За брака в секса

• 42 897
  • 547
  •   1
Отговори
# 405
  • София - Рим и обратно
Ти не си ли разбрала, че жената е по-издръжлива физически /а и психически/? Иначе - приказките за силния пол и дъра-бъра и аз ги ползвам у нас с успех Mr. Green
Обаче истината е, че при еднакво натоварване, мъжът ми каталясва 2 пъти по-бързо и лесно от мен, нищо че е 3 пъти по-едър Crazy. За стресови ситуации да не говорим.

# 406
  • София
Ех, Шанти - жив и здрав да ти е мъжът, и да не те разлюбва, че както си го нагърбила с всичко, не те виждам без него.  Grinning

А възрастта как я виждате като фактор за сексуално желание? Аз в студентските си години бях фурия.  Blush Сега съм, да речем, по-улегнала и имам и други приоритети.  Mr. Green

# 407
Ех, Шанти - жив и здрав да ти е мъжът, и да не те разлюбва, че както си го нагърбила с всичко, не те виждам без него.  Grinning

Laughing Ама и ти си права, но не се притеснявай за мен Wink... Ми така съм аз,  подлагам ги на супер-натоварване, няма хлабаво при мен Naughty. Пък сега...те да си преценяват, насила никой не съм вързала за мен.  Simple Smile

# 408
  • Бургас
Не я мислете Шанталчето - дано повече жени като нея има  Hug, та да не забравят мъжете за предназначението си по принцип.  Laughing

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 10:37 от Yulichka

# 409
Продължавате да давате съвети на Бронте ,не разбрахте ли ,че не е проблема в свободния уикенд ,милото и иска ежедневно секс ,нормално е тя да не е все на линия  Grinning

# 410
Продължавате да давате съвети на Бронте ,не разбрахте ли ,че не е проблема в свободния уикенд ,милото и иска ежедневно секс ,нормално е тя да не е все на линия  Grinning
аз се опитах да го кажа, но веднага ме насметоха обаче.  Simple Smile

как не ми набиха канчето само не знам , или да ме пратят в наказателна рота за обаждане , просто се чудя.

пс. цитирала съм само и единствено илиана, и мнението ми се отнася към нейното.

# 411
tonkabonka , май не възраста изобщо, а възраста на брака е проблем
през десетата година изобщо не е , като през първата

# 412
  • Бургас
Аз доколкото разбрах Бронте сподели, че няма желание за секс по принцип, независимо от честотата на съпружеските мераци. Просто не и се иска. Та затова реших да си кажа мнението, защото ми се струва, че хроничната умора е сериозен фактор. Айде дори и да и е досадно с ежедневните набези, все някога ще си поиска и тя, но да нямаш желание за такъв дълъг период от време при положение, че преди раждането всичко е било ок, а любовта в брака я има... Жената е уморена, претръпнала от натоварване и има нужда от почивка.  Peace

# 413
  • София
Пали, викаш да проверя как е с друг мъж.  Mr. Green Щото при мен няма хронична умора. Поле и терен за изяви липсва, заради постоянното присъствие от страна на детето.

# 414
Аз, като отдавна бракувана ти повярвах Mr. Green
има ли желание, няма оправдание

# 415
Голяма дискусия съм пропуснала почивните дни. Само не разбрах - къде Бронте пита какво да направи, та се започна със съвети? Тя само казва, че е асексуална така да се каже, за разлика от мъжа си. НО са заедно доста години вече - та вероятно са си намерили техния начин и надали вие ще оправите положението у тях - както ви се иска, щото, реално - пак да питам - къде тя питаше за съвет???

# 416
  • Kопенхаген
Краси...*, ти да не си от онези фръцли с детегледачка и дом. прислужница, която по цял ден се чуди в кой салон за красота да се навре и кой МоЛ да обходи, а вечер заредена и сърбейки я тук- там да е винаги готова за почесване?

# 417
Краси...*, ти да не си от онези фръцли с детегледачка и дом. прислужница, която по цял ден се чуди в кой салон за красота да се навре и кой МоЛ да обходи, а вечер заредена и сърбейки я тук- там да е винаги готова за почесване?

Joy Joy Joy
ОХ!

# 418
  • Kопенхаген
Продължавате да давате съвети на Бронте ,не разбрахте ли ,че не е проблема в свободния уикенд ,милото и иска ежедневно секс ,нормално е тя да не е все на линия  Grinning
аз се опитах да го кажа, но веднага ме насметоха обаче.  Simple Smile

как не ми набиха канчето само не знам , или да ме пратят в наказателна рота за обаждане , просто се чудя.

пс. цитирала съм само и единствено илиана, и мнението ми се отнася към нейното.

Ами не само, нормално е след като тя отказва подобна чест, Той да се пробва пък всеки ден, с надеждата при поредната покана да е благоразположена  Grinning

# 419
Не е от тях .
Домакиня и тортена маниачка е.

Общи условия

Активация на акаунт