За брака в секса

• 42 800
  • 547
  •   1
Отговори
# 15
  • София
При нас от година на година става все по - вълнуващ.
Тръпката идва от там, че сега "играем на криеница" с децата.

# 16
  • тук-там
Как се поддържа тази му важност? Аз съм в чуденка. Лично на мен разни игри, жартиери, свещи, рози и пр. са ми смехотворни и неефективни.....
......отколкото да пъшкаме и грухтим правейки се, че ни е гот.

Е, то ако нямаш желание....Насила хубост - йок!  Peace
 Любов, липса,.....нещо такова няма ли в картинката? Thinking

Хм, аз честно казано не се и опитвам да лекувам обзелото ме отегчение за отминаването, на което не помогнаха и раздели от хиляди километри.
Да не би пък да свиквате разделени? Никой нищо ли няма настрани? Сексът като физическо желание изобщо ли не ти липсва? newsm78

# 17
Wild_rabbit, ако питаш дали бих му изневерила- не. Желание за секс с други нямам. Секс като секс ми се прави само с моя мъж, но пусто ми поомръзна с него. Егати казусът. Пък както казах, с други не ми се занимава. Мързи ме, ако трябва да съм точна.
Нещо настрани не зная, имал ли си е/има ли. Май не. Жълтите вестници мълчат.  Mr. Green А пък и той е малкото като дете- каквото му е на сърцето, му е изписано и на лицето.
Разделени сме често, в смисъл дели ни дългът, не лични драми.
Аз съм от типа, на който бързо им писна от всичко. Как съм толкова постоянна в брака си, се чудя близо десет години.  Mr. Green

Но темата не е за мен. Макар да си кажа честно, наскоро разбрах, че обичам съпруга си истински.   Laughing

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 20:19 от Касита

# 18
Няма тръпка,не се гоним.От 9м е така.Като родя ми е 'обещал' да не ме 'тормози' поне година ooooh!

# 19
  • Банкя
Колкото по дълго са партньорите и имат желание толкова по качествен е секса.Духовната връзката прави секса много добър.С възрастта честотата намалява ,но не и качеството.

# 20
не знам какво да кажа  newsm78
за брака, като за брак Laughing

ще мина на тантра секс, барем ме осени духовността.

# 21
  • В Космоса
В началото беше дивичък. После застой, неприятни моменти, бременност, раждане, неприятни моменти... и тъй съм се надървила вече, че очаквам от сега нататък да е по-луд и от преди. Crazy

# 22
  • Пазете Гор
Сигурно има хора, които не допускат брак в секса, ама аз не съм от тях.

И преди, и след брака имах повече брак, отколкото секс. Явно съм създаден за други дейности. Колкото рекламации имам - все са за секс.
Виж, буркан лютеница никой не е върнал. Wink

# 23
  • София
в известен смисъл бих казала, че дори сега е още по-хубав, защото към привличането добавяме и опит. За вас лъжа - за мен истина - много си ни е добре! Нормално е за толкова много години да сме се променили, няма как да очаквам да е съвсем същият като в началото, защото и ние не сме същите като в началото.

# 24
истина е,по-добър е,отколкото преди 13г-в началото повтаряхме от настървение,сега нямам нужда,че ми е ОК Sunglasses
макар да не е толкова чест,колкото ми се иска понякога  Blush,ама  то деца мрънкат,събуждат се в неподходящ момент...,мъжа изморен,...аз сърдита  Laughing,разминаваме се в графиците...
и наистина-понякога си е лукс да спим заедно,да спим!
надявам се, пиленцата като излетят от гнездото ,да сме все още с някакво желание и с прилични възможности,та да наваксаме загубеното  Laughing дано,дано,ама надали!  hahaha

# 25
..

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 12:25 от Hear Again

# 26

Секс като секс ми се прави само с моя мъж, но пусто ми поомръзна с него. Егати казусът.

Аууу.. ма какво означава "ми поомръзна с него"  newsm78.. не се справя нещо ли.. или прегоря към него???  Thinking
Мен пък нищо не може да ми омръзне.. онзи Чернобилски облак май мъ повреди та все на секс мъ избива!!!  Mr. Green
Няма начин да ми омръзне нещо към което вечно се стремя.. сигурно с времето секса се променя..брака се променя.. но желанието си остава.. а си мисля че то е най важно...
Колко му е и на жена си вече да съм и омръзнал.. ма не съ дърпа.. хвърлихте ме в размисъл!!! Crossing Arms
Май с одъртяването си, се улавям че откачам!!!!  Mr. Green

# 27
Соте, аз съм си дала обяснението. Мен бързо всичко ми омръзва. Иначе зрителски интерес към него, забелязвам, не липсва.

# 28
sote-full, то на един мъж какво толкова да му омръзне секса....но при жените е малко по-различно...)

# 29
  • София
Не сме си омръзнали, защото в последните две години толкова малко секс правихме, че...
За съжаление, мен още ми влияе хормона от кърменето и интереса ми към секса е минимален.
Поради това има и доста брак.
Но някой ден ще стане интересно,обещавам! Wink

Общи условия

Активация на акаунт