За брака в секса

• 43 190
  • 547
  •   1
Отговори
# 90
И аз малко като Ирис го играя Ледената Кралица. Simple Smile Сексът като секс ... хм, мога и без него, ноооо свалките, те са ми в кръвта и после ... шута по гъза и на ливадата, както казвахме в тийн годините.
Обаче съм на 1001 години и никой няма нито времето, нито нервите, нито ресурса да се сваля. Свалки никой не ще, всички искат секс. Аз пък- НЕ!

# 91
Аз точно обратното.
Отивам винаги до край затова не флиртувам, ако нямам някакви намерения.
Това "за спорта" не ми е в кръвта.

# 92
Аз точно обратното.
Отивам винаги до край затова не флиртувам, ако нямам някакви намерения.
Именно!   Grinning
Защо ми е свалка, флирт, тръпка, адреналин, ако после ще си ходя ....как беше , прелъстена и изоставена?!
Мерси!  Флирта си е флирт, ама секса е друга ....бира!   Laughing

# 93
Защо прелъстена и изоставена? Ти ползваш, не те ползват теб. Това за мен отново е вид секс, без да се стига до физически контакт.

# 94
  • София
Аз също намирам голяма тръпка във флиртовете, свалките... Затова много ми се ще да се върна в студентските си години. Тогава си подмятах едно гадже, но пък колко флиртове имах зад гърба му и колко добре се чувствах. Вярно, че му и поизневерих 1-2 пъти, но и без това не бях тръгнала да се омъжвам за него.

# 95
За мен флирта няма нищо общо с консумацията и секса, той е просто доставчик на вътрешна наслада по някакъв различен начин.

# 96
Имам няколко приятелки дето обясняваха как можели и без секс и веднъж в седмицата било достатъчно... Това докато не смениха мъжа...
Според мен секса не може да се замени с друго занимание. Пълното му изживяване особено емоционалното си е неповторимо. Е като чакаш децата дали ще зареват от съседната стая малко възможността да го изживееш не винаги е на лице Simple Smile Та и брак се получава...

# 97
  • София
За мен флирта няма нищо общо с консумацията и секса, той е просто доставчик на вътрешна наслада по някакъв различен начин.
Вили, съгласна съм. Аз затова като млада и по-умна хем постоянно гадже си имах, хем си флиртувах и свалях с още няколко студентчета.  Wink

# 98
  • Пловдив / София
Сменихме рязко начина си на секс година-две след брака. После се разведохме.

Сега пак правя различен и вълнуващ секс. С друг човек.

Според мен хората си омръзват, нямах търпение да срещна нов човек. Заради всичко ново и вълнуващо. Може би отговорът е именно промяната, новите неща....

Това е не е вярно за мен. Не е задължително да срещнеш друг, за да бъде вълнуващо. Твоят опит си е твой ти просто не си спряла да търсиш, защото не си срешнала този , който да те вълнува постоянно. Нещата не са така прости. Иначе да новото е вълнуващо, но и то е такова, докато е ново, после сам трява да го съживяваш, за да ти бъде пак ново. Там е тръпката - за мен, за вас не знам. Wink

Аз пък повече харесвам това да си с някой човек дълго време, да сте си паснали сексуално и с течение на времето да се разкривате /в преносен смисъл/.
Нов човек не ми е тръпка. Докато се опознаем, докато мине съвсем началната сконфузеност /щото при мен го има това. Като спя с някого за първите два -три пъти, не се отпускам напълно/, докато той научи какво ми харсва и обратно, мани...

# 99
  • София
И аз като fam  Peace Тва първоначални тръпки, ново гадже, ала-бала, няма такива филми при мен. Най-хубаво става като минава време Simple Smile

# 100
И аз малко като Ирис го играя Ледената Кралица. Simple Smile Сексът като секс ... хм, мога и без него, ноооо свалките, те са ми в кръвта и после ... шута по гъза и на ливадата, както казвахме в тийн годините.
Обаче съм на 1001 години и никой няма нито времето, нито нервите, нито ресурса да се сваля. Свалки никой не ще, всички искат секс. Аз пък- НЕ!

Да бе, къде изчезна рицарската либоф, с писане на поеми, влажни погледи...дето се вика, и сто години мога да карам с един и същи човек, ако я няма принудата често да правим едно и също нещо. А ако ще го разнообразяваме непрекъснато това нещо, то накрая ще се стигне до наръчниците на Дьо Сад. Има и по-хубави удоволствия.

Мда, нищо чудно, че хората обичат да четат за момчета на по 117, дето само те гледат гладно и ти свирят Claire de Lune.

# 101
....Свалки никой не ще, всички искат секс.
а, що, бе, аз искам свалки  Twisted Evil. свалки, свалки, пък накрая да   стигнем и до онази абсурдна хореография  Mr. Green

# 102
Не обичам и не умея да флиртувам. За мен това е като да си гладен, а да си останеш с четенето на менюто. Никога не флиртувам, ако не съм готова да стигна до края, а и прекалено дългите флиртове ме отегчават.

Честно казано, имаше известно количество брак в секса, докато бях бременна, и после до към 6-7 месечна възраст на детето - явно докато ми се понаместят хормоните... Хем имах ужасно силно желание, хем физическото му осъществяване не се получаваше... Мисълта за бебето ме беше обсебила и имах чувството, че е някак страхотно неприлично да го въвличаме в това  Crazy

Иначе като цяло съм доволна, но може би защото с мъжа ми сме доста откровени и когато на единия не му е до секс, не се напъва, само за да угоди. Когато партньорите си познават нуждите и нямат проблеми в комуникацията, да кажем, че има начини всички да са доволни и брака да е сведен до минимум Peace

# 103
  • с/у ОколоМръсТното
пък накрая да   стигнем и до онази абсурдна хореография  Mr. Green

единият стъпи в ляво, а другия в дясно и накрая счупили яйцата...  Joy
фам, права си естествено, но има голяма доза тръпка във флирта, именно защото знаеш, че няма да стугнеш до края Wink

# 104
  • София
Ох, флиртче ... Rolling Eyes Замечтах се.

Общи условия

Активация на акаунт