Уф бе:)

• 40 424
  • 456
  •   1
Отговори
# 195
  • София
признавам си без бой, че ме заинтригува цялата работа, и цъкнах напосоки на хисторито, търпението ми стигна до три страници назад, в темата за изневярата (не ходя в Татковци, та ми е убягнало това, че се обсъждат подобни неща), и определено мацката ме впечатли. Не знам нейното смелост ли е или глупост. Ако моят мъж знае, че му изневерявам, вероятно ще иска веднагически ДНК за децата, че да е сигурен дали отглежда своето или нечие чуждо семе. Този, нейният живот е жива находка, цял роман!

# 196
Аз не съм чела много нейни постове, но си спомням темата за бебето Георги. Е, сега е момента да го удари по най-слабото му място-името, и напук да кръсти детето Иванчо примерно. Това гарантирано ще го засегне! Laughing

# 197
....Ако моят мъж знае, че му изневерявам, вероятно ще иска веднагически ДНК за децата, че да е сигурен дали отглежда своето или нечие чуждо семе. ...
моментално! изобщо да не губи време дори и миг, щото какви работи стават по света:
единият близнак не е мой

# 198
....Ако моят мъж знае, че му изневерявам, вероятно ще иска веднагически ДНК за децата, че да е сигурен дали отглежда своето или нечие чуждо семе. ...
моментално! изобщо да не губи време дори и миг, щото какви работи стават по света:
единият близнак не е мой

hahaha hahaha

# 199
единият близнак не е мой

hahaha hahaha

Ебати смехорията, а? Жената на улицата с едното дете, разделена от същинското на бащата. Смеех, смеех, голем смех.

# 200
  • София
въх, кога ли ще прочетем подобна тема тук! Ето, това ще е интрига и половина!

# 201
Освен, ако Мира е автор и на тази тема... Laughing

# 202
К`во стана, разкостихте ли интригата? Авторката гаври ли се с форума или си убива времето , кво показа разследврането. Питам щОт съм клюкарка. bowuu

# 203
Да не се окаже, че се гаври със семейството си в опит да получи малко внимание от мъжа си.

# 204
К`во стана, разкостихте ли интригата? Авторката гаври ли се с форума или си убива времето , кво показа разследврането. Питам щОт съм клюкарка. bowuu
За всичко си има хора - както обичам да казвам.

# 205
Не ми се вярва, вменявате и` повече отколкото е. Истина е доста тривиална вероятно.

REAL_WOMAN, т.е.? Laughing

# 206
Не ми се вярва, вменявате и` повече отколкото е. Истина е доста тривиална вероятно.

REAL_WOMAN, т.е.? Laughing

Ами трябват и хора с богата фантазия, които да пишат УАУ - истории по форумите. Peace

# 207
  • София
айде, от нас да мине, на изпроводяк към родилното да й вдигнем самочувствието на героиня от сериал! И то не каква да е героиня, някаква там смотанячка, а Главната героиня, тази, дето всички я искат, а тя горката, все набедена от другите жени, ама те, да знаете, от ревност и завист го правят, щото искат да й вземат мъжа!

# 208
Да мислим позитивно!
Много важно, като ѝ вземат мъжа. Ето, пролет иде. Като тръгне Мира по площадките с децата, по-хубав и потентен мъж ще си намери.
Ми, така де...  Laughing

# 209
Мда, пресоли манджата Мира.

Общи условия

Активация на акаунт