Детски ясли и градини в РУСЕ - 3

• 73 145
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Класирането за всички подали документи ще го обявят на датата на обявяване на класиранията - 14.06 май че беше.

# 376
Аз съм подала документи на 1 юни 2012 г. И не виждам логика да се състезавам с тези ,които сега ще подават електронно.Ходих в една ясла преди 3 дни и директорката ми каза, че и тя не знаела , защото щели да ходят на обучение. И също така ми каза следното " Тези които са кандидатствали през мин. година ще тръгнат на ясла този септември ,а тези , които сега ще кандидатстват електронно -по-нататък.

# 377
psmama, на директорката не й трябват допълнителни данни за ел. въвеждането,защото критерии ще се изискват само от тези, които тепърва сега ще кандидатстват. Така каза тя. Ние сме кандидатствали при старите условия .И въпреки това пак не съм сигурна, защото не се знае на обучението как са им наредили да действат.

# 378
Хайде и аз при вас, в очакване на класирането на 14.06 за детска ясла.

# 379
Хайде и аз при вас, в очакване на класирането на 14.06 за детска ясла.

И аз съм в очакване на същото, но не съм сигурна кога ще излезе класирането за яслите. Много внимателно прочетох правилата и според тях, на 5-ти трябва да обявят свободните места в яслите, а на 10-ти график за класиране (какво ли точно означава...)
А всъщност съм с 2 регистрации, едната е за ясла в ОДЗ, другата за нормалните ясли, но май няма да ни огрее никъде...

# 380
Току що се върнах от яслата. Значи така, всички ,които са подали документи до сега трябва да отидат в яслата си , директорката да им даде регистрационен номер + парола. С тях те трябва да влязат в системата от меню " Вход за потребители", където да следят статуса на детето си, да редактират данните в заявлението и да сменят паролата си за достъп(ако искат). Да отбележат предимствата си, защото директорките не са ги въвели. И резултатите от класирането ще излязат СЕПТЕМВРИ.!!!!!!

# 381
Някой задавал ли е въпрос в системата за централизирания прием в детските заведения? Аз нямам регистрация, но ме допусна да направя запитване като имаше поле за телефонен номер. Сега по телефона ли ще ми се обадят да ми отговорят или .... Rolling Eyes.

# 382
  • в огледалото на живота
Някой задавал ли е въпрос в системата за централизирания прием в детските заведения? Аз нямам регистрация, но ме допусна да направя запитване като имаше поле за телефонен номер. Сега по телефона ли ще ми се обадят да ми отговорят или .... Rolling Eyes.
Вероятно  Peace
Или по имейл/ако си оставила/

# 383

Аз зададох, още на 29.05, но досега нищо....и аз се надявах че ще ми звъннат.

# 384
Справка за дължими данъци към общината се прави точно за 2 минути на сайта на общината. Не знам защо трябва да се вади удостоверение, всъщност се досещам.... Май имаше някаква такса...А и в условията пише, че  проверката се  извършва служебно от директора, а не  че трябва удостоверение.  Също така не ми е ясно ,защо критерий К1 е разделен на две -майка и баща с две отметки? Това означава ли , че ако само бащата работи , получавам половин точка? newsm78 #Crazy

# 385
И аз зададох, но и при мен отговор нямаше и мисля сериозно да подам жалба срещу директорката, защото само ме обърка за повечето неща, не беше наясно с процеса и класиранията, и така и не разбрах какви точно данни не съм и допредставила, но така или иначе не са ми въведени служебно документите, вследствие на което най-вероятно няма да ни класират. Много съм ядосана.

# 386
  • в огледалото на живота
Справка за дължими данъци към общината се прави точно за 2 минути на сайта на общината. Не знам защо трябва да се вади удостоверение, всъщност се досещам.... Май имаше някаква такса...А и в условията пише, че  проверката се  извършва служебно от директора, а не  че трябва удостоверение.  Също така не ми е ясно ,защо критерий К1 е разделен на две -майка и баща с две отметки? Това означава ли , че ако само бащата работи , получавам половин точка? newsm78 #Crazy
-Когато се подават документи за записване на детето/вече класирано/се изисква такъв документ.То си го пише ясно в сайта.Ако няма,а е отметнато в онлай кандидатстването,автоматично отпада от класацията.

-За критерий се води,ако поне един работещ родител има.При двама-са две повече.

# 387
Оф не знам ама излезе ,че всички сме като неграмотни .Аз си бях подала още като родих молба в ясла ,но трябвало да подам наново т.к . съм искала детето да тръгне от догодина на ясла -до тук ок .Но сега в точка5 какъв месец да укажа -там пише месеца от който детето ще участва в класиране.Примерно ако искам да тръгне октомври какъв месец да напиша -ако напиша септември каква е гаранцията ,че ще участва в класирането за септември ?

# 388
Ще участва в класирането за септември, ако документите са подадени през изминалата година. Теоретично може да участва в класирането за октомври, ако има свободни места. Но няма да има. Според наредбата ще се класират деца за ясла всеки месец, но това на практика е невъзможно, защото места се освобождават само септември ,когато ги прехвърлят на градина.Иначе казано, няма как да приемат деца през останалото време след като не изписват.Само ако някой случайно се откаже .Така казват директорите.

# 389
  • русе
-Когато се подават документи за записване на детето/вече класирано/се изисква такъв документ.То си го пише ясно в сайта.Ако няма,а е отметнато в онлай кандидатстването,автоматично отпада от класацията.

-За критерий се води,ако поне един работещ родител има.При двама-са две повече.

Аз не видях да има отметки и за двамата родителя -работещи.Пише поне един работещ родител и слагаш отметка . Къде се отбелязва за втория?

Общи условия

Активация на акаунт