Уф бе:)

• 40 331
  • 456
  •   1
Отговори
# 60
Идеята ми беше май не толкова за думите на ММ/моя мъж,не мило Mr. Green/ за това каква е тази жена,която на детската площадка разказва на непознат мъж къде живее,къде и какво работи,как нямала мъж...и каквото се сетите.Смисъл ко не си търси нещо то тогава какво newsm78
Moже и да си го търси мацката. Дали му го е намерила?

# 61
  • Най-сетне у дома
Всъщност, отвъд площадката и пикантериите, да се доказваш на жена в деветия месец, при това с доста тежка рискова бременност, на която предстои секцио... Ами, да кажем, че пичът е избрал откровено неподходящ момент и не виждам нищо весело или пикантно в това.

# 62
  • Бургас
Каза-за сега не е имало,но не гарантирал.

Да си мисля ли...?
Моля без убиди

уф бе  Laughing

По принцип гаранции няма за нищо, да.
Да ти говори така е грозно /меко казано/ ... ама пък вие си знаете  Mr. Green По-точно, ти си знаеш защо си с него.

След като не ревнуваш, какъв е проблемът? Няма какво да го мислиш Peace Гледай себе си и бебето и не се занимавай с глупости.

# 63
Мира явно живее в отворен брак с нейното М, и така погледнато нищо странно няма.
С мен никой не е изпадал в откровения на никаква площадка, а дори да е пробвал, тутакси е разбирал, че адреса е сбъркан. Та, не знам защо се напъва за всичките тези чуденки.

# 64
А къде изчезнаха истинските мъжозаври?    Laughing
Уф бе..... newsm78

# 65
Мира явно живее в отворен брак с нейното М, и така погледнато нищо странно няма.

Така погледнато, единственото, което ме учудва е защо изобщо е пусната темата  Peace
Явно си имат уговорка, тя му споделя, той на нея също...  Whistling

# 66
  • Mars Hotel
Темата е за жената, която говори с чужди М на площадката.  Laughing

# 67
Мда, нечувано и невиждано явление  Laughing

# 68
Ами не за "говоренето", но аз лично едва ли бих споделила на непознат, който съм срещнала на детската площадка къде живея. Има далеч по-неангажиращи неща за които могат да си говорят двама човека, току що запознали се.

# 69
Не искам да го обиждам, ама мисля, че не е в час човека щом говори така на бременната си жена. Ужасно обидно е и никак не е мъжко.
+1. Даже е тъпанарско според мен.

# 70
Ами не за "говоренето", но аз лично едва ли бих споделила на непознат, който съм срещнала на детската площадка къде живея.
Аз съм казвала. Виждат ме нова , питат ме учтиво отскоро ли съм в квартала, и аз казвам да, еди къде си живея. Какво толкова, едва ли иска да дойде у нас да се срещне с мъжът ми Mr. Green

# 71
Да, прекалено идва това с говоренето. Простото чукане е напълно достатъчно.

# 72
  • Mars Hotel
Ами не за "говоренето", но аз лично едва ли бих споделила на непознат, който съм срещнала на детската площадка къде живея. Има далеч по-неангажиращи неща за които могат да си говорят двама човека, току що запознали се.

Обикновено с едни и същи хора се засичате често на площадките. Два-три пъти си говорите само за децата, ама на четвъртия-петия започвате и други неща да си казвате.  Wink

# 73
Хммм, изобщо пък не си говоря с хора по площадките...дразнят ме, предпочитам да си чета нещо, да си ровя из телефона, или просто да си гледам детето как играе...

# 74
Темата е за жената, която говори с чужди М на площадката.  Laughing
Уф ,бе, ни йъй срам!  #Cussing out

Хммм, изобщо пък не си говоря с хора по площадките...дразнят ме, предпочитам да си чета нещо, да си ровя из телефона, или просто да си гледам детето как играе...

Ми други пък друго предпочитат, да ги...

Общи условия

Активация на акаунт