Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен! Прекрасна темичка, забавно заглавие и страхотни снимки, браво!
Вчера бях на ЖК, за съжаление не ме гледа на видеозон и сега ще чакам цял месец за по-обстоен преглед. Дано всичко е на ред.
Желая на всички приятен следобяд и само положителни емоции.  Hug  Heart Eyes

# 76
  • Варна
Блонди,
гугла е качулка Laughing Току що разгледах снимките в албума Simple Smile Аз още нямам снимки с корем, защото  няма кой да ме снима, а и то с тези зимни дрехи изглеждам като преяла. Обаче днес като пробвах по-тънките блузки се изумих с някои от тях как си личи. Тези дни ще изляза с някоя приятелка на разходка и ще се наснимаме, а дотогава качих няколко снимки в общия албум, колкото за запознанство Grinning
Еличка,
всичко ще е ок Hug

# 77
Отчет от ЖК- бебето си расте, 250 г, всичко му е наред, нооооо съм с плацента превиа.По-опасния вариант на ниска плацента  Confused Много ми е подтиснато,защото тъкмо се бях успокоила от отлепването на плодния сак, а сега това.Дано поне финиша да е успешен  Praynig Confused

# 78
ани4ka  Hug спокойно всичко ще се нареди не знам какво се прави в такива случаи, но ти ако имаш възможност си почивай повече и не го мисли прекалено, понякога това ни играе много лоша шега Wink

# 79
  • София
аничка, ще бъде!  Hug

# 80
Аничка, от кой вид превия е точно?

# 81
Софи и др. ето това е за лекцията н акоято бях днес:
https://www.facebook.com/pages/%D0%A3%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1 … 5/199423976740262

# 82
О, Аничка,  то е ясно, че без притеснения няма да минем, дано поне се окажат напразно!  Hug

Излезнаха ми резултатите от интегрирания БХС:
Free - bCG Mom 0.22 част от медианата Mo
AFP MoM 0.74 част от медианата Мо
Интегриран риск за Даун 1:5700
Интегриран риск за Едуардс 1:8100
Някой може ли да ми обясни

# 83
Тия медиани не са ми ясни, но резултатите са ти екстра, не го мисли  Hug

# 84
  • София
Привет и от мен ! Hug
Аничка,мисли положително и всичко ще е наред Wink
Да ви се похваля че дочаках и утре съм най-после на ФМ...нямам търпение вече  Praynig
дано всичко с бебо да е наред ,а и с мен ,разбира се-стискайте палци ,момичета  Naughty
че аз съм се притеснила малко дали с теглото на бебчо всичко е наред защото аз много нямам апетит и почти не ям  ooooh!
незнам маненкия откъде се хранино май аз отслабвам а той расте,защото кантара си стои на едни килограми от 1-2 месеца вече Thinking
После ми предстои и ЖК и ще видим newsm78
поне ще разбера ако има нещо Confused
Лек и слънчев ден засега от мен  Simple Smile

# 85
Киара, ти не си ли от юлските мами?  Simple Smile

# 86
  • София
дбс,мнооого ти е малък риска,демек няма място за притеснения изобщо,ако е 1 на 200 чак се взимат някакви мерки с други изследвания-смятай !Спокойно можеш да отдъхнеш,мамче  Heart Eyes

# 87
Здравейте и от мен в този хубав ден!
Моето бебче ме събуди в ранни зори като реши да ме посръчка  Grinning, но не се оплаквам досега го разхождах навън и сме много доволни, че ни писна зимата, а в петък съм на ЖК и ще го видим малкия юнак  Heart Eyes!

# 88
  • София
dbs, екстра са ти!  Hug

# 89
  • София
блонди,на мен реслният ми термин,изчислен според зачеването ми е 3ти Август,а и това е любимият ми месец,както и мечтата ми да се роди бебчо,така че дано да не избърза  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт