Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 553
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
gundie , най-често ме питат "Инвитро си, нали?" Не знам от къде се наложи това мислене, че като са двечки и няма как да са заченати без лекарска намеса  Thinking

# 346
didi, като нищо да се познаваме  Laughing

иначе за срещата с най-голямо удоволствие  Hug

val, защото е най-често срещано при инвитро да са две, може би затова  Sunglasses като цяло не мисля, че е тактично да се пита една майка "ин-витро са нали", ако иска тя сама ще си каже

# 347
  • Варна
val_sm не обръщай внимание на хората аз ако ги слушах до сега щях да съм откачила Wink Wink

а как ви завиждам за малкото килограми който сте качили преди да забрменея бях 52 а в момента 59 сами си направете сметката че аз само като изрека цифрата и ми прилошава #Crazy #Crazy оня ден ходих при наще на гости а те живеят на 4 етаж на половината се наложи да спра да си почина а Weary Weary бетер от бабичка съм станала  

# 348
Здравейте бременелки!
Бих искала да ви помоля ако можете да добавите линк към нашата темичка на първа страничка, може би ще е от полза за някои момичета, на които се налага да бременеят и раждат извън пределите на родината. Ето линк :Бременни майки в чужбина - Тема 42 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642625.0;topicseen
С радост приемаме нови попълнения  Hug
Благодаря предварително!
Поздрави

# 349
  • София
Леле, днес цял ден бях по пътищата, и като се прибрах и видях 13-14 нови страници  #Crazy Цяла епопея сте изписали. Два часа съм ви чела  Crazy Днес докато карах по едно време така ми пречерня, а по принцип не ми е ставало така и се уплаших...но не спрях, само понамалих и викам само да се прибера жива и здрава ooooh!
Честито на преполовилите бременността и на тези които имат хубави новини с прегледите и на разбралите пола Party
Басейник, не се притеснявай, това са подготвителни конракции. Шест седмици след началото на бременността, матката започва ритмично да се съкращава. Тези ранни контракции (наречени още контракции на Бракстон-Хикс) подпомагат подготовката на матката и маточната шийка за самото раждане като едновременно с това увеличават притока на кръв и кислород към плацентата и към бебето. Тези контракции обикновено са неравомерни и безболезнени. Тъй като те не засягат шийката на матката, те не са опасни и не водят до увеличаване на риска от преждевременно раждане. Но не трябва да са повече от 5 за ч., т.е. през по-малко от 15мин. Има много статии, напиши бракстон.
За гърдите, при мен още са големи, твърди и напрегнати, но чак болезнени...знам ли, определено ми е дискомфортно и мн ме сърбят  Rolling Eyes Иначе и аз съм чела как в първото тримесечие можем да разберем дали всичко е наред и сме бременни - ако ни болят гърдите и са напрегнати - било сигурна индикация...но явно при всички е различно, ето че има някой, които изобщо не ги болят Flutter
А косопада колко време след раждане продължава?

# 350
  • Добрич
Белверде, при мен продължи горе долу 3 месеца. Започна когато Камен стана на 3 и продължи до към шестия му месец. За това време пробвах да я третирам с разни козметики, скъсих я, но косопада така и не се повлия. Просто трябва да се нормализират хормоните  Simple Smile

# 351
  • Обетованата земя
Вижте на какво попаднах http://direct.asda.com/Palmers-Stretch-mark-Lotion---250ml/00267 … 3,default,pd.html
 Тук май е около 20 лв  Shocked

# 352

това е направо супер Simple Smile и смятай тук каква надценка има  Laughing

# 353
  • Обетованата земя
Нямам думи просто.
Ето и изгодни предложения за колички за мами с близначета Simple Smile
http://direct.asda.com/Double-Tandem-Pushchairs/6012,default,sc. … ice&psortd1=1
Сега съм на вълна предпазаруване и разглеждам, сърбят ме ръчичките...  Mr. Green

# 354
didi24, мерси че си се сетила и за нас с двойната радост  Hug А тези масла дето чета нон-стоп за тях в темичката, на Palmers, тук са по 4-5 евро, но аз не ги ползвам тях и не съм си купувала, аз съм на чисто олио от бадеми, без ароматизатори и други добавки Simple Smile

# 355
Чистото бадемово и какаово масло и според мен ще си свършат идеална работа - даже си набелязах какаово масло в Ebay на прилична цена за по-големичка опаковка и мисля скоро да поръчвам Peace

# 356
  • София
Мамчета, направих си една разходка до Хиполенд, харесах си количка. Бертони е, въпреки мненията, че не били здрави, жената в магазина каза, че нямат оплаквания, нито рекламации и е един много добър вариант. Ето това е тя: http://www.bebe-best.com/bertoni-plasma-2012-blakred-poppies-kol … -2v1-p-25827.html , има и други цветове, нов каталог... Ще гледам още, там нямаше избор от всички марки, но тази отговаря на моите изисквания да е лека, с големи гуми и цяла дръжка и много лесно се управлява.

val_sm, задават ти този въпрос, защото ако си ходила скоро на разходка в някой парк, ще срещнеш много повече семейства с близнаци, отколкото едно време имаше. И както можеш да се досетиш - те повечето са наистина от ин витро, което няма никакво значение. Да не ти пука!  Hug

Ох, прозявам се вече...

А, забравих да кажа, че в Хиполенд имаше и дебели обиколници, каквито искам аз  Simple Smile

# 357
simi незнам дали видя,но съм ти писала на лични,за да не спамя темата Whistling

# 358
И аз като Шех, и Гунди нямам търпение до ФМ или 3Д там каквото ще бъде и каквото ще ми препоръча докторката в четвъртък Laughing искам да си видя бебето по-обстойно, пък и мен вече ми е интересно какво нося  Laughing
а близнаците често се получават при инвитро, защото вземат за по-голяма сигурност две яйцеклетки.. аз винаги съм искала близнаци, така че благородно завиждам на всички  Hug
сега да ви се оплача  Laughing значи днес трябваше последен час да имам в немската, и легнах от 3 до 4 часа, въобще не ми се ставаше, станах, изкъпах се, нагримирах се и тръгнах.. стана ми супер лошо в метрото откакто съм бременна много ми става лошо там  newsm78 отидох и учителят беше така добър да ми каже, че ми е разменил часа с госпожата по немски  #Crazy #Crazy демек, отидох и се върнах за нищо, понеже той  е голям забраван  hahaha много се ядосах и си грухтях и пъхтях през целия път  Joy ама сега съм си вкъщи де  Mr. Green
биби, на мен ми харесва количката  Peace

# 359
bi_bi , много добре изглежда количката, а в цената включени ли са всичките му там екстри като одеалца за крачетата, кошчетата за новородени, дъждобран, чанта..???

Общи условия

Активация на акаунт