Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Киара, ти не си ли от юлските мами?  Simple Smile
Може ние да сме й по- симпатични Laughing

# 91
Ами, ако искаш да те запиша тогава, че гледам, че си при юлките? Ако ще пишеш при нас, да те сложа за трети август, кажи и пол, ако знаеш. Както си решиш  Peace

# 92
  • София
ами аз като гледам съм записана отдавна при вас,и синьо щъркелче даже си имам  Rolling Eyes
и да разбира се че сте ми симпатични иначе щях ли да ви пиша??

# 93
Ау, да, видях те  Simple Smile  Hug Ама, лентичката ти е юлска и ме заблуди  Crazy

# 94
  • София
нали?ами докторите нещо не могат да се спрат на една дата и това е ,едната казва юли другата-август  Laughing
Още от сега малкия е непредвидим,айде да видим кога ще ни изненада  Shocked
а иначе мен ме озадачи фактът че имате и Септемврийски мамчета??

# 95
А за колко време излизат резултатите за Даун, че не попитах?

# 96
  • София - град

имаме защото сме като теб  Laughing Един път термин 2-3 септември друг път 19-20 август. Аз се надявам на 20 август  Praynig  Heart Eyes

Еличка, моите излезнаха след 2 дена. Зависи къде ги правиш.

# 97
  • София
а и за термина нали тази година е високосна,та съвсем са се затруднили моите докита явно  Joy
Много е гадно така да ти казват последния ден от месеца за термин,защото  крайна сметка един ден те дели от следващия месец и до последно не знаеш кой ще е в крайна сметка месеца на бебчо... #Cussing out,но нали ви казвам аз цял живот съм си мечтала да е август и като забременях бях на седмото небе  newsm44,
Блонди ,исках да те питам колко маминки сме тук,защото нещо не мога да се ориентирам още нали съм новаче newsm78

# 98
  • София
Здравейте мами  Hug

Аз Ви чета и аха да пиша , темата свършии , много сте бързи  Crazy

Аз водих Марти при Мустаков(алерголог, за тези , които не знаят), сега след работа ще ходим за резултати от кръвните изследвания, да видим, ще слагаме ли ваксината за шарките на 2г или ще ни освободят, 4е ве4е ми писна!

Бебето мърда много, подскача, потупва ме Joy Joy, акробат ще става. Аз съм слаба, а си ям добре. Сигурно ще кача де някое килце, поне 10 си мисля Mr. Green На 23 съм на ФМ и чакам ве4е с нетърпение, хем да видя бебто и да разбера, 4е е наред, хем да ми кажат пола ако може, ако не купувам в зелено и жълто  Joy, искам и аз да си купя някои неща, купих си само нови шишета Авент и едно Нуби, имам 7 бодита и няколко пижамки, ама това си е нищо.
Чувствам се добре, чакамс  нетърпение пролетта и разходките, от ебау ми дойде поръчката, имам си нови сандали и мокасини на Кларкс и съм много доволна Flutter

Аничка
, нали казват, 4е до края на бремеността, можела да се вдигне, дано! Стискам палци вси4ко да е наред, то и ще бъде, ве4е много рядко стават усложнения, напреднала е медицината, не се тревожи излишно  Hug Hug Hug

# 99
нали?ами докторите нещо не могат да се спрат на една дата и това е ,едната казва юли другата-август  Laughing
Още от сега малкия е непредвидим,айде да видим кога ще ни изненада  Shocked
Ние тук сме много широко скроени и покриваме няколко месеца, въпреки че официално сме августовски майки Sunglasses Laughing

# 100
Е, Софи, ти пък с цели две седмици ли варираш?  Crazy  Whistling

Киара, терминът според ехограф винаги варира, не е точен! и непрекъснато се сменя. Затова сме приели тук според лентичката, сметната от последната дата за цикъла. На мен ми го определя док ту за 4-ти, ту за 3-ти, според лентичката ми е за 1-ви, но аз съм сигурна, че ще се класирам още юли  Grinning

Колко са мамите - не знам. На първа страничка са всичките, можеш да ги преброиш  Simple Smile

Ели4ке, зависи какво изследване си пуснала. Ако е най-обикновеното (не знам как се казва точно) е за 4-5 дни, но пълните хромозомни отнемат около 3 седмици  Peace

# 101
охоо 3 седмици  Shocked честно казано не знам какво точно е  Laughing източиха ми кръвчицата, то не бе 1 не бе 2 епруветки ми цели 4 ми взеха, чак по едно време си викам няма ли да спре да вади епруветки и да точи  Laughing значи най-вероятно на следващата консултация ще разбера.

# 102
  • Варна
И аз мисля, че най-коректно е да се смята термина според датата на последния цикъл (още по-точно според датата на овулацията). Другото са мерки и теглилки, които са ориентировъчни, не може терминът да се сменя постоянно, все едно да сменяме възрастта на децата според това дали са по-ниски или по-високи от връстниците си Crazy

# 103
  • София
Блонди това сега как да го разбирам?Іда си отивам при юлските мами?както ти си се писала при августовските,така ли? newsm78
...и че единствено има значение лентичката? Thinking
а и виждам че и на др май не им е мн приятно че съм тук...
ако е така ме отпиши направо-както прецениш  Sad

# 104
  • София - град
Блонди, така е заради ехографа. Бебка ту избързва ту влиза в нормален ритъм на развитие  Laughing Аз иначе си знам датата на забременяване и според нея  е 2 септември.

Киара, не виждам на кой му е неприятно.  За мен няма значение кога ти е термина. Всеки е добре дошъл. 
Аз пиша в тази тема защото е първата в която се записах, не мисля че е проблем дори да родя на 2ри септември.

Общи условия

Активация на акаунт