За брака в секса

• 42 809
  • 547
  •   1
Отговори
# 30
sote-full, то на един мъж какво толкова да му омръзне секса....но при жените е малко по-различно...)

Затова някои мои приятелчета се оплакват .. станали са месечари  Laughing.. ся разбрах и защо налитат на всичко женско.. то шило в торба стои ли???  Laughing

# 31
За да има много брак в секса, виновен е повече сексуалният темперамент на двамата, отколкото дългият брак.
Тези, които имат добър сексуален "апетит" на млади години, го запазват и впоследствие.
Може след 10-15-25 години брак да не го правят вече по три пъти на ден, но честотата и качеството на секса си ги има.
А сексуалните "мързеливци", ако мога така да ги нарека, на младини, са такива и на старини.    Simple Smile

За нас съм забелязала, че сме нещо като скачени съдове в това отношение.Когато на единия нещо не му е до секс, другият компенсира с повече желание.Как се получава , не знам, но факт.

# 32
  • Варна
Ох, Краси*, чаках те с трепет!

# 33
6 г. съвместно съжителство, някъде около числото 4 забуксуваха нещата. И нали чета форуми и съвети всевъзможни, настоявах да говорим: истината при нас е проста и банална - много работа, изтощение в преследване на поставените цели (материални предимно, за жалост) и липса на разнообразие. Сменим ли мястото, напр. хотел, почивка някъде за 2-3 дни и всичко си идва на мястото, върнем ли се вкъщи - скука.

# 34
На младини все се дърпах, мъжа винаги готов.Сега на 34 г. ми се прави секс, че две не виждам, а той все уморен и спящ. Имаше и здравословни проблеми, та го отдавам на това. Надявам се да му отмине, че пролет идва. Много гадничко за мен де, ноооо това е брака търпиш.

# 35
  • Страната на чудесата
... И нали чета форуми и съвети всевъзможни, настоявах да говорим...

Joy Joy JoyПодсети ме как аз го побърквах от разговори моят хубавец, когато той работеше, детето ходеше на градина а аз си търсех работа и скучаех.Прибира се уморен, едва гледа, а аз се цупя защо не ме отразява ooooh!
Като почнах работа и аз и се превърнах в 100-ръкият Шива, тогава нещата от само себе си дойдоха на място Mr. Green

# 36
Сексът е на периоди. Току изчезне, после пак пламне.
И  брак има, но то не е от брака, а от живота.

# 37
  • София
Сексът е на периоди. Току изчезне, после пак пламне.
Съгласна съм. Даже бих казала, че точно това му е хубавото - да пламне, след като е позачезнал. При нас е точно така откакто се роди детето. Желание има, но няма свобода. Но поне когато се случва "убавинята" си е наистана много хубаво.  Laughing

# 38
краси е моята пътеводна светлина в живота.
то готин мъж, то секс, то готвене, то торти, то деца, то лъскане на къща, то съвършенство.....изобщо, ако има някъде нещо по-възвишено от нея, аз моментално съм готова да го нокаутирам с ляв ъперкът.

# 39
  • с/у ОколоМръсТното
аз моментално съм готова да го нокаутирам с ляв ъперкът.

няма, няма  Twisted Evil... сваляй ръкава...  Laughing

budape6ta3 ме изкефи  Hug

За брака в секса... Хм... ми трябва да има, иначе как ще се наслаждаващ на секса (без брак)... Grinning

# 40
  • София
слънчева*, нещата не винаги са такива, каквито се представят във виртуала.  Wink На приказки и аз мога да ги накаканижа едни идилии, едни чудеса...

# 41
Бях чела някъде ,че след 30г . удоволствието от секса се засилва при жената както и желанието.
При нас не е като в началото на връзката ,но все ми се струва малко /заради хлапето/ тъй че явно все още е качествен.
Съгласна съм и аз ,че си е на периоди .
слънчева*, нещата не винаги са такива, каквито се представят във виртуала.  Wink На приказки и аз мога да ги накаканижа едни идилии, едни чудеса...
Слънчева е наясно предполагам  Mr. Green

# 42
  • София
Бях чела някъде ,че след 30г . удоволствието от секса се засилва при жената както и желанието.

Оф, баш така си е, от няколко години не мога да се позная  Embarassed

Иначе за Краси - много й се радвам и аз, чаках я тук също, ама да беше споделила и за единия час разговори всеки път след секса, да ви видя тогава как ще се изпокриете по ъглите от срам.  Naughty

# 43
Час разговори след секс ,ау досада

# 44
  • София
ама да беше споделила и за единия час разговори всеки път след секса, да ви видя тогава как ще се изпокриете по ъглите от срам.  Naughty
Срам, не срам, да си каже, че след секс избутвам мъжО и си отварям най-невъзмутимо книжка. То пък отставаше и стихове да си рецитираме един на друг.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт