Резервация през booking

• 7 004
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Аз не мога да си обясня защо е възникнал проблем с анулация на резервацията. Ние сме правили анулация няколко пъти чрез линка посочен на резервацията и след това сме получавали потвърждение на анулацията, след което нищо друго не се е случвало, т.е. не са ни теглили пари. Би трябвало да имате потвърждение на анулацията.

# 16
  • София
Аз не мога да си обясня защо е възникнал проблем с анулация на резервацията. Ние сме правили анулация няколко пъти чрез линка посочен на резервацията и след това сме получавали потвърждение на анулацията, след което нищо друго не се е случвало, т.е. не са ни теглили пари. Би трябвало да имате потвърждение на анулацията.

Потвъждавам. Анулирахме резервация за Рим, получихме потвърждение със въпрос защо и всичко беше о'к.

# 17
  • София
Никой не писа нещо по моя въпрос, но ще ви споделя развитието при мен, в случай че тази информация се окаже полезна на някого.
Току-що получих отговор от booking.com. Свързали са се със собственика на хотела, в който резервирах стая, и той е дал отговор, който ме устройва напълно. В моя случай въпросът се разреши за 2 дни.  Peace

# 18
  • София
Здравейте! Въпросът ми е малко глуповат може би, за което предварително се извинявам. Направихме си резервация чрез booking миналата година за хотел в Гърция. Отивайки там ни казаха, че всичко е вече платено и че нищо не дължим. Тази година направихме отново резервация за Гърция и отидохме с идеята, че отново всичко е вече платено. Когато обаче освобождавахме хотела ни казаха, че трябва да платим престоя си там. Та въпросът ми е - след като сме попълнили данните от кредитната си карта необходимо ли е да я носим с нас, за да извършим плащане на място? Как да разберем кога парите са вече "дръпнати" от картата и кога - не? Банката не ни изпраща смс, така че на нея не разчитаме

# 19
  • Варна
Не видях по-нова тема за booking.com  и пиша тук. Аз пък току що резервирах 2 апартамента в малко хотелче на австро-унгарската граница. Приготвих 2-3 дебитни карти, в случай , че с някоя не се получи. Стъпка по стъпка, направих резервацията, но данни от картата, така и не ми поискаха. Имам и потвърдителенмейл вече . Странно newsm78

# 20
Не видях по-нова тема за booking.com  и пиша тук. Аз пък току що резервирах 2 апартамента в малко хотелче на австро-унгарската граница. Приготвих 2-3 дебитни карти, в случай , че с някоя не се получи. Стъпка по стъпка, направих резервацията, но данни от картата, така и не ми поискаха. Имам и потвърдителенмейл вече . Странно newsm78
За някои хотели е написано, че е възможна резервация без карта. Аз бих писала на хотела , за да проверя дали имам резервация все пак.

Общи условия

Активация на акаунт