За брака в секса

• 43 172
  • 547
  •   1
Отговори
# 345
а какво друго да иска като внимание? Ти, ако си мъж, и довчера жена ти е правила всичко за теб, гледала е само теб, съобразявала се е само с теб, а сега живее само между храненето, акането, съня и будуването на детето, и хич не ти обръща внимание, какво ще направиш? Така да се каже, ти си останал в трета глуха и единственото, което те различава от бебето е сексът - поне него да получиш, и без това вече не ти обръща толкова внимание!
Я пак помисли ,той да не би преди детето да не е имал желание за секс .Иска човека ,но Бронте няма желание, каква ревност какво трета глуха  какви чудесии  ooooh!
Ако Бронте имаше желание тогава какво значи не ревнува жена си от детето ,така ли ?

# 346
Аз имам същият проблем, с тази разлика, че моето дете дори не ходи на ясла/градина. Вече трета година сме като скачени съдове. Ето, сега голямото пише домашно, а малкото едвам го удържа баба му да не влезе в стаята. Единственото ми време на саме с мен си е вечер, след като заспят всички и сутрин между тръгването на голямото на училище и ставането на малкото.
Е, къф секс, бре хора?! Аре, нема нужда.

Еее, стига де, аз съм съвсем сама, с 2 те си деца и мъжът си/няма баби от сутрин до здрач съм си с децата няма събота, няма неделя/. Аз си гледам децата- младеж 9г./помагам в учението/ и малка хала 2 и половина/занимаваме според зависи и тя си иска нейното/. Обаче нямам никакъв отказ от сексът, дори напротив все натам ме тегли, а сега де?! Това е индивидуално, не е до многото умора, защото моята хич не е малко, но ето не ме избива към отказ от секс. Laughing
п.п. това само като обратен пример и то личен. Grinning

# 347
  • София
за него нещата могат да изглеждат като "ето, тя обръща внимание само на детето, то е залепено за нея и тя веднага му угажда за всичко, все нещо друго се оказва важно, а за  мен все няма време и ми се оправдава, че е изморена". А може и просто да се чувства в правото си да си очаква и иска секса. Поне това с ревността изглежда по...-малко егоистично, да кажем.

# 348
  • Kопенхаген
Абе, там в БГ слънцето май много ви е дошло. Какво означава един баща да ревнува от собственото си дете? Щуротии говорите... И в карйна сметка тоз' баща да не е само осеменител...?
Проблемът на жената е, че от многото ангажименти и се губи желанието за секс и е нормално мъжът да се сърди за това.
За мен е така, щом мъжът иска да е задоволен сексуално трябва да успява да осигуравя физическия и душевен комфорт на жена си. Как, той сам трябва да намери начините. А не цял ден жена му да е натоварена с рабора, дете, къща като родопски катър, а той да се прибере вечер, да ревне гладен съм и след това ай да са таковаме. Единствените задължения на мъжа не са трите посочени в подписа ми  Grinning

# 349
  • София
е, те така, възможно е! Ако питаш за източник, нямам такъв да извадя, но е описано - това е един от най-честите източници на конфликт при млладите родители - мъжът се чувстват изоставен, отритнат, необгрижен, защото жената се фокусира повечето време върху бебето или малкото дете/деца в семейството и се старае да задоволи първо детските нужди. Бетер деца, мен ако питаш.

# 350
Странно разглеждате секса като задоволяване на мъжа ,а не някакво взаимно удоволствие .Защо ли ?
Andariel да желаеш съпругата си не е егоизъм ,нито е нещо извън норма ,че да търсиш някакви шантави и извратени причини.
Стига с тези книги .

# 351
  • София
айде сега пък, извратени! Ми, значи извратени са били мъжете, които са го казали!

за единия може  да е удоволствие, а за другия просто съгласяване заради чувство за вина, например, или просто за да му  се махне от главата. Не всички двойки са идеални - ако ще бомби да падат покрай тях, деца да пищят, реват, те все са на една положителна сексуална вълна и само чакат удобен момент да се се изсексят.

# 352
  • Kопенхаген
В повечето случай мъжете са полово активните и инициаторите за сношение.
Абе, аз пък друго не мога да разбера, защо секса трябва задължително да се прави за удоволствие? За не малък процент от жените той е досадно задължение и смеят да твърдят, че нямат качествен оргазъм да не кажа, че въобще липсва такъв.

# 353
бронте, пишман стана  Laughing
сега ти обърнаха хастара на брачното ложе така, че и кобилкина ме може да ти го запретне наобратно  Laughing

всичко ти е наред, не ги чети секс тигриците , че комплекси за малоценност ще си вмениш  Twisted Evil

# 354
  • София
В повечето случай мъжете са полово активните и инициаторите за сношение.
Абе, аз пък друго не мога да разбера, защо секса трябва задължително да се прави за удоволствие? За не малък процент от жените той е досадно задължение и смеят да твърдят, че нямат качествен оргазъм да не кажа, че въобще липсва такъв.

защото от няколко дессетилетия се приема, че сексът по принуда е насилие над личността и сексуална екслоатация. Оргазмът няма нищо общо.

# 355
бронте, пишман стана  Laughing
сега ти обърнаха хастара на брачното ложе така, че и кобилкина ме може да ти го запретне наобратно  Laughing

всичко ти е наред, не ги чети секс тигриците , че комплекси за малоценност ще си вмениш  Twisted Evil
Което не означава ,че мъжът и иска да се сексят както казва Andariel ,защото я ревнува от детето.
Секс тигрици не забелязах да пишат поне последните страници .
А Краси...* съм пропуснала ,тя нали е от тях.

# 356
  • София
ох, не буквално да ревнува от детето, сякаш е друг мъж, а ревнува заради това, че за него вече вниманието и грижата са намаляли, и защото жена му не иска да са прави секс с него. Да не мислиш, че той сяда и си мисли, че жена му вече не го хааресва, че не го обича, че е грозен, дебел или носи мало пари! Или пък, че не й остава сила! Ами, не, той вижда, че други хора и неща за нея са по-важни от него, щом на тях първо обръща внимание, а на него все му отказва. Човекът си иска секса, това е! Всяко нещо, което му пречи да си го получи го дразни!

# 357
Разбирам за каква ревност ми говориш ,ама пак казвам не търси причина за това ,че някой има желание за секс .Имал е и преди детето има и сега.
При нея е намаляло желанието ,явно е някакъв период

# 358
Странно разглеждате секса като задоволяване на мъжа ,а не някакво взаимно удоволствие .Защо ли ?
Да, и на мен ми стана интересно това! Simple Smile
Ако сексът в едно семейство не е желан и от двамата, то той ще умре още на втората-третата година от брака, когато ще отмине първоначалната страст между двама души, които заживяват заедно. Странно за хората е това, че има двойки, при които страстта един към друг продължава учудващо(за околните) и съвсем нормално(за двойката) много години. Това е химия, магия и благословия! Освен това е прекрасно. Simple Smile Има хора, които с продължителността на брака си стават асексуални един към друг, а често пъти и изобщо. Има и такива, при които прагматичността в брака е много повече отколкото физическото влечение един към друг, и те намират сексуално удовлетворение всеки поотделно извън семейството си. Не виждам нищо невероятно в нито един от трите случая, просто е въпрос на темперамента на хората, на необходимост от определено количество секс и на химия между двама, или повече от двама души, и на това как случайността на живота е комбинирала в двойки различните типове хора.

# 359
  • София
чак да умре е доста преувеличено. като мине зорът, и ще й се върне желанието. Хич не е и до прагматичност, нито на изгубена химия. На една жена като й е дошло нанагорно всички да искат от нея, тя да е отговорна, да се преуморява, да иска просто да се наспи и да я оставят малко на спокойствие, какво желание да има! Стига де, съвсем ще я уплашите! Мъжът й ще мрънка, ще се цупи известно време, и ще се кротне.

Общи условия

Активация на акаунт