За брака в секса

• 43 179
  • 547
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ех...май сме доста с подобни бръмбари в главата Crazy На нас ни е любимо в следобедите през уикендите Blush докато дечко спи Blush Иначе и аз съм поспаланка и чееестичко си грабвам въглавничката и... Ама много често ми става криво,че все аз съм "кривата" и ...с възглавницата обранто.

# 76
  • София
Ох, на мен пък ми е някак обидно дори- ако той иска, а аз не - и въпреки това - правим, колкото и да се старае той!
Честно да си кажа, ако аз съм много на кеф, а мъжът ми ме отреже (което за 11 години се е случило не повече от 2 пъти), ще го удуша!

Нали знаете каква е разликата между възбудената жена и терориста? С терориста може да се преговаря.  Laughing

На нас ни е любимо в следобедите през уикендите Blush докато дечко спи Blush
Да ти кажа, че и ние сме така! Малко по график идва, но желание не липсва.

# 77
 Joy Тони! На мен не ми се е случвало той да не иска, у нас такъв вариант няма, той е винаги готов! НО ми се е случвало аз да нямам желание, директно си му казвам, не е припадал досега от това  Wink

# 78
А забелязвали ли сте връзка желание нежелание с цикъла /нашия си месечен/ ?

# 79

Peace Да. Седмицата преди - нямам, дойде ли ми - наваксвам с двойно.

# 80
  • София

Е как Simple Smile Ела да ме видиш около овулация к'ъв съм дзвер  Laughing

# 81
  • Пловдив / София

Като цяло - не.

Но ми се е случвало понякога по време на цикъл много да ми се справи.

# 82
  • Пловдив

Уууу,мен седмица преди това такава нерва ме гони,че... ooooh!бягай далеч от мен Laughing Ама като мине никой никого не пита.

# 83
  • София
Но ми се е случвало понякога по време на цикъл много да ми се справи.
При мен е всеки път, дявол да го вземе. Баш, когато не съм във форма съм най-разюздана.   Mr. Green

# 84
Всеки път е като първи, ама друг път. Една дружка ме убеждава, че промяна при тях след 12-години брак нямало, а аз се чудя, вЕрно ли такъв скучен секс правят?  Mr. Green

Кога усетихте, че започвате леко да си омръзвате? Регистрираните във форума не зная дали ще си кажат, но британско проучване сочи, че три години след началото на брака/съвместното съжителство 80% от двойките са започнали да правят рутинен секс - по едно и също време, на едно и също място и с едни и същи пози, а също толкова признават, че биха били по-щастливи, ако могат да си поспят през нощта, отколкото да правят секс.  Mr. Green

От друга страна сексът е жизненоважен за една връзка. Как се поддържа тази му важност? Аз съм в чуденка. Лично на мен разни игри, жартиери, свещи, рози и пр. са ми смехотворни и неефективни. Смехотворно и неефективно ми е и поза партер понеделник, сряда и петък. По-склонна съм на вариант "да спиш с брат си/сестра си" /буквално да спиш!/, отколкото да пъшкаме и грухтим правейки се, че ни е гот. Дано не стигам баш до там, защото инак половинката ми рискува сама да му потърся любовница. Simple Smile

Честно да си призная сега не сме си омръзнали даже сме в период на възход. Имало е моменти на известен застой, но смятам, че тези неща са на приливи и отливи. Разнообразието и тръпката се създават, ако сами не си ги създадем другото е ясно. В интерес на истината съпругът ми е мъжът с който не съм правила скучен секс/голЕма четка му бацнах, но не мога да кривя душата- ще взема да оставя темата отворена барем прочете кЪ го фалА Joy/, виж други примери имам, но те са в миналото ми. Laughing

# 85
Всеки път е като първи, ама друг път. Една дружка ме убеждава, че промяна при тях след 12-години брак нямало, а аз се чудя, вЕрно ли такъв скучен секс правят?  Mr. Green

Кога усетихте, че започвате леко да си омръзвате? Регистрираните във форума не зная дали ще си кажат, но британско проучване сочи, че три години след началото на брака/съвместното съжителство 80% от двойките са започнали да правят рутинен секс - по едно и също време, на едно и също място и с едни и същи пози, а също толкова признават, че биха били по-щастливи, ако могат да си поспят през нощта, отколкото да правят секс.  Mr. Green

А, има си хас след 14 години да е същото като в началото. Горе долу след пет мога да кажа, че здраво бяхме затънали в рутината, раждането на детето поосвежи нещата, доколкото се налага да се крием по кюшетата и да използваме всяка неочаквана възможност.
  Но аз не съм от тез, дето са силно сексуални и не издържат без секс,  малко съм ледена кралица, свикнала съм инициативата да е от другия. Мене ако ме чакаш, вероятността някакво друго занимание да ми привлече вниманието е сериозна.

# 86
  • Пловдив

А, има си хас след 14 години да е същото като в началото. Горе долу след пет мога да кажа, че здраво бяхме затънали в рутината, раждането на детето поосвежи нещата, доколкото се налага да се крием по кюшетата и да използваме всяка неочаквана възможност.
  Но аз не съм от тез, дето са силно сексуални и не издържат без секс,  малко съм ледена кралица, свикнала съм инициативата да е от другия. Мене ако ме чакаш, вероятността някакво друго занимание да ми привлече вниманието е сериозна.

Само не казвай,че си Козирог newsm78 Wink

# 87
Сменихме рязко начина си на секс година-две след брака. После се разведохме.

Сега пак правя различен и вълнуващ секс. С друг човек.

Според мен хората си омръзват, нямах търпение да срещна нов човек. Заради всичко ново и вълнуващо. Може би отговорът е именно промяната, новите неща....

# 88

Само не казвай,че си Козирог newsm78 Wink

близнаци съм Laughing

# 89
Сменихме рязко начина си на секс година-две след брака. После се разведохме.

Сега пак правя различен и вълнуващ секс. С друг човек.

Според мен хората си омръзват, нямах търпение да срещна нов човек. Заради всичко ново и вълнуващо. Може би отговорът е именно промяната, новите неща....

Това е не е вярно за мен. Не е задължително да срещнеш друг, за да бъде вълнуващо. Твоят опит си е твой ти просто не си спряла да търсиш, защото не си срешнала този , който да те вълнува постоянно. Нещата не са така прости. Иначе да новото е вълнуващо, но и то е такова, докато е ново, после сам трява да го съживяваш, за да ти бъде пак ново. Там е тръпката - за мен, за вас не знам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт