За брака в секса

• 42 891
  • 547
  •   1
Отговори
# 420
Краси...*, ти да не си от онези фръцли с детегледачка и дом. прислужница, която по цял ден се чуди в кой салон за красота да се навре и кой МоЛ да обходи, а вечер заредена и сърбейки я тук- там да е винаги готова за почесване?
Тоооооолкова си далеч от истината, че няма накъде повече.....       Joy     Peace

# 421
Краси...*, ти да не си от онези фръцли с детегледачка и дом. прислужница, която по цял ден се чуди в кой салон за красота да се навре и кой МоЛ да обходи, а вечер заредена и сърбейки я тук- там да е винаги готова за почесване?
Joy Абе, хора, обедно време е, изпозадавихме се тука. Аз се хиля, щото знам на какво, ама и колежките се сцепиха като ме гледат как се гърча от смЕх! hahaha hahaha

# 422
  • София
Вили, да ти кажа, на мен ми дожаля за Бротне, защото хич не й е лека службата, явно се изморява много, само товва й липсва, да се чувства неудобно, че на нея не й се иска секс. Като чете човек тук, секс се прави под път и над път, ако ще светът да свършва, не им влияе ни криза, ни болест, ни умора, ни нищо! Може да се комплексира човек и да си помисли, че нещо не му е наред, щом не му е до секс.

# 423
Голяма дискусия съм пропуснала почивните дни. Само не разбрах - къде Бронте пита какво да направи, та се започна със съвети? Тя само казва, че е асексуална така да се каже, за разлика от мъжа си. НО са заедно доста години вече - та вероятно са си намерили техния начин и надали вие ще оправите положението у тях - както ви се иска, щото, реално - пак да питам - къде тя питаше за съвет???

А! И аз това се чудех?!

п.п.Слънчева Joy, канчето Илиана ли ти набива, че излишно се жалваш как и кой неясно обаче е щял да те прати в наказателна рота /не, обаче ти по принцип - знам/? Laughing Мнението ми е единствено и само лично, коментирам си и аз като теб  по принцип, отбелязвам впечатления разни, не друго.

# 424
Продължавате да давате съвети на Бронте ,не разбрахте ли ,че не е проблема в свободния уикенд ,милото и иска ежедневно секс ,нормално е тя да не е все на линия  Grinning
аз се опитах да го кажа, но веднага ме насметоха обаче.  Simple Smile

как не ми набиха канчето само не знам , или да ме пратят в наказателна рота за обаждане , просто се чудя.

пс. цитирала съм само и единствено илиана, и мнението ми се отнася към нейното.

Ами не само, нормално е след като тя отказва подобна чест, Той да се пробва пък всеки ден, с надеждата при поредната покана да е благоразположена  Grinning
мадам дьо помпадур/обръщам се поименно, че да не стане пак грешка с кого си раздумвам Mr. Green/, то не че бронте е искала съвет де, ама аз предлагам като решение :
1. да си размести или намести чакрите/не съм много наясно как става, но има чалъм, ще се оправи с малко четене тук-там/
2. да сготви пататник, салата от фасул, кебап по касапски и за десерт цедено овче мляко с боровинки. ако няма рецептите, да ми пише, веднага в името на секса ги давам.
2. докато готви, да си сложи престилчица  на бананчета и мандаринки. да пее весело и жизнерадостно, в този момент мъжът и влиза в кухнята, и като я види толкова въодушевена, тя ако не му нахлупи фасула на главата, ще повдигне престилчицата и ще извъртят един секс на кухненския плот. действа много освежаващо.

# 425
  • Kопенхаген
Тоооооолкова си далеч от истината, че няма накъде повече.....       Joy     Peace

Домакиня и тортена маниачка е.

Тогава високата ти полова активност ще се дължи навярно на сладкото и шоколада. Моят, често си похапва шоколад и е Железен, и си иска честичко.
 Аз пък съм на диета и до сладко и шоколад не допирам та за това изпадам в неСЕКСостооятелност от време на време  Laughing  Peace

# 426

Ех, Красо, веднъж да те подкрепя на 100%  Joy

Вили, да ти кажа, на мен ми дожаля за Бротне, защото хич не й е лека службата, явно се изморява много, само товва й липсва, да се чувства неудобно, че на нея не й се иска секс. Като чете човек тук, секс се прави под път и над път, ако ще светът да свършва, не им влияе ни криза, ни болест, ни умора, ни нищо! Може да се комплексира човек и да си помисли, че нещо не му е наред, щом не му е до секс.

Анди, последните месеци да кажем са доста неблагоприятни за семейството ми, свързани са със  здравословни проблеми на членове от родата,та с една дума знам какво е да не ти е до секс, когато си тотално психически и физически в куп - изтощен! Плюс това, че жената явно никога не е била тигрица, та ситуацията не виждам да е ненормална чак, ама...Пък и тя не се чувства неудобно май, а по-скоро мъжът още се опитва да я пречупи като че ли - пък тя си знае, че няма смис... Wink

П.П. Мадам - моля те, смили се и спри вече, защото картините са просто  Joy

# 427
Тогава високата  полова активност......
Много е важно да се уточни обаче:Какво точно значи "висока полова активност"!    Laughing
Защото, както се оказва тук във форума, жена, която прави секс повече от веднъж годишно ,е обявявана за нимфоманка и секс-тигрица....та човек се замисля....     Joy

# 428
Тогава високата  полова активност......
Много е важно да се уточни обаче:Какво точно значи "висока полова активност"!    Laughing
Защото, както се оказва тук във форума, жена, която прави секс повече от веднъж годишно ,е обявявана за нимфоманка и секс-тигрица....та човек се замисля....     Joy

Важно е да се уточни да .
При всички положения жена ,която винаги е готова и няма нищичко ,което да е преди секса е полова тигрица т.е. ти си .
Нищо лошо няма в това ,де .

# 429
  • София - Рим и обратно

мадам дьо помпадур/обръщам се поименно, че да не стане пак грешка с кого си раздумвам Mr. Green/, то не че бронте е искала съвет де, ама аз предлагам като решение :
1. да си размести или намести чакрите/не съм много наясно как става, но има чалъм, ще се оправи с малко четене тук-там/
2. да сготви пататник, салата от фасул, кебап по касапски и за десерт цедено овче мляко с боровинки. ако няма рецептите, да ми пише, веднага в името на секса ги давам.
2. докато готви, да си сложи престилчица  на бананчета и мандаринки. да пее весело и жизнерадостно, в този момент мъжът и влиза в кухнята, и като я види толкова въодушевена, тя ако не му нахлупи фасула на главата, ще повдигне престилчицата и ще извъртят един секс на кухненския плот. действа много освежаващо.

Joy
Слънче, виждам аз единствения аванс от нейчъра и заобикалящата те фермерска благодат - перото ти става изкусно и неповторимо Simple Smile Дори сексуално ПРЕзадоволените не им влияят така добре ежечасните ласки с милотата /всяка поотделно с нейното си де, да не стане грешка  Naughty/ Laughing

# 430
кафе с мед, аз предлагам малко да поразбъркаме шейкър с милотата Laughing, на щафета или ротативен принцип.

така ще си ги напаснем Twisted Evil. и ще закопаем брака в секса  Laughing

# 431
  • Kопенхаген
слънчева*, аз поради тази причина винаги се обръщам с име та дори го удебелявам, че да е очевадно.
Аз предлагам друго меню: Гъбена супа от Веселите гъби.
След надрусването с една- две порции гъбена супа да си шмръкнат малко Испанска Муха и гле'й кв'о ста'а. Няма откази, няма увъртъници  Laughing

# 432
слънчева*, аз поради тази причина винаги се обръщам с име та дори го удебелявам, че да е очевадно.
Аз предлагам друго меню: Гъбена супа от Веселите гъби.
След надрусването с една- две порции гъбена супа да си шмръкнат малко Испанска Муха и гле'й кв'о ста'а. Няма откази, няма увъртъници  Laughing
мадам, аз тъкмо се изказах против удебеляването Laughing, ноооооооооооо, видимо е, полза има! беше много поучителен урок.

защо никой не предложи пръскане с феромони и оксцитоцин?

# 433
  • София - Рим и обратно
кафе с мед, аз предлагам малко да поразбъркаме шейкър с милотата Laughing, на щафета или ротативен принцип.

така ще си ги напаснем Twisted Evil. и ще закопаем брака в секса  Laughing
Свежа идея - по-добре разбиване чрез разнообразяване, отколкото чрез надрусване с гъби...

# 434
  • Kопенхаген
Тогава високата  полова активност......
Много е важно да се уточни обаче:Какво точно значи "висока полова активност"!    Laughing
Защото, както се оказва тук във форума, жена, която прави секс повече от веднъж годишно ,е обявявана за нимфоманка и секс-тигрица....та човек се замисля....     Joy

Американският сексолог от корейски произход д-р Л.Б. Хван изненада неотдавна, като аргументирано доказа въз основа на изследвания, че заниманието със секс повече от три пъти на седмица води до нарушаване дейността на централната нервна система и крие риск за рак на мозъка.

Ей за това си ги броя, ни повече ни по малко. Не ми се умира, млада съм още  bishop

Общи условия

Активация на акаунт