ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 14

• 79 330
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Искам да ви попитам коя база освен на Лумене беше хубава?Пита приятелка.Трябва да може да заличава порите  newsm78 Гош ли беше,Артдеко ли/или това беше за сенки  Laughing /.
Нямам опит с базите и затова ви моля да ми препоръчате хубава на прилична цена разбира се,не от високия клас.
четох е блога на Адри, че е най-доволна от корейската база "Baviphat".

Да, но в коментари из темите стана ясно, че тя е хубава само за суха кожа  Peace
Това за сухата кожа съм го пропуснала. Добре,че се включи, че да не подведа някого.

# 616
  • София
Искам да ви попитам коя база освен на Лумене беше хубава?Пита приятелка.Трябва да може да заличава порите  newsm78 Гош ли беше,Артдеко ли/или това беше за сенки  Laughing /.
Нямам опит с базите и затова ви моля да ми препоръчате хубава на прилична цена разбира се,не от високия клас.
четох е блога на Адри, че е най-доволна от корейската база "Baviphat".

Да, но в коментари из темите стана ясно, че тя е хубава само за суха кожа  Peace
Това за сухата кожа съм го пропуснала. Добре,че се включи, че да не подведа някого.

Да, уточнихме я тази подробност след като една съфорумка с мазна кожа се съгласи да бъде опитно зайче и ѝ отсипах за тест  Laughing После и други момичета се включиха с коментари Peace
Аз затова се старая в повечето публикации да уточнявам, че съм със суха кожа защото на мен търсенето ми за база и ФДТ е да не пресушават и да прикриват бръчици, не да матират.

# 617
Момичета, доста е обемиста темата и няма как да изчета всичко. Може ли да ми препоръчате някой ФДТ, който наистина добре да матира, но да не е много силно покривен?  newsm78 По принцип съм с комбинирана кожа, по-мазна съответно в Т-зоната и ми се иска нещо не много силно покривно, за да слагам основно в Т-зоната и съвсем малко в останалата част на лицето.
А ако някой е ползвал този флуид на Виши http://kozmetika.bg/show/VICHY/34330_Aerateint-Pure---%D1%84%D0% … 1%83%D0%B8%D0%B4/ също ще се радвам да сподели отзиви.

# 618
  • на кого му пука
Afroditta ,
на стр.39 го коментираха.Прочети първо нея.

# 619
Вчера,обикаляйки из мола в опитите си да минавам през магазините без да пръскам пари се прибрах с тониран крем и мицеларна вода на Биодерма,крем на Vichy Idealia и за малко да остана само с това минавайки през Ивиса видях плакат с който ме привличаха вътре-Промоция на Ревлон Фотореди-от 28 на 19 и нещо си(по памет).Та...току що се намазах и да споделя-средно покритие,изравни ми леко тена,но по-големите меламинови петна не успя да покрие.Общо взето не е лош,но не бих повторила.

# 620
Тамар, можеш ли да дадеш отзиви за тониращия крем на Биодерма, като го изпробваш? Hug

Интересувам се още и от слънцезащитната им пудра с фактор 50+, ако някой я е ползвал.

# 621
Момичета, някоя от вас да е използвала този фон дьо тен на Лореал?
В БГ не съм го срещала по принцип.

http://www.lorealparisusa.com/_us/_en/default.aspx#/?page=top{userdata//d+d//|diagnostic|main:pdp//objectid+Cos34b_1//{pdp_tab:pdp_overview//objectid+Cos34b_1//}|media:_blank|nav|overlay:_blank}

# 622
Пух,веднага HugЗначи от къде да започна:)да се повторя,със суха кожа съм(или поне аз така мисля-не знам каква е разликата между суха и дехидратирана)-купих ето този ,малко трудно го разнесох,видях,че е доста тъмен и изчаках да видя дали няма да се слее с кожата ми.Адаптира се,но не дотолкова,че да го нося,лепнеше ми и го изтрих.На светлинни години е от .Вторият беше страшно икономичен,лесен за разнасяне,овлажняваше достатъчнои си попиваше-много ми харесваше.Сравнявайки ги ти препоръчвам фотодерм АР.Много ми хвалеха един на Uriage-висок фактор и още по високо покритие,мацнах си,но не го взех,за което съжелявам.До тук от всички тонирани кремове и флуиди на Биодерма най-много харесвам фотодерм ар.От пудрата имам наблюдение върху крем пудрата,компактни и сухи не съм си взимала.Ако трябва да сравня крем-пудрата на Биодерма и тази на Авен-гласувам с 2 ръце за Авен-ската,По-естествени цветове,доволно покривни-харесвам ги.На Биодерма оранжевеят леко и не са толкова покривни.Съж Blushелявам отново за дългия пост

# 623
Mirama-Тру мач на Лореал ли,че ми излезе една обща страничка с продукти?

# 624
Ей този е фон дьо тена.
Loreal Visible Lift Line Minimizing

# 625
# 626
  • варна
взех си корейска база за мазна кожа SKIN FOOD peach sake pore bb cream spf 20 pa+.Наистина са добри корейските бази!прикрива разширените порички и сравнително добре се справя с омазняването.чудесен за изравняване на тена.с леко покритие - за дами,които не понасят тежки фондации.другата,която си взех е ETUDE HOUSE baby skin base.светло зелена на цвят,съвсем леко покритие върху капилярите. какъвто и фон дьо тен да сложа поизсветлява цвета му.може би затова наистина кожата изглежда по-свежа,гладка и ,,бебешка,,ЗА МАЗНИ КОЖИ--определено има ефект смесването на ойл фри фондация с мат мус фондация!!!опитите продължават,но съм очарована от резултата с всички с които го смесих!!!дамите с мазна кожа няма да останат разочаровани!ако искате подробности,питайте!

# 627
  • Варна
Tamar  за колко си купи Идеалията? Крема ми свършва исъм пред дилема Идеалията или Yoghurt of Bulgaria.

# 628
  • София

А ако някой е ползвал този флуид на Виши http://kozmetika.bg/show/VICHY/34330_Aerateint-Pure---%D1%84%D0% … 1%83%D0%B8%D0%B4/ също ще се радвам да сподели отзиви.
Аз две опаковки изхабих от него,докато ходех на солариум си бях нацелила точния цвят,сега обаче моят цвят не присъства в гамата им.По средата на два цвята съм,единия ми е светъл,другия тъмен.За съжаление нямат богат избор на цветове,иначе за лятото е хубав,лек като консистенция,нацелиш ли си цвета ще ти хареса. Peace

# 629
Честно казано не обърнах внимание,но като,че ми се върти из главата 44-45 лв,малката търчеше из мола,продавачките се опитваха да ми я върнат,а аз през това време пазарувах:(Дано не те излъжа,защото почти всички цени бяха задраскани и имаше голямо намаление.Примерно Мицеларната вода и крема на Биодерма ги бяха направили в кутии-двете неща излязоха 32 лв,а само крема е по-скъп по принцип.Не съм ползвала Йогурта,но не е лошо кремчето на виши,лекичко е,бързо попива,кожата не лепне след това,хидратирана е.Мисля,че ще се хареса,още повече в тези жеги...Този йогурт какъв е,става ли за суха кожа?

Общи условия

Активация на акаунт