Лидл ::14::

• 95 603
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм.Но си има и с нормален вкус.Все пак бих върнала останалото сирене, ако не ми е мн далече.В крайна сметка и 2лв да върнат са си пари, които могат да се дадат за друго.

# 631
И аз имам 4 опраковки от сиренето.Още не съм го отваряла. ooooh!

# 632
Христос воскресе! easter

Момичета, благодаря за коментари за седефените бои - в крайна сметка не взех, тази година много малко яйца боядисах и нямаше смисъл да боядисвам втори път. Другата година, ако има пак, ще взема Peace

Взехме днес иначе един козунак с боровинки - е, определено не е нещо кой знае какво, но за 1 лв си е ОК. На редовната цена обаче не бих купила, честно казано.

Да похваля крутоните за супа или по-скоро както са ги нарекли "супени перли" Wink - страхотни са и не са скъпи Wink

# 633
  • софия
Аз съм много доволна от боята за яйца. Другата година само от нея ще купя (ако не забравя). От светкавицата не се вижда добре, но със сребърния ефект стават много хубави. Мога да опитам само, както Трейси сподели, първо да боядисам с проста боя, за да се получи по-наситен цвят. Де факто червено не се получава.
 easter

# 634
  • София
Някой може ли да ми каже дали продават кокосова мас  - крем мантека 

# 635
# 636
  • Бургас
Честит Великден и с нашите яйчица

# 637
  • London, baby
carlinka05, кокосово масло (може и мас да е) съм виждала в Карфур при БИО продуктите им.

# 638
  • о`майна лунна нощ е
Нашите яйца станаха доста по-различни от на bradata, но определено боята излезна сполучлива и ще повторим, стига да я пуснат отново догодина.

В Лидл Меден Рудник имаше намалени детски чорапки - 7 чифта за 7 лева и взех на дребните по един комплект, армаган от Бургас. В пловдивските не съм засичала тези чорапки на такава цена.

# 639
Видях, че ще пускат малката "Софра" на промоция.Исках да питам дали има голяма разлика с вкуса на тази от кутията?Не сме яли досега и исках да я пробвам, за да знам дали си струва да дам 10лв. за цяла кутия.

# 640
Видях, че ще пускат малката "Софра" на промоция.Исках да питам дали има голяма разлика с вкуса на тази от кутията?Не сме яли досега и исках да я пробвам, за да знам дали си струва да дам 10лв. за цяла кутия.

Аз взех направо кутията, не знам каква е малката опаковката, но кутията я ядохме 2 месеца  Mr. Green, не сме много по сиренето, но нали си има саламура- не мръдна, много съм доволна, скоро обаче не съм го виждала по 10 лв  newsm78

# 641
Последно май беше 10.50 на промоция.Значи ще се прежаля с тия 200 гр.Може да ни хареса.  bouquet

# 642
Последно май беше 10.50 на промоция.Значи ще се прежаля с тия 200 гр.Може да ни хареса.  bouquet

Според мен има разлика  между малките опаковки Софра (не, че не е хубаво) и кутията. То си е въпрос на вкус, но мисля, че кутията си струва парите. Peace

# 643
  • софия

Според мен има разлика  между малките опаковки Софра (не, че не е хубаво) и кутията. То си е въпрос на вкус, но мисля, че кутията си струва парите. Peace
И преди писах - има разлика в маслеността. В голямата кутия е 55%, а във вакуумната опаковка 50% Peace

# 644
Изобщо не ми хареса Софра, нито Ливади... нищо особено. До сега съм харесала и одобрила само 2 сирена - Олимпус (но го няма в Лидъл) и някакво с М... от една мандра до Разлог го взима моя, но е само за износ, не се намира по магазините ни - е страхотно сирене, кашкавал, топени и пушени сирена, а козето сирене беше един път... ммм. Жалко, че го няма на пазара ни, за нас само кофти сирена явно  Tired Но за сега си оставам на Олимпус, тия Лидълските, нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт