Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ИВКА_777, добре дошла! Аз ще пазарувам по-натам  Simple Smile

# 61
loa, количката наистина е невероятна, много ми харесва Simple Smile

ИВКА_777 и на мен всеки ми казва, че е рано за покупки, но аз вече си накупих доста дрешки, въпреки, че не знам пола, всичките са в неутрални цветове. Не мога да се сдържам повече. Даже и количка вече имаме и столче за кола. Не съм суеверна и съм на мнението, че каквото има да става ще стане, така че си пазарувам смело  Laughing

# 62
  • Пловдив
Бюти,Кръшков е чудесен лекар и е много спокоен,не е от разговорливите,но като питаш си отговаря Simple Smile.На мен той ми прави 3 ФМ и впоследствие и секциото.Прегледа беше около 40 мин.,но тъй като бебка не се спря и за секунда и не можа да направи и една снимка да си я имаме,реши че не може да вземе 80 лева и го таксува обикновен ехографски преглед Peace.Секциото исках той да ми го прави и не ми е искал и лев допълнително затова,въпреки че не беше на смяна и независимо че бяха Коледни празници,веднага се отзова Grinning.

# 63
ИВКА_777, Добре Дошла при нас !
Момичета ,аз имам само 2-3 снимки на коремчето ми-но не са кой знае колко хубави. Ще гледам да си направя някоя снимка и да се включа в групичката.Чакам с нетърпение прегледа при Даскалов .На 15.03 съм на ЖК ,ще видим какво ще ми каже за резултата от урината,защото жената в лабораторията ми каза,че имам малко песъчинки  Confused незнам дали е добре -ще видя като отида гинеколожката какво ще ми каже.
Аз още нищо не смея да си купя,искам поне да знам пола и ,че всичко дали е наред. Нали не съм била на ехограф от 04.01  Confused бях и в края на януари,ама пак нищо не се виждаше.... но и беше доста ранко.
Да ви питам за 4D- то трябва ли да пия течности повече или да не пия почти никакви течности,за да може да се види по-ясно?

# 64
Принцеса Лея -  супер, благодаря за мнението..  Hug таман може да го разпитам за раждане, да си имам и вариант - избор на екип  Joy  Hug Hug

# 65
  • София
Блонди, благодарим за темата   bouquet , бебето е уникално, ако ми е в ръцете ще го мачкам, гушкам, целувам и дундуркам цял ден  hahaha И аз съм харесала такава шапка  Crazy Но това е май по-скоро като гугла към дрешката Heart Eyes
HaT,  и моята е предна, горна и още нищо не усещам, но на мен ми е и първа бременност Rolling Eyes А то по принцип не е ли най-правилно и нормално да е предна? newsm78
elvirka, утре след ФМ освен какво видяхте, да кажеш и за шийката  Flutter
dioni, не се ядосвай, важното е че на теб и малкото нищо ви няма Peace Трябваше да запишеш номера на колата!
И аз утре трябва да ходя сама до Благоевград и хич не ми се кара...за първи път ще мина сама 200км, откакто съм бременна Crossing Arms Аз сега не обичам и да се возая, камо ли да карам. Дано всичко да мине наред  Rolling Eyes
ИВКА_777, добре дошла  bouquet Дано повече да нямаш проблеми до края. На един термин сме, макар, че по компютър на всякъде ме изчислява на 18, а не на 19 (заради високосната година) Wink
Бюти, и мен понякога ми се случва да ме заболи в страни, но е за малко...дано да няма проблеми ooooh!

# 66
belverde ,и аз незнам кога ми е точно термина,по ПРМ е 19,а на ФМ ми казаха 20.08.Обаче Балев уточни,че по ПРМ е по-верен термина,затова казвам 19.
  За покупките ще почакам до другата седмица да вляза в петия месец и ще мятам сайтовете за бебешки дрешки,има страхотни красоти,особено за момиченца.То,ако има нещо да става,ще стане с купени дрешки,и без(дано нищо лошо не се случва на никоя от нас и да нямаме проблеми до края).
   П.П.Блонди,ако може да ми пратиш и на мен парола за snimka.bg

# 67
  • Пловдив
Бюти Hug,за съжаление Кръшков работи в Селена и заплащането няма как да се спести,просто някои доктори вземат допълнително 100лева ако си ги избрал.Аз навремето си реших ,че ще си платя ,защото така или иначе в Държавните болници избора на екип е 900 лева,а поне Селената всеки месец теглеха 5 жени,на които им се правеше инвитро за сметка на клиниката.Та реших,че поне част от парите,които сме дали ще иде за благородна кауза Peace.Всяка година събират децата на Селена на рожден ден с много награди и на томбола по 1 автомобил годишно,ма още не са ме изтеглили hahaha.

# 68
Да, да, знам, че е в Селена - ние сме решили, че ако ще е платено ще е там, още отначалото.. после решихме обаче, че няма да е платено и ще е ВМИ.. твърдо това са ни вариантите, остава дотогава да изберем дали да е платено или не и да преценим + и - за всяко  Laughing Иначе това е хубаво за наградите и за инвитрото, дано не е нагласено само  Laughing Hug Hug

# 69
  • София
Малко да поспамя:
Диди, вие планувате да ходите в Сандански през април, нали? Избрали ли сте хотел? Някакви мнения и на другите мами?
Също така и Мелник ни интригува Simple Smile

# 70
  • София - град
Е Блонди, страшна мацка!

На мен шийката ми я мери на последния ехограф. Дали е същото не зная, само каза че я мери и е ок. Нещо и за разкритие премери, ама не ми беше интересно и не гледах  Laughing

Гунди , в кой мол са лекциите?
Блонди изправям си гръбчето, то и да не го направя е все същото няма как да стане по-голямо. В студиото коремчето винаги изглежда по-голямо заради светлината и равния фон. Снимах една бременна в 7 месец, не можа да си познае коремчето. Laughing Днес ще има нова снимка, че вчера не успях.

Малееее 5 страници  Naughty нямате изчитане!

Хаха сега се зачетох в заглавието, мноооого ми харесва  Laughing

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 13:30 от Софи:)

# 71
Лелеее колко сте изписали за няколко часа  Shocked върнах се от прегледа за моя изненада, пак ме глада с видеозона, много добре се развива бебо, взеха ми и кръв за серум Даун (понеже съм предразположена) така че стискайте палци да са добри резултатите. Иначе си е мъж със сигурност на прегледа така хубаво се беше надупил с разтворени крачета, че му се видя всичко Joy , а на мен чак смешно ми стана как се фръцка да се покаже, че е мъж да не го бъркат вече.

# 72
Ели4ке, как така си предразположена?  Thinking

Софи, разбрах  Hug

Белверде, какво значи гугла?  Embarassed

ДО5, по принцип за коремен ехограф е по-добре мехурът да е пълен.

# 73
Здравейте, прекрасни мои:)
Честито на узналите пола Hug
Не съм писала скоро, заради организацията на р.ден на нашата кака на 10.03. Всичко мина прекрасно,децата се забвляваха в едно клубче и мога да бъда повече и от доволна. Това са прекрасни мигове Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Надявам се,че всички сте добре.
Блонди,  резултатите ти са добри,нали?
Цункам ви всички и се връщам да ви чета:)  bouquet

# 74
Блонди на вуйна ми първото дете (братовчед ми) има Даун и за това ми казаха, че било препоръчително да се изследвам. Даже доктора щом му казах и вика "оо задължително" и съм била на подходяща възраст въпреки, че аз си мислех, че след 30 е по висок риска  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт