За брака в секса

• 43 161
  • 547
  •   1
Отговори
# 375
Аз- на 37. Той на 38 Laughing След два месеца  ще  стане на 39. Разликата ни е година и половина Simple Smile
Тоест... Телец? Simple Smile

# 376
  • София
Бронте, твоят мъж иска секс поне веднъж дневно? Ужас. То при такова положение аз ще отказвам поне 4 пъти седмично.  Peace
Какво ако е Телец. И моят мъж е теле...

# 377
Това е нещо моментно сигурно. Ще отмине. Една почивка някъде може би ще ти се отрази добре, Бронте. Ако е необходимо сама, без мъж и дете. Седмица на море някъде, в спокойно хотелче. Четеш необезпокоявана до откат. Тишина. Почивка на 100%. Разтъжваш се. Завъръщайки се може пък и някой други желания да се завърнат.
Не че някой ми искА съвета, ама аз да си кажа...  Embarassed

Краси, значи, много лесно ги нареди нещата. Ако беше толкова просто, жената щеше да го е направила.

# 378
О ,пропуснала съм това за поне веднъж на ден , и аз като tonkabonka   Blush

# 379
  • София
Краси, с 2-годишно дете и след цял ден работа, не само няма да се настроя еротично, а направо еретично и ще им тегля по една на всички и ще гушна възглавницата! Пък скъпият ми мъж... да си гледа работата!

# 380
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Той е Близнаци, аз Козирог Laughing Несъвместими  сме Grinning
Ще взема  да   му намеря  аз любовница Party, но такава, че нашата  да е най- хубавата hahaha
Тогава хем той ще е доволен, хем  и мен ще остави  на  рахат Simple Smile

# 381
  • Варна
До преди няколко месеца и аз бях с подобно ежедневие като Бронте. Видях пределите на силите си, видях цената, която плащам, видях също, че забравям себе си и най-важните хора, в това забързано ежедневие. На всичкото отгоре не се чувствах добре.
Имах късмет, смених ритъма, но запазих работата си, определено се разделих с доста пари от месечния си доход, но моето свободно време, времето със семейството и нормалния сън са ми по-важни.
Моят съвет към Бронте е просто да помисли за себе си  Hug

# 382
  • Kопенхаген
Ще взема  да   му намеря  аз любовница Party, но такава, че нашата  да е най- хубавата hahaha
Бронте, викам си по какво ли си приличаме, а то се оказа по зодиите  Hug Ей на с пукването на пролетта на всичко живо му се до *бава, а мен ме тръшна една пролетна умора, нито ми е до секс, нито до кекс  Laughing
Знаеш ли, не рядко съм влизала в кондиция след продължителен леко хладен душ, като че ли сваля умората и психическа и физическа  Grinning

# 383
  • София - Рим и обратно
Ох, разбирам я Бронте много добре. И мен ме избива на яд и инат, когато тъкмо му виждам края на предългия работен ден на домакинка-детегледачка-тийнвъзпитателка, предвкусвам кефа с книгата и възглавницата... и за капак се класира милото да си заяви заслуженото #Cussing out. Е, няма пък, и аз съм човек в края на краищата. После следват цупни и сръдни от негова страна. Често се случва да го правя единствено, за да ми е мирна главата. Не е много честно.
Май е заради стоенето вкъщи и еднообразието това антисекс положение Tired

# 384
...има жени , чийто ден е в пъти по- натоварен от моя, а и никой не им помага и нерядко обслужват две деца, че и повече + мъж.
Зарежи ги тея. Мулета. На 35 години вече са развалини и приличат на изсушени смокини...от "обслужване". Не е живот това, не, мерси Stop
Брей!!!  Joy  Обслужвах себе си, три деца(докато бяха деца), мъж и какво ли още не, и работех на смени(и до днес работя), никой никога(освен мъжа ми) не ми е помагал за нищо, пък нямам вид на сушена мушмула и на 42! Mr. Green

# 385
гордея се с вас, секс тигрици, майки ударнички многомашиннички/разбирай брой деца/  и домакини петоразряднички Grinning

пс. дано не обърках нещо с разрядите, ама айде, ще ми простите. да не съм шлосер, все пак Hug

цунахте я отзад кобилкина, в едно със съветите и  Hug

# 386
Просто  е в мъжкия  си разцвет, а аз  вървя към залеза явно Rolling Eyes

Абе глупости, вървиш към залеза. Има такива моменти - умората е ужасно нещо, но като ти порасне детето, ще отмине. Освен това умората влияе на женското либидо много повече, отколкото на мъжкото. Не се чувствай виновна. Той би трябвало да те разбере. Бракът не е само ежедневно сексене.

Моят мъж, да ми е жив и здрав, не ми се цупи като откажа. Когато искам, тогава. Свикнал ми е. Пък аз си знам, че апетитът идва с яденето.

# 387
  • Пловдив

Ей,станахме много Laughing И ние сме същата комбинация PeaceСамо дето моя е на границата на зодията,та не е много типичен близнак май Rolling Eyes

Та и аз в отбора на не-искащите,а мъжо от отбора на "разбиращите" hahaha
Само дето в случая не аз искам да му намеря любовница,а той сам ми го предлага та да се наспя веднъж за винаги Whistling

А иначе чакам (и мъжа ми също) да ми "дойде" сексуалната муза,ама на 20 я нямаше,на 30 също,та сега ще чакам 35,та ха дано да се развихря...

# 388
  • София
Момичета, а при мен е малко като в поговорката "апетитът идва с яденето". Рядко отказвам, дори и да нямам настроение за секс, тъй като знам, че почнем ли, настроението бързо ми идва.  Crazy
Но не мога да отрека, че откакто родих, не съм предишната лъвица. Може би и защото нямам терен за изява... Заради детето.

# 389
Бронте, нямате ли баби да им оставяте детето понякога? Един уикенд без дете прекрасно ще ви се отрази. Дори няма смисъл да пътувате, можете и вкъщи да прекарате добре. От това, което ми описваш, за мен рутината би била най-страстоубийственият елемент. За мен ако сексът не е спонтанен, не мога. Затова е на периоди, т.е. случва се неравномерно, според натовареността и настроението в момента. Това всяка вечер по едно и също време - абсурд. Ами то тогава се приравнява към миенето на зъбите  Simple Smile

И аз имам дете на възрастта на твоето и те разбирам прекрасно. Много са обсебващи, не търпят родителите им да имат личен живот. Определено мисля че не бива да се оставяме на инерцията и сега мисля разни комбинации да си оставяме по малко свободно от деца време, не е задължително да е за секс.

Общи условия

Активация на акаунт