За брака в секса

• 43 153
  • 547
  •   1
Отговори
# 390

Ще взема  да   му намеря  аз любовница Party, но такава, че нашата  да е най- хубавата hahaha
Тогава хем той ще е доволен, хем  и мен ще остави  на  рахат Simple Smile
Няма нужда , той ще си намери, не го мисли Близнака. Wink

# 391
  • София
покрай тази тема се сетих за Мадам Бовари от Сливен. Там единият герой имаше реплика "Емо, събота е!".

# 392
.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 18:46 от Hear Again

# 393
бронте, пишман стана  Laughing
сега ти обърнаха хастара на брачното ложе така, че и кобилкина ме може да ти го запретне наобратно  Laughing

всичко ти е наред, не ги чети секс тигриците , че комплекси за малоценност ще си вмениш  Twisted Evil

Слънчева, мноУ ме радваш напоследък. Crazy К`ви секс-тигрици ти се привиждат бре, да имаш сексуално пълноценен живот и да си доволен/ или  вече е грях да искаш секс щом си "огрухана" жена с 2 деца и мъж край да лЕгаме да умираме/ не е кой знае кво. За едни повече за други по-малко на кой както му хареса, или е по-важно да сме като Бронте/нищо лично Бронте/? Нещата са индивидуални. Пък тя ако е искала да не споделя, пишман всеки става  тук щом реши да си разкаже нещата от кревата или кухнята.
Сакън, ако не блеем със стадото край значи се избиват комплекси.  Crossing Arms

# 394
форчън, нямам желание да изпиша една кофа мастило в стил - какво е искал да каже авторът Wink

като ти преча, прескачай. просто е.

# 395

форчън, нямам желание да изпиша една кофа мастило в стил - какво е искал да каже авторът Wink

като ти преча, прескачай. просто е.

Не ми е просто, щото някак след мен коментираш, нещо в стил "казвам ти дъще сещай се снахо". Сори не подминавам. Не е нужно да се обясняваме - разбра ме, затова и репликирах. Просто е.

# 396
честно казано, изобщо не те бях прочела, нито съм видяла, че е след теб. в темата диалогирах тематично/дано разбираш какво искам да кажа, като ключовата дума е кобилкина/, с мадам помпадур.

това че ти си решила така, е лично твоя интерпретация. надявам се обяснението да е ясно.

и наистина лично - моля, пропускай ме.

# 397
Няма.  smile3534 Това е форум. 

# 398
tandonova79 , твоето е на почти на 6, безсънието отдавна трябва да е в миналото.....    Simple Smile
Всъщност, и аз не разбрах откога да обичаш секса и да ти е кеф, е недостатък?    newsm78
Иначе, забелязвам една обща и повтарящата се тенденция, поне тук в темата:
Тези, дето недолюбват секса, и се чудят как да откажат миУото от мераците му, като цяло приемат секса едва ли не като наказание, досадно задължение -като миенето на чиниите,чистенето, прането, гладенето........и т.н., досадно е,изморително, но трябва да се свърши.
А аз гледам на секса и го причислявам към удоволствията в живота.
Ако някой мисли,че жените с нормална сексуалност са секс-тигрици, негов си проблем.   Laughing
Но определено предпочитам да възприемам секса като удоволствие, вместо като досада.    Peace

# 399
  • София
Краси, в живота, освен черно и бяло, има и нюанси.  Peace
Сексът не е нещо за което или винаги си на кеф, или никога. Може и да има изключения, но като цяло и в тая работа си има приливи и отливи.

# 400
  • Пловдив
Краси,да детето си спи като къпано,нямам проблем с това  Laughing Проблемът е че на мен все ми се доспива раничко Mr. Green И сега като мъжа ми го няма/в чужбина е/ пак съм си сънлива Rolling Eyes Ясно е,че проблема е в мен,ама въпроса е как да се поправя Thinking

Тонка...много добре казано!

# 401
  • Бургас
Хората имат различно ниво на сексуалност. Освен това умората е много сериозен фактор. След 8-часов работен ден, за който си станала в 06:30, примерно, вечер обикновено се превключва на "втора смяна" - деца, вечери, тоалети, приспиване... И заспиваш преди детето... Малко мъже биха удържали на този ритъм и биха продължили набезите си за секс всяка вечер. А когато човек е истински уморен, той просто изключва - дори и да се навие да прави секс, механично е, нищо не се усеща.
Затова моят съвет към Бронте специално (защото при нея ми се струва, че проблемът се дължи именно на умора) - намери начин да си отпочинеш, ако трябва се замисли да се пренасочиш към работа (по-скоро работно време), която да ти дава повече свобода и възможност за почивка.

# 402
Красимира, потрисам се от желанието ти да изпъкнеш над другите. Използвам случая, че темата е пусната от мен за да ти споделя, че подходът ти печели откритата антипатия на околните.

# 403
Краси, в живота, освен черно и бяло, има и нюанси.  Peace
Сексът не е нещо за което или винаги си на кеф, или никога. Може и да има изключения, но като цяло и в тая работа си има приливи и отливи.

Е, аз не съм казала, че нон-стоп, всеки ден човек трябва да е в кондиция.    Peace   И готов за подвизи.
Но 3-4-5 години все да нямаш желание .....не знам,за мен си е проблем.
И както писах , основния проблем, според мен , е начина, по който се възприема-като наказание, едва ли не......А психическата нагласа си е важна, спор няма.
Или?   Simple Smile

Касита, тълкуването ти си е твое право!    Peace
Но аз отказвам да се чувствам виновна заради .....нагласите на другите.
Ако напиша, че мразя секса, ще се успокоиш ли?      Simple Smile

# 404
За това, вместо вие да застъпвате "втора смяна"- мъжете ви да го правят. Те са по-силни физически, по-издръжливи и за това винаги съм се чудела защо жената след работа се нагърбва с още работа, а мъжът почива Thinking. Никаква логика не виждам. У нас такова положение няма, неее. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт