Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Обетованата земя
И моят доктор ми каза, че ме иска задължително на преглед в 20та г.с., максимум 21ва. Това е втората ФМ.

# 46
Благодаря Блонди за добрия съвет. newsm51 newsm10

# 47
Гунди, Жизел Бюндхен е  Simple Smile

Да, явно е третата.  Crazy

# 48
Гундии, що не каза, че ще ходиш, аз нали съм в София цяла седмица и си търсех компания  Laughing другия вторник има ли пак и на каква тема, знаеш ли  Hug
ахъм, за видовете раждане и самото раждане, да те водя ли?
Гунди, Жизел Бюндхен е  Simple Smile

Embarassed Embarassed EmbarassedЯвно съм си зле- не я знам коя е,ама съм зле с имената сега ще я видя в нета Embarassed Embarassed А сетих се.

# 49
  • Пловдив
БЮТИ,и моя гинеколог ми каза че 2 ФМ е най-оптимална в 20 г.с.С Никита я правих в 22 г.с.БЛОНДИ,в 26 г.с е вече 3 ФМ.За Пловдив -д-р Даскалов или д-р Кръшков знам за специалисти по ФМ,има и една доцентка ,която преглежда в Селена и тя била едно уж една от добрите специалисти по ФМ,но сега не се сещам за името newsm78.

# 50

Блонди, твоята ФМ ще да е някаква междинна Wink Поне в сайта на Марков дават 18-23 г.с. за втора ФМ и 28-32 г.с. за трета ФМ. Да се обърка тотално човек Crazy

# 51
  Мерси за посрещането,момичета!
  Аз  да попитам как  е при вас-за по-крупните покупки като кошарка и количка съм решила да изчакам още малко,но имам страшно желание да пазарувам дрешки вече,още повече сега,като знаем пола вече.Мъжът ми ме спира,казва,че още е рано,страх го е,а аз едвам се въздържам.Не съм суеверна,но и аз се притеснявам да не предизвиквам съдбата.
  megi_emo,не се притеснявай,и аз така преди два дни се ошашках,че нищо не усещам цял ден,даже се бях засилила на лекар да ходя,но явно е спяло бебчето,днес вече всичко е наред.Явно в този период повечко спят,пък и още им е  широко Laughing

# 52
  • Пловдив
Аз малко извън темата. Но видях страхотна количка за тези, които имат малко дете. Май се води phil and teds sport

# 53
Аз малко извън темата. Но видях страхотна количка за тези, които имат малко дете. Май се води phil and teds sport

ООО, това е моята количка и аз много горещо я препоръчвам, ама мноооогооо.Точно така се води

# 54
Ау, чак сега гледам коремчета в снимка бг. Ама, Софи, ще ме прощаваш, ама ти си извиваш кръста, та коремчето да ти е още по-голямо  Laughing Тая с портокала е добре  Hug НаТ, супер секси снимка  Party  Шех, много си облечена  Grinning Моят корем е като на Диди. Само, че за разлика от всички ваши коремчета, моят е и сланинест  Tired Ани Захав, ти направо ще родиш вече   Shocked Laughing Д. Захариева, много сладко коремче и още по-сладък батко  Hug Тайра, много готино остро коремче  Hug

# 55
Гунди, да, да, ще ти пиша на лични  Twisted Evil
Благодаря, благодаря за отговорите  Hug
Принцеса Лея, да точно, Кръшков май ще ми я прави  Hug
Ивка, аз по-крупните вече ги имам, само чакам да ми ги докарат от Англия, а пък дрешки като разбера пола ще си купя нещо.. и моя мъж го е страх, но трябва да си начешам крастата  Joy
Блонди, добре, че не съм си качила аз корема да видиш ти какво значи пред раждане  Joy ама и моя е сланинест  Laughing

# 56
  • Обетованата земя
Може ли пак име и парола за снимка.бг, преинсталираха ми компа и са се загубили...

# 57
  • Бургас
Ама какви са тези приказки- сланинести били
Сега ще ме карате да оглеждам и моя Grinning.

# 58
Калка  hahaha аз нали не съм от срамежливите, ще накарам по-късно съквартирантката да ми снима шкембето и ще го кача  Twisted Evil Twisted Evil

# 59
Ох мян тая снимка бг малко ме измъчи предния път и се отказах ще пробвам пак после, ама още нямам снимка на корема.

Общи условия

Активация на акаунт