За брака в секса

• 43 168
  • 547
  •   2
Отговори
# 360
  • Kопенхаген
Tука някой ми звучат като една моя позната, която ми разказваше как никога не отказвала на мъжа си, защото се страхувала да не би да си намери любовница и дори по време на цикъл често го задоволявала орално и как секса и носил неизмеримо удоволствие, а химията между тях не изчезвала.

бронте, пишман стана  Laughing
сега ти обърнаха хастара на брачното ложе така, че и кобилкина ме може да ти го запретне наобратно  Laughing

всичко ти е наред, не ги чети секс тигриците , че комплекси за малоценност ще си вмениш  Twisted Evil

Що ли побаях по- горе да се появи накой за да го одумаме  Laughing

# 361
С какво я плашим ?
Мадам Дьо Помпадур глупости пишеш сега ,само щот не изкарваме човека нередовен ,защото иска секс , не означава че сме нон-стоп на линия /изключвам Краси/   или пък се сексим на ставане и лягане .

# 362
  • София
твоята позната да не клонинг на моята позната? Не че това пълно и безотказно обслужване му попречи да кръшка.

Не го изкарваме човека нередовен, той си е редовен, но и жена му си е редовна хич да не й е до секс сега. Аз каато прочетох колко е натоварена, чак на мен ми се отщя секс!

# 363
Ами нали това казвам и аз,период си е детето ще се отлепи от нея ще поотрасне ще стане по-самостоятелно и така ..

# 364
  • Kопенхаген
Iliana__ , а пък на мен ми става тъпо след като се зададе подобен въпрос.

Странно разглеждате секса като задоволяване на мъжа ,а не някакво взаимно удоволствие .Защо ли ?

Все едно тук сме се събрали само фригидни и не знаем секса за какво служи.

Само искам да кажа, че напълно разбирам Бронте, защото аз също съм имала такива моменти. Няма универсална рецепта за излизане от ситуацията.

# 365
Ами така го написа ,затова и зададох въпроса .
Аз също я разбирам и  съм имала такива моменти.Няма нужда да търсим виновник това ми беше мисълта.

# 366
Никога не съм отказвала секс на мъжа си два пъти последователно. И не, за да не ходи по други, а за да не го измъчвам. Той пък се грижи да е удовлетворително и за двамата.    Peace
Като беше малко детето, не само че не ми беше досаден, ами го чаках с нетърпение, да пообщувам с равностоен. Тя беше свикнала, че като си дойде тати, с мама пият кафенце и разговарят, та си се моткаше като свободен електрон наоколо, без да ни ангажира.
Ама ние сме с едно дете, с повече сигурно е доста по-трудно.

# 367
Никога не съм отказвала секс на мъжа си два пъти последователно. И не, за да не ходи по други, а за да не го измъчвам.
Thinking...Много сте жалостиви, бе..

# 368
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Момичета, великолепни сте Laughing Искрено  ме усмихнахте Grinning
Конкретно в нашия случай, грехота  ще е да кажа, че мъжът ми не помага във всяко отношение. За него няма  табута в домакинството.  Но моят ден  започва  в 6, когато  се събуди малката- започваме   игри, подготовка  за яслата и съответно- за работа.  Оставям я в яслата и отивам на работа в 8.30, работя много, често пътувам  по много, вечер се прибирам не по- рано от 19 часа, като  едва се влача от  умора. През това време мъжът ми е взел детето от ясла,  разходил  го е , прибрал го е и се е строил  до скарата. Аз се прибирам, дребосът  веднага  ме  окупира  да  си играем или  да четем приказки,  успявам  да   се отскубна  от нея, колкото  да спретна  някаква салата. После заедно  слагаме масата, вечеряме, разтребвам в кухнята, къпя малката и  лягаме  уж да спим. Междувременно  девет часа  отминава.Приспиването  продължава  около час- то  е  гушкане, говорене, разказване  на приказка, сумтене, въртене и прочие. Като  се  измъкна  от спалнята, мъжът ми  е измил чиниите и ме чака, настроен  романтично Grinning Пък на мен ми се ще да си вдигна краката  на някоя табуретка, да докопам някоя книга и никой  да не ме закача и да не ми говори  поне час.
И  да, чувствам се виновна пред мъжа ми, защото има жени , чийто ден е в пъти по- натоварен от моя, а и никой не им помага и нерядко обслужват две деца, че и повече + мъж.
А моят, горкият, иска от мен малко неща- да му  изгладя  някоя риза  и  панталон отвреме- навреме и  да  съм  на  любовна  вълна всеки ден  поне по веднъж.
Не мога. Явно  не само умора има, но просто темпераментите и   потребностите  ни са различни. И ако преди  тази разлика е оставала незабелязана, щото сме били  общо взето, безгрижни, сега тя е очевадна.
И не, не ревнува  от  дребната. Луд е по нея. Просто  е в мъжкия  си разцвет, а аз  вървя към залеза явно Rolling Eyes

# 369
 Simple Smile На колко години сте?

# 370
Бронте, много истинско.  Hug Но защо смяташ, че вървиш към залез? Да не би да си по-голяма?

# 371
...има жени , чийто ден е в пъти по- натоварен от моя, а и никой не им помага и нерядко обслужват две деца, че и повече + мъж.
Зарежи ги тея. Мулета. На 35 години вече са развалини и приличат на изсушени смокини...от "обслужване". Не е живот това, не, мерси Stop

# 372
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Аз- на 37. Той на 38 Laughing След два месеца  ще  стане на 39. Разликата ни е година и половина Simple Smile

# 373
Знаех си аз ,затова така неуморно го защитавах. Grinning
Не трябва да се чувстваш виновна ,само това е достатъчно съвсем да ти спре желанието .
Тук се майтапеха за сексолозите ама пък нищо не пречи да пробваш

# 374
Бронте,
от това, което си описала,май най-удачно е да използваш времето, в което я приспиваш.
Т.е., четеш/разказваш приказката, мъркате си още 5-10 минути и после присъстваш в спалнята само физически, докато тя се върти по сто пъти насам-натам, докато си налучка "позата " за заспиване.   Simple Smile (  ....имам племенница на същата възраст и с нея, като сме се гледали , се приспиваме по същия начин.)Та тя се приспива, а ти се настройваш психически/емоционално/еротично,както ти е най-лесно....все пак секса започва първо в главата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт