ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 14

• 79 336
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Ползвам фон дьо тен на L'oreal - Matte Morphose и съм много доволна. Много е лек, лицето става страхотно, но не е много покривен и е по-подходящ за млада кожа мисля. Но сега за лятото май ще си взема от минералните пудри на L'oreal, имате ли мнение за тях, дали са добри? Simple Smile

Aко става дума за пудрата с кабуки четката- аз я харесвам много, изхабила съм 3 опаковки от нея  Peace Въобще не дразни, стои естествено и има добра покривност. Чувала съм от момичета, че са имали проблем с нанасянето, но на мен ми беше лесно. Ползвала съм и други минерални пудри- Bare Minerals, Ревлон, Римел и от Лореал съм най-доволна.

Благодаря много за отговора Simple Smile Да, за нея става дума. Щом седи естествено най-вероятно ще си я взема, за мен е много важно Simple Smile

# 601
Купих най накрая - Lancome teint idole ultra 24H. Утре ще е тестовия ден и ще споделя мнение  Simple Smile

# 602
Момичета, имате ли някакви впечатления от L'oreal Lumi Magique ?

# 603
Искам да ви попитам коя база освен на Лумене беше хубава?Пита приятелка.Трябва да може да заличава порите  newsm78 Гош ли беше,Артдеко ли/или това беше за сенки  Laughing /.
Нямам опит с базите и затова ви моля да ми препоръчате хубава на прилична цена разбира се,не от високия клас.

# 604
Елфичка,ще дам моя скромен съвет.Имам доста бази,праймъри и прочие.Започвам от по-евтините(10-20 лв),с малки изключения са по-скоро като кремчета.Правят кожата по-гладка,но не съм усетила заличаване на пори.Гош не съм ползвала,чувала съм различни мнения за него има мисля два варианта.Арт деко има база и за сенки и за лице,ползвала съм само тази за сенките,та....примерно на фона на базата ми на Clarins другите свършват светкавично,трябва голямо количество,за да се покрие лицето и с една дума евтиното излиза по-скъпо.Тази на Clarins е много,много икономична,запълва порите ми и не стои мазно,много я харесвам.С кухи микроперли е.Както и да е,исках да кажа,че по евтините ми излизат по-скъпи и нямат нужния ефект(поне за мен).С коментара ми в никакъв случай не твърдя,че евтините продукти не са сполучливи,аз поне не съм намерила база за 10-20 лв,която да ми запълва порите(ако има такава ще се радвам да си я купя).Предполагам е до тип кожа.

# 605
  • Belgium
Момичета, имате ли някакви впечатления от L'oreal Lumi Magique ?

На мен не ми допадна. Някак неестествено ми седи, без да е супер покривен и не ми издържа достатъчно дълго. Изобщо не е моят фон дьо тен.

# 606
tamar много ти благодаря за подробния отговор!!!
Ще й кажа за Кларинс.А каква е цената?

# 607
  • Бургас

ако става въпроса за същата база на Clarins и аз съм много доволна и цената мисля , че е 52лв

# 608

ако става въпроса за същата база на Clarins и аз съм много доволна и цената мисля , че е 52лв

Aз имам същата база, страхотна е! Peace

# 609
Елфичка и аз около 50 лв я бях взела.Дано и хареса на приятелката ти,аз много я харесвам,особено лятото попива си много добре.

# 610
  • Варна

Много съм доволна от Pore refiner на Bioderma.Препоръча ми го дерматолог.Използвам го вместо база.Идеално изглажда кожата,не изсушава.Пробвала съм с хидратиращ крем под него и без крем.Всякак ми харесва.Ползвам два ФДТ и с двата стои много добре.Базата на Clarins харесвам също,но когато вечер си измиеш лицето поричките са си на старото положение,а с това са видимо по-малки.Като само ефект за под ФДТ не мога да преценя кое ми харесва повече.Надявам се обаче,че ще има добър резултат в по-дългосрочен план.Ползвам го от месец.

# 611
Много ви благодаря,момичета, за отговорите  Hug Предложих й я,ще видим  Flutter

# 612
  • Варна
Искам да ви попитам коя база освен на Лумене беше хубава?Пита приятелка.Трябва да може да заличава порите  newsm78 Гош ли беше,Артдеко ли/или това беше за сенки  Laughing /.
Нямам опит с базите и затова ви моля да ми препоръчате хубава на прилична цена разбира се,не от високия клас.
четох е блога на Адри, че е най-доволна от корейската база "Baviphat".

# 613
четох е блога на Адри, че е най-доволна от корейската база "Baviphat".

Да, но в коментари из темите стана ясно, че тя е хубава само за суха кожа  Peace

# 614
  • София

Базата на Clarins харесвам също,но когато вечер си измиеш лицето поричките са си на старото положение,а с това са видимо по-малки.Като само ефект за под ФДТ не мога да преценя кое ми харесва повече.Надявам се обаче,че ще има добър резултат в по-дългосрочен план.Ползвам го от месец.

Не би могло и да бъде другояче- базата на Кларанс е просто силиконов комплекс и тук-таме сложени някакви съставки за маркетинг. Силиконите не са скъпи суровини, но ни ги продават за скъп продукт, и оптически изравняват, скриват видимостта на несъвършенствата, смекчават ги и придават копринено усещане на кожата, но всичко е само до измиване на лицето. Сигурен начин да се свият порите е  добрата хидратация- когато кожата е дехидратирана, порите зейват и се окисляват. Peace

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 13:23 от myranovel

Общи условия

Активация на акаунт