За брака в секса

• 43 173
  • 547
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Е как, като спре да е като първи път и като стане рутина, развод и нов любим, по възможност по-млад Mr. Green
Шегувам се, хората с въображение сменят позите, обстановката, ролите. Хората без-партньора Wink

Ей, това много ми хареса.....  
  bouquet

И на мен  Grinning И отговаря напълно на истината Peace

# 61
Цитат
А какво да направя, като съм открила поне 10 дейности, по-обсебващи от секса?

Другите дейности са си други, секса си е секс.
Какво общо има едното с другото?    

Нормално, фокусът може да се измести периодично!................
Това ясно.
Едва ли някой ,от 15-17,когато е започнал да прави секс, докато умре,  е все на педал, винаги готов!   Laughing   Приливи, отливи, спадове, върхове има във всяко нещо.
Но защо  работа, кариера, хоби да пречат на секса?
Или да го изместват?
Колко хора правят секс в работно време, та да се налага да избират?
В този ред на мисли, сексът си има своето време, а другите дейности-тяхното си време.
Все едно,след като аз си падам по кулинарията и често съм като обсебена, да кажа, че избирам или нея , или секса.Защо?След като мога да имам и двете?   Grinning
Или, след като вяска вечер се приспивам с книга, да предпочета нея пред секса....?Ами, няма начин!  Mr. Green Ще си получа и секса, и после приспивната част с книгата.
Но аз искам всичко!    Laughing  Гадна съм, знам
!

# 62
  • София
Ами, защото просто умът ти е в други неща в някакви периоди, например някакъв проблем или важни събития с дете/деца, важен проект или повишение/понижение в работата, сбъдването на някакви отдавнашни мечти..., какво ли не! Може да е чиста умора, включително от семейния живот, желание за самовглъбяване и преоценка. Когато умът ти е в нещо друго, няма как да участва пълноценно в секса.

# 63
Вярвам на проучването за 3те години, защото съм забелязала и с предни гаджета, че точно така става. Дори съм чела, че самото влюбване си е диагноза с определени промени в телцето, като отмине - спада и тая дива страст. Това обаче с позите и рутинност понеделник - сряда - не е точно така. Разнообразие винаги може да има, просто самото усещане е различно.

# 64
  • Пловдив
Така е...Понякога се опитвам да се настроя ама Confused Все си мисля за нещо друго и то основно проблеми в ежедневието.

За това може би трябва по-дълго настройване и изчистване на съзнанието Whistling от всякакви черни мисли и...тогава да се действа Rolling Eyes

# 65
  • София
индийците затова са измислили медитацията. Ама на мен нещо не ми се удава, казват, че с постоянство и тренировки става.

# 66
индийците затова са измислили медитацията. Ама на мен нещо не ми се удава, казват, че с постоянство и тренировки става.

При тях ли имаше оргазъм без изливане на течността?  Embarassed

# 67
  • София
онези тантрически работи ли? Аз съм проста - предпочитам физическия контакт в съчетание с психически.

# 68
А понякога апетита идва с яденето .
Ако се товарех в къщи с проблемите си от работа и ги мислех постоянно то милото да ме е зарязало отдавна заради "неизпълнение на съпружеските ми задължения"
tandonova79 ще си изчистиш съзнанието по време на....

# 69
Или, то това не зависи често обаче от нас самите. Има хора, които са по-чувствителни и много им влияе работата, не могат да се откъснат. Има и такива, които теглят по една майна и се прибират без грам да се замислят за изминалия работен ден. То и работата зависи каква е. Така че, вярно - трябва да се абстрахира човек, ама не винаги може. И това си оказва влияние вкъщи...

# 70
И аз съм от чувствителните и през цялото денонощие може да се случи проблем в работата ми ,но това не трябва да поглъща живота ми .
Но време трябва да го разбереш.

# 71
Че не само да го разбереш, а и да го направиш после  Wink
Аз съм обратното, рядко ми влияе точно работата.

# 72
  • Пловдив
А понякога апетита идва с яденето .
Ако се товарех в къщи с проблемите си от работа и ги мислех постоянно то милото да ме е зарязало отдавна заради "неизпълнение на съпружеските ми задължения"
tandonova79 ще си изчистиш съзнанието по време на....

Ами опитвам,ама...явно трябва повечко напън Mr. Green Не е винаги така, и не са само мисли от работата/тя не ми е чак такъв дерт/.Сега ни предстои кратка раздяла,та после посрещането ще е  Heart Eyes Ще си мисля сега за това Laughing

# 73
  • Пловдив / София

За нас съм забелязала, че сме нещо като скачени съдове в това отношение.Когато на единия нещо не му е до секс, другият компенсира с повече желание.Как се получава , не знам, но факт.

Това по принцип не е добре.

От доста време нямам желание за секс. Нещо като Касита. Не по принцип с моя мъж, а изобщо желание за секс. Чак ме е срам да пиша, щото сега ако нямам /на 29г., без бебета и малки даца наоколо/, не знам кога.

Даже вчера се замислих дали да не посетя някой сексолог за консултация.  Confused
Макар че имам някои предположения защо това е така.

Преди никога не съм била такава. Винаги съм имала желание. Макар че времето за секс, което най ми харесва е обедно-следобедно. А знаете, това мн. рядко се случва за работещи хора, даже и през уикендите.
Мразя да правя секс вечер. Тогава обик. съм уморена и ми се спи след раб. ден. Сутрин също не обичам. Тогава пък обик. се бърза за работа.

# 74
Ох, на мен пък ми е някак обидно дори- ако той иска, а аз не - и въпреки това - правим, колкото и да се старае той!

Общи условия

Активация на акаунт