааа гледай я нашата че и рушвет си изпросила ,ти срама нямаш ли бе джанъм ,я бърже в ъгъла да се срамуваш  Peace

# 429
  • Гърция

Багажа си е стегнал идвал у българско hahaha
Момичета влязох в едни фейсове, че станах разногледа hahaha

# 430

Ей, момичета! Страшни сте, когато ви залепнат пръстите за клавиатурите и ви влезнат в главиците някакви похотливи мисли. Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=9N6jHsAU63g&feature=related

# 431
Усмивчице с най-голямо удоволствие ще се включа в танците  bowuu но ще требе да си почакам кавалера  Peace

че ей сега се чухме по тела ,ил по път и след мъъънинко ще дойде да ме вземе  Peace

# 432

Ааа гледай я нашата че и рушвет си изпросила ,ти срама нямаш ли бе джанъм ,я бърже в ъгъла да се срамуваш  Peace

Засрамвам се Светле Joy Joy Joy Joy ама пак ще взема рушвета  ,че и приносителя му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт