Уф бе:)

• 40 337
  • 456
  •   1
Отговори
# 105
Може да е гнусен , но е съвсем на място .
Сега пак я засякох авторката в една тема , където обясняваше , че мъжът и не и разрешавал да го гушка и целува ... Rolling Eyes

# 106
Може да ражда плода на тяхната любов. Или на нейната с негово одобрение.
Стига деее Blush Мълчи си, мълчи ... Whistling

# 107
Без обиди, ама Мира и НМ са уникални(ако са реални де) . Аз пък май си спомням за една тема, където тя беше писала за изневерите си.  Peace

# 108
  • България
Аа,ще се сетят някои потребители,че на Мирчето темите малко не се връзват една с друга.
Конкретно,аз много добре си спомням,когато тя обясняваше,че се е пригодила на 4-5 или бог знае колко пъти секс на година,и как тя не харесва това,че е пренебрегвана от съпруга си и си го търси навън-ами така е то с вълнени чорапи на 35 градуса лете не се издържа.
също казваше,че ще продължи да го прави,без притеснения за това,дали мъжът и знае или не.
А много добре си спомням,че тя го е уведомила за тези свои намерения и практики.
В този си смисъл не виждам реална,и разбираема за мен причина,нейните терзания,за това къде и с коя,какво са си говорили,имат намерение или вече свършили да се изказват така нашироко,при положение,че тя си го слага навън,а тя има против може би той дахго прави?

# 109
  • В Космоса
Боже, ако се бъзика, чие е това детенце в профила ѝ и защо не се свени да го ползва за шутовщина?

# 110
Еее, стига параноясвали, де. Преди " да се отвърже", Мира си е била поредният кротък отчетен потребител в тема "Септемврийче яде скумрийче".

# 111
 Joyняма по-талантлив поет от бременна съфорумка, пускаща поредна тема в отчетните hahaha

# 112
Може и да е талантлива, но талантът й, за разлика от на мнозина други, не е насочен потребителите тук. Целта на темите, които пуска е обърната в посока личното й обкръжение.

# 113
  • София
Не знам какво му е за цвилене, ама последният пост е много гнусен.

Въх......

# 114
Днес си поговорихме с ММ за изневерите.Каза-за сега не е имало,но не гарантирал.И както се отпусна взе да ми разказва как докато з съм работела се запознал с перфектната.Описа ми я от до,къде и какво работи,къде и как живее,без мъж била...красавица според неговите променени  виждания.Споделяла му...
Да си мисля ли...?
Моля без убиди

Момиче, ти не си добре.....ходи се прегледай някъде.

# 115
От цялата работа не разбрах откъде са децата. Всъщност от кого са.

# 116
От цялата работа не разбрах откъде са децата. Всъщност от кого са.

Е, щом мъжът и няма нищо против, изневерите на жена си, едва ли ще има против някой друг да я забремени. Хора всякакви.

Абе ТМ, да не е гей?  Thinking Thinking

# 117
  • София
Стига де, изгаднявате. Жената всеки момент ще ражда, усмирете се малко.

# 118
Е, вие до сега се гаврихте, а на нас викате стига!  Crossing Arms

# 119
Мира, мъжО ти да не би да няма търпение вече и да иска да раждаш най-накрая, та ти разправя такива смехории.

То не е за Обида това , а за смях, я си гледай кефа  не се занимавай с глупя.
Пожелавам ти бързо и лесно раждане и скоро да гушкаш най-сладкото бузанче, другото няма значение сега. Не се занимавай с такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт