ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 14

• 79 322
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София, Лагера
Аз да споделя само  Peace. Смесих ВВ крем с ФДТ и ми се получи страхотно - и като цвят, и като консистенция. ВВ кремът ми е много лек и малко тъмничък, а също и много бързо попива. ФДТ пък ми е прекалено покривен, макар че е от най-леките и една идея по-светъл за моята кожа сега (имам малко тен вече и ми светлее)
ВВ крема - http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2012/04/Maybell … resh-BB-Cream.jpg
ФДТ - http://www.fashionison.com/wp-content/uploads/2011/12/HEALTHY-MI … 6dec11_PR_b_1.jpg

# 631
И на мен много ми харесва комбинацията ВВ крем ФДТ  Peace Аз не ги смесвам, ползвам ВВ-то за база и пак се получава супер  Grinning

# 632
  • София
Момичета, доволни ли сте от ВВ крема на Мейбълин?
Ноеми, прочетох, че ги смесва.
По принцип ползвам Калър стей, но нещо ме дразни вече като е топло. Иначе много си го обичам.
За друга марка ВВ не питам, защото няма как да се сдобия.

# 633
  • Варна
За този Йогурт чета само суперлативи във форума и искам да го опитам. този на картинката специално го водят  Анти ейдж с колаген.

# 634
  • София
За този Йогурт чета само суперлативи във форума и искам да го опитам. този на картинката специално го водят  Анти ейдж с колаген.

Йогуртът е чуден! Този за около очи е единствения крем, който ползвам под ФДТ (макар, че напоследък почти не слагам ФДТ). Мажа го на цялото лице. Попива моментално и не остава мазен филм, а кожата става много гладичка и хидратирана. После между него и ФДТ може да сложа база, а може и да не сложа. Пак става идеално и много по-трайно отколкото с други кремове. Имам почти пълни опаковки вкъщи на дневни кремове на Виши, Уриаж, Лореал и Арнауд и така си седят... или ползвам само ВВ, или йогурта с ФДТ.
Но пак повтарям - говоря за крема за около очи. Имах този за цяло лице, той също е много хубав, но не се разбира чак толкова добре с ФДТ.

# 635
  • на кого му пука
В момента ползвам този и този.Преди това имах този.Околоочния и последния са много хубави като се има в предвид и смешната цена.Втория пробиотичния е малко по-тежък или по-мазен така да го нарека.Аз съм с смесена кожа.Бих повторила покупката.

# 636
  • София, Лагера
Какви са тези цени  Shocked Shocked Shocked Ако не бяхте споделили, че са хубави, нямаше и да се осмеля да ги докосна тези продукти! Ей, как сме се извратили, 'начи  ooooh!
Та по същество - откъде мога да се сдобия с такъв крем? Flutter

# 637
Ноеми, щях да пиша същото ,викам аз ли не довиждам-1 лев,5 лева ShockedМисля,че съм ги виждала при продукти на Българска роза,но може и да греша newsm78Ще потърся и ще си купя,за мен вашите мнения са много ценни и им се доверявам напълно.Благодаря ви  bouquet

# 638
  • Варна
Та по същество - откъде мога да се сдобия с такъв крем? Flutter
карфур напр. -щанда за козметика.
Ако цената ви е ниска гледам "биофреш" имат и по-луксозна серия кремовете са м/у10-20лв. Grinning

# 639
Toзи BB крем на Мейбелин го пробвах от няколко пробички....много странен продукт.
Уж се адаптирал към всеки цвят кожа (което е малко абсурдно при този цвят). Накрая бях цялата оранжева  Tired

А този крем с киселото мляко....как 1.99 лв.? Какви съставки може да има вътре, отделно пари за опаковки, дистрибуция....прекалено е ниско. Предлолагам е с минерално масло?

# 640
  • на кого му пука
Точно за тези кремове се зачетох в тази тема и от там се запалих да ги пробвам.Аз специално си ги поръчвах от сайта който ви посочих понеже в Ловеч никъде не ги продават.Лично на мен този който се води колаген експерт ми харесва повече от пробиотичния.

# 641
zvezdelina6407  може ли подробности   Blush ,че темата за ББ -та е доста голяма а аз съм още в началото .С мазна кожа съм ,така че ще ми е много полезно мнението ти.И още нещо-на кое казваш ойл фри фондация и мат мус фондация ?

# 642
Здравейте момичета!
Искам да ви помоля да ми препоръчате ФДТ,подходящ за лятото

# 643
  • варна
zvezdelina6407  може ли подробности   Blush ,че темата за ББ -та е доста голяма а аз съм още в началото .С мазна кожа съм ,така че ще ми е много полезно мнението ти.И още нещо-на кое казваш ойл фри фондация и мат мус фондация ?
войната с омазняването премина през 27 вида фон дьо тени,още толкова пудри,няколко основи,купища кремчета а сега и бб-та!аз работя по 16часа на ден и то около машини излъчващи топлина.на мен трудно би ми угодил някой продукт,но въпреки това съчетанието бб кремa на skin food и смес от фон дьо тен ойл фри и мус е най-добрата за мен комбинация.ойл фри означава,че няма мазнини,не запушва пори и т. н.а мат мус е кадифен фон дьо тен с матиращ ефект.само с него не е добре,но в комбинация е супер.ох,незнам дали си доволна от отговора ми....незнам точно какво да ти отговоря,затова пак питай,ако искаш!!!

# 644
  • София
Какви са тези цени  Shocked Shocked Shocked Ако не бяхте споделили, че са хубави, нямаше и да се осмеля да ги докосна тези продукти! Ей, как сме се извратили, 'начи  ooooh!

Joy И аз така, но "Красива мама" е голяма сила  Laughing Видях, че много ги хвалят и реших, че за тези пари нищо не губя ако ги пробвам. Взех си този за около очи, за лице някакъв, не помня какъв и Аква Експерт за тяло (той е уникално любим мой продукт, но не тук е мястото да го хваля). Този за лице не е лош, но не е и нещо особено. Кремът за около очи, който случайна непозната е показала също не прави някакви чудеса, но както казах, ми е любим за овлажняване на кожата под ФДТ. Просто е много лек и попива веднага, но все пак овлажнява и създава много добра база, за разлика от повечето ми по-скъпи кремове, с които ФДТ се събира много повече в бръчиците, а с някои направо се свлича след известно време. Единствено флуидът на Виши Акуалия Антиокс ми върши подобна работа, но пак не толкова добра (той обаче ми е любимият овлажняващ крем, по принцип, в случаите когато няма да слагам ФДТ или ББ).
Пак повтарям, говоря за качествата на Йогурта като овлажнител за цялото лице преди грим (ФДТ, база+фдт, пудра и т.н.). За това, за което е предназначен (подмладяване на зоната около очите) не мога да дам особено добри отзиви - още съм си сбръчкана  Laughing

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 04:22 от NovemberRain

Общи условия

Активация на акаунт