Лидл ::14::

• 95 610
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ако човек си е правил домашна лазаня, Лидълската въобще няма да се хареса.

Е, ти откри топлата вода Laughing Домашните ястия си имат съвсем вкус, да не говорим за лазанята, обаче традиционно приготвената с домашно разточени кори, соса болонезе и бешамела отнема средно няколко часа. Аз всеки ден нямам време за подобни кулинарни фиести, предполагам и за такива като мен има полуфабрикати Laughing

Аз голям застъпник на тази лазаня станах, да взема да ида до Лидл да ми дадат комисионна Mr. Green

# 571
 Момичета, някакви отзиви или мнение за този матрак?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C75925F4-BBE4C9D0/lidl_bg/hs … l/index_15422.htm

Хвърлихме му око, но още се чудя  newsm78. Трябва ми за детска стая, за резервен вариант за спане. 

# 572
  • Бг-мама
Ако човек си е правил домашна лазаня, Лидълската въобще няма да се хареса.
Това е и моето мнение. Аз винаги си я приготвям и децата ми я обожават. Купих от лидълската и никой не щя да я яде.  Че на всичкото отгоре , реших да пестя време и купих 3 броя.  Laughing Laughing

# 573
Da be Da Мисля, че ще е по-практично да си вземете един надуваем матрак за спане  Thinking

# 574
  • Стара Загора
Малко против традициите, но така е като сме работещи хора, боядисахме яйцата тази вечер с Лидлската седефена боя. Станаха много красиви!!! Утре мамчето ще я доизползва, и още ще остане даже, сигурна съм. Ако някой е имал колебания за боята, спокойно да си боядисва с нея!

# 575
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за споделения отзив. Ще докладвам утре на свекървата. Аз лично няма да боядисвам яйца. Дадох на нея боята.

# 576

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C75925F4-BBE4C9D0/lidl_bg/hs … l/index_15422.htm

Хвърлихме му око, но още се чудя  newsm78. Трябва ми за детска стая, за резервен вариант за спане. 
Аз имам такъв, купуван от немските магазини, но не е особено удобен. Имам предвид на трите места, на които се сгъва, се размества като го отвориш, пързаля се, абе за тия пари по-добре си вземи надуваемо легло, хем можеш да го прибереш, хем не се пързаля, хем е по-евтино. Това е моето лично мнение (имам и надуваемо легло) Simple Smile

# 577
  • Пловдив
Снощи ходихме да ги видя тези дънки - еми нямаше, т.е. имаше едни сивеещи останали, но твърде голям номер и не ги загледах подробно. Разграбили сте ги, ей. За мъжкото бельо - слиповете - мъжът ми си е вземал и друг път, но сега нещо не му допаднаха и не взе. Боята и аз я загледах, не взехме, ама след споделеното мнение май ще се поправим.   Laughing

# 578
  • В царството на мечтите
Вчера ходих да купувам от лидалските козунаци ама те много малки ми се видяха, а в каталога изглеждаха едни големи

# 579
Някой беше казал, че не са ок.

# 580
Da be Da Мисля, че ще е по-практично да си вземете един надуваем матрак за спане  Thinking

Аз имам такъв, купуван от немските магазини, но не е особено удобен. Имам предвид на трите места, на които се сгъва, се размества като го отвориш, пързаля се, абе за тия пари по-добре си вземи надуваемо легло, хем можеш да го прибереш, хем не се пързаля, хем е по-евтино. Това е моето лично мнение (имам и надуваемо легло) Simple Smile
Благодаря ви за отговорите- отказах се  Peace
Имахме надуваемо легло, но го дадохме назаем и му видяха сметката Sad

# 581
  • София
Привет,

Днес видях, че има ютия Silver Crest /oт сряда/, за 30лв.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_15429.htm

Надявам се, че ще има бройки (Надежда).

Заслужава ли си, мисля че и преди са я пускали или да отделим още толкова и да си вземем нещо по добро?

Предимно за ризи ще се ползва.

# 582
hakama изчакай до утре - в техномаркет ще има -50% за някои уреди, провери там.
Аз си купих лидълски пасатор и изглежда много добре  Flutter

Сега отивам да видя какво толкова се захласнахте по дънките, а може и една боя за яйца да взема  Grinning

ПП сега видях, че мощността й е 2400 W. Това е много добре. НО гладещата плоча е стоманена. Съветвам те да си потърсиш плоча с незалепващо покритие ( нпр. титаниево) Peace

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 11:47 от Ninia

# 583
  • В една слънчева къща...
Радвам се, че споделихте за боята, защото взех 2 от 3-те вида - седефената и с металическия ефект. Исках да попитам, дали указаната доза капки е достатъчна или трябва повече за по-наситен цвят? Питам, че следобяд /след работа ги почвам Simple Smile /

# 584
Ха-ха, разсмяхте ме с тези лидълски козунаци и размерите им, аз на брошури не вярвам, важното е око да види на живо, та сега се сетих нещо -майка ми казва, че приличали на кроасан, т.е. толкова били малки и нищо особено не са, имайки предвид грамажа и цената им.Иначе офтопик в темата, искам да похваля козунаците на МИО.

Общи условия

Активация на акаунт