Нивиана за вътрешния дизайн/5/

• 151 545
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
+1 за сиво и от мен.
Това е неутрален цвят и според мен си "ходи" с всичко, личен изобор е и може би защото не съм фен на розовото бих го заменила ...
Всъщност ти нямаш много цветове, просто нюанси на лилаво и дървесен цвят за мебелите, по скоро точно цвета на дървото нещо ме притеснява в картинката.

Може да се вкара и тапет на някоя от стените?

# 676
  • София
Сивото е фон, така че никак не идва повече.

Doris  Peace

# 677
Точно дървото ме притеснява, но пода ми е естествено дюшеме и не мисля да го сменям. Секцията рано или късно ще отстъпи място на гардероб, само да се видим с парички. Та не знам сивото с пода как ще пасне и като е акцент ще трябва май по-тъмно?

# 678
Но пък след като видях това май всички притеснения трябва да ми паднат  Crazy

# 679
  • Варна
Точно дървото ме притеснява, но пода ми е естествено дюшеме и не мисля да го сменям. Секцията рано или късно ще отстъпи място на гардероб, само да се видим с парички. Та не знам сивото с пода как ще пасне и като е акцент ще трябва май по-тъмно?
Пода е ок според мен Simple Smile

# 680
На мен пода ти много ми харесва.Секцията малко ми бяга,но щом за в бъдеще ще я замениш ок.Мацай зад спалнята тъмен тон боя,тапет(по-тъмен)Избери комбинацията с тежкото перде(в стената или пердето ще е фигурата ).На мен без да се обиждаш не ми харесва покривалото,може би ми идва така понеже няма контраст в интериора.Представих си го вече,ще стане много уютно.Разглеждай много снимки,то идеята ще ти дойде,просто търпение.

# 681
Много благодаря за съветите, момичета. Все ме беше страх за тъмната стена, но ще действам смело сега. А покривалото изглежда не добре според мен, защото то е сега централното петно, а не трябва да е така, мисля със стената да се оправи работата, защото то много добре пасва с лилавото на килима.

# 682
Здравейте момичета. Влизам с един въпрос към вас.
Сложихме в коридора на апартамента ни ламперия и ъглите прикрихме с пластмасови вътрешни винкели. Проблем имам със свода и затова влизам. Винкела не се огъва и е трудно даже невъзможно да се облекат ъглите, а стои много грозно и незавършено без нищо. Мислех за някакъв маркуч с лапички или нещо, но не знам как ще стане. newsm78
http://tinki15.snimka.bg/architecture/razni.717360тук съм снимала да добиете представа.
Ще съм изключително благодарна ако споделите мнение и опит. newsm17

# 683
  • Варна
На първо четене - молдинг. Поставя се лесно и може да се боядиса, има достатъчно разнообразие. http://www.vng-trading.com/kornizi.htm

На второ дървени такива - http://www.gold-work.net/Product_category0_25.html

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 09:36 от Doris

# 684
Дорис а дали няма да се счупи стириопорения ?
Благодаря ти за идеята ще потърся дървено, дано има някъде, защото не става дума за София

# 685
  • Варна
Дорис а дали няма да се счупи стириопорения ?
Благодаря ти за идеята ще потърся дървено, дано има някъде, защото не става дума за София
Не мисля, че ше има проблем, има такива и за фасади, дори обръщат прозорци и екстериорни колони. А дори и да не са от тези за външна употреба, че са по-скъпи, другите много лесно могат да се подменят ако ги нараните. Друго, което може да се направи е да поставите стиропорен профил само на извивката, а на правите отсеци нещо по-здраво в същия цвят.

Много ми хареса облицовката може ли да споделиш откъде я купихте, виждала съм няколко подобни и в Домко видях на сайта им...

# 686
Благодаря ти много за идеята, иначе аз съм в Д-град и я взехме от един магазин тук. Фирмата е VOH  или нещо такова, ще погледна етикетите и ще пиша  bouquet

# 687
Здравейте. От много време чета темите за вътрешния дизайн. Използвала съм много от идеите, дадени тук. Подготвям се за обзавеждане на дневен тракт. Тъй като е сравнително ново строителство от 2008 г. стаите са малки и с много чупки. Апартаментът е малък - около 40 кв.м. Състои се от спалня и дневен тракт. Югоизточно изложение. Ще бъда много благодарна за всякакви идеи за разположението на кухненския кът и меката мебел. Ще се опитам да пусна и скица с размери.

# 688
Мили хора, обзавеждам дневната във вилата и търся съвет. Значи стаята е малка - дължина 4,75 и ширина 3,75. Мебелите - библиотека от две части и тв шкаф са тъмни - тип венге и ще са разположени на една от стените.
В момента стаята е с неутрален цвят тип слонова кост. Но аз искам да внеса малко експресивност и да реша една от стените в тъмен цвят, но не искам да е кафяво.

Със сигурност това ще е и стената, върху която ще са въпросните мебели. Имате ли идея за цвят - мислех си за някаква комбинация от петролно зелено, сиво и още нещо, но ще съм благодарна на всякакви идеи.

Единствено ме притеснява, че дневната е тъмна - отпред има веранда с плътен покрив и въпреки френският прозорец не влиза достатъчно светлина.

# 689
http://media.snimka.bg/s1/1507/029257974-special.jpg?r=0

Помогнете как да обзаведем дневния тракт.

Общи условия

Активация на акаунт