За брака в секса

• 43 178
  • 547
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Бронте, всичко случващо си при теб е напълно логично, да не кажа нормално - ти си изморена и всички искат всичко и веднага от теб, а той се чувства отхвърлен и се държи като ревниво малко дете. Някак трябва да го минеш този период, опитай се да говориш с мъжа си, ама някъде на неутрална територия, за да не могат да се разгарят негативни емоции и повишаване на тон, и го карай да прави повече неща вкъщи и по детето (малко като в казармата - когато войникът няма и минута свободно време, няма кога да мисли за глупости/секс). Ако можеш да му треснеш всичко и да се скатаеш за гарнизонка с преспиване, може да ти се отрази добре, а той да усети какъв гърч е.

# 331
карай да прави повече неща вкъщи и по детето
Е, тя каза жената, той прави достатъчно, много повече от тук каквито съм чела. Wink

# 332
  • София
още, още! Докато и на него му се отще и започне да си мисли само как да положи глава на възглавницата.  Wink Сега сериозно, надявам се един разговор да изясни нещата. има такива периоди, особено когато децата са малки, после всичко се нарежда.

# 333
Мммм, не знам Thinking. Не сещам как може един мъж да си избие секс от главата, трябва да е умрял Laughing

# 334
Бронте, може би е просто период .Andariel не е задължително винаги да има виновен и не знам как ще помогне разговора "Не ми се прави секс ,защото ти не си играеш с детето " тя си пише малката е залепена за нея в момента ,а не че бащата се скатава.

# 335
Аз имам същият проблем, с тази разлика, че моето дете дори не ходи на ясла/градина. Вече трета година сме като скачени съдове. Ето, сега голямото пише домашно, а малкото едвам го удържа баба му да не влезе в стаята. Единственото ми време на саме с мен си е вечер, след като заспят всички и сутрин между тръгването на голямото на училище и ставането на малкото.
Е, къф секс, бре хора?! Аре, нема нужда.

# 336
  • Kопенхаген
Kaсита, добре дошла в темата ти  Grinning

Възможно е да прозвуча банално, но Бронте нямате ли възможност да оставите за ден поне детенце при някоя баба? Ей така, да посветите само на себе си 24 часа  Grinning

# 337
Абе трябва си, трябва си насаме да се остава. Имам предвид наистина сами. Колкото и да е голям апартамента ни и да има други стаи, и детето да спи дълбоко, аз просто не мога да се отпусна на 100% и да забравя за целият останал свят Embarassed. Това го мога само насаме когато детето не е в къщи,  или сме двамата на хотел. Представяте ли си каква пародия -на мъжът ми майка му е свободна 24/ 7, живее на 5 мин. от нас, а ние по хотели ходиме в собственият си град и викаме приятелки да гледат дъщеря ми... Tired

# 338
 $hantalche, моята майка живее в съседната врата, но пак никога не гледа децата. Simple Smile
Добре че няма с кого да искам да правя секс в момента.  Grinning

# 339
  • София
Бронте, може би е просто период .Andariel не е задължително винаги да има виновен и не знам как ще помогне разговора "Не ми се прави секс ,защото ти не си играеш с детето " тя си пише малката е залепена за нея в момента ,а не че бащата се скатава.

това е грешна постановка. то не е оплакване, нито търгуване. Период е, направо е норма - бащите просто ревнуват и се чувстват отхвърлени, те и без това си остават леко инфантилни и трудно преглъщат хапа. Важното е тя да не се чувства виновна за това, че едва ли не той е бебе и му измъква биберона от устата.

# 340
  • Kопенхаген
Това за хотела е интересна идея, за разнообразие на сексуалния живот. Отиваш на ресторант, готвят ти, сервират ти, после ако остане време на бар и страстен завършек на чужда спалня. Разбира се, за тези, които могат да си го позволят... в тези времена  Grinning

# 341
  • София
и после направо не ти се връща към еждневието, а ти иде да подпалиш с триста към другия край на света.

# 342

това е грешна постановка. то не е оплакване, нито търгуване. Период е, направо е норма - бащите просто ревнуват и се чувстват отхвърлени, те и без това си остават леко инфантилни и трудно преглъщат хапа. Важното е тя да не се чувства виновна за това, че едва ли не той е бебе и му измъква биберона от устата.
Значи мъжът на Бронте иска секс ,защото  ревнува от детето   ooooh!
Хайде не правим простите неща сложни .

# 343
  • София
а какво друго да иска като внимание? Ти, ако си мъж, и довчера жена ти е правила всичко за теб, гледала е само теб, съобразявала се е само с теб, а сега живее само между храненето, акането, съня и будуването на детето, и хич не ти обръща внимание, какво ще направиш? Така да се каже, ти си останал в трета глуха и единственото, което те различава от бебето е сексът - поне него да получиш, и без това вече не ти обръща толкова внимание!

# 344
Ами може би няма да е зле да гледа детето наравно с жена си.   Laughing
Все пак единственото, което не може да прави, е да кърми.
А мъж, който има реална представа как се гледа едно дете, хич не му минават егоистични мисли ....

Общи условия

Активация на акаунт